AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Erkeklerin bu konuda yorum yapmalari hem sinir bozucu hemde sacma. Yasamadigin bir durum
Icin nasil bir fikre sahip olabilirsin! Baglayin sunlari suni sanci cihazina..
Abartmak mı? Ağrı eşiği 200lere varan biri olarak yine de dayanamadiğım zamanları bilirim
Hakikaten abartan var.
Bende oluyorum ama kimse bilmez bile benim olup olmadığımı..
Çok aşırı sancısı olanları olsyın dışında tutuyorum.
cok agir olanlardan biriside benim 10 gun onceden agrilarim basliyor bas donsemi mide bulantilari ayaklarda agri carpinti doktor da dedi sen cok agir geciyorsun diye
Çok kötü be.. benim komşumunda üç gün öncesinden sancısı başlayıp yaklaşık 12 gün sürüyor regli.
Allah yardımcınız olsun 😐
amin bazen rahimimi aldirsam mi acaba diye dusunuyorum😂😂
Abo yok bacım yok dayan bir 50 yıl daha 😂
sabrediyorum simdilik😂😂
Her insanda bir olmayan durum... ben hic regl agrisi cekmedim.. bunyesel herhalde.. ama arkadasimin karnini dakikalarca ovup sicak su koydugum cok anim oldu.. kizin goz yaslarina dayanamayip..
Bazen cook ağrıyor ya yerlerde kivrandigimi hatırlarım o adam dogum sancisina da inanmaz şimdi
Erkeklere vore biz herseyi abartiriz dogum sancisi diyede bisi yok demi elinsaf ya regl bu biyeriniz kesilince of dersiniz e yanii?
abartıyor muyuz ulan başlarına gelsin bakalım bir dakika dayanabilecekler mi ölüyorum lan o an sdkljs
Geçenlerde kalp kriziyle aynı eşdeğerde olduğunu okumuş olsalardı böyle demezdi erkekler o yüzden çekmeyen bilmez diyip geçicem
Abartanlar da var ama her kadın regl dönemini başka yaşar. Kimisi ağrıdan duramaz kimi hiç ağrı çekmez.
İnsan yaşamadığı şeyi bilemez. İnanması için regli olması lazım. Böyleleri beynini süs olarak taşıyor sanırım.
Abartılıyor. Ben de çekiyorum ama sadece çekiyorum.
#devilschild
Abartmiyoruz her insan bir degil bazılarin ki hiç ağırmaz bazilarin ki çok ağriri.
Bence kesinlikle abartmıyoruz, o karin ağrısı acayip bir ağri kızlardan başka kimse anlamayamaz bu ağrıyı
Ağrısını felaket oluyor, bir şeyi yaşamadan, o duyguyu bilmeden ağzınızı açmayın lütfen
Hayır ne alakası varya şu an reglm ve ağrıdan geberiyorum resmen adet sancısı çekmedikleri için bilmiyorlar tabi. her kadın/ Kız bir olmaz ama benim sancılarım cokkotu şu anda bile çok feci bir şekilde sancim var geçmezse acile gidicem 😣
Bazı kadınlar bunu kullanıyor. Ama ben değil.. O saatlerce süren sancıyla bir bebek çıkartmam gerekir
toyotamısın sen
Üfff amma da nazlı kızlar var üşütürsen karnında ağrır başında azcık dayanıklı olun herkesin ağrıyo.
Bu bence insandan insana değişiyor benim ablam mesela hiç zorlanmadan atlatır ama benim ki çok ağrılı oluyor değişiyor insandan insana.
Bünyeden bünyeye değişir. Bayılanlar bile var... Abartanlar da vardır ama gerçek ağrı çekenler de var.
Hepimiz mi abartıyoruz yani bu acıyı sizinde tatmanızı öyle çok isterdim ki abarttığımızı düşünen erkeklerrr 😒
Erkekler regl olmuyor ve bu konu hakkında yorum yapmasınlar ayrıca kadınlarda kişiden kişiye değişir kimisinin agrısız kimisininde ağrılı geçer...
Ağrı kişiden kişiye değişir, o ay içinde üşüttümesi dengeli beslenmemesi ağrının şiddetini arittiriyor, abartilmiyor
Regl sancısı kişiden kişiye farklılık gösteriyor.. hiç sancı çekmeyende var (ki ben ilk olduğum zamanlar gram sancı çekmezdim sonraki aylarda sancılanmaya başladım) sancıdan tırnakları morarıp hastaneye gitmek zorunda kalanlarda var..
Bazı kadınlarda ağrının dayanılmaz olmasına neden olan bir hastalık veya kistler var. Onlar hariç dayanılmaz değil ama var yani.
Benim aşırı ağrım olmuyor. Lakin hastanelik olanlar var.
hiç ağrısı olmayan bir kadın gelir abartılıyor der, erkeğin yorum yapması zaten saçma, kimiside ağrıdan iğne yaptırır
Erkeklere suni doğum sancısı verildiği gibi suni regl sancısıda verilebilse keşke
Utanmasalar doğum sancisini da kadinlar abartiyor diyecekler😏
doğru olmayan bir şeyi kadınların çoğu yaşıyor çoğumuz şizofreniz demekki üzgünüm kızlar hepimize geçmiş olsun 🙊
Kimmiş o adam benim acildeki iğne kayıtlarım duruyo gelsin gösterelim
Erkekler Ne Diyor
Boşuna o kadar sinirlenmiyorlar.. o acıyı biz çeksek ne olur bilmiyorum.. Bence adam kendi kaşınmış. 😂😂😇😎
kadınlar regl ağrısını abartmıyor birinci dereceden tut üçüncü dereceye kadar çeşitleri mevcut ağrısız regl geçirdim diyen kadın yalan söyler
Günlük çinko ihtiyacını karşıladığın takdirde bu ağrılar azalacaktır fakat böyle bir acının olmadığını söylemek aptallıktır.
Kimi abartıyor fakat biraz araştırsalar regl sancısının kalp krizi ağrısı ile eşdeğer olduğunu öğrenirler..
Yazık..
Valla sevgilim regl olunca sanki bende onunla aynı ağrıyı çekerdim. yani inanmak bir kenara dursun sizin gibi o acıyı yaşıyordum :) ALLAH yardımcınız olsun...
Acı ölçerle ölçse de inanmaz bu tipler. Ağzı olan konuşurdu önceden şimdi t/eli olan yazıyor, boşverin hanımlar.
Ağrıdan bayılan arkadaşım var defalarca hastanelik oldu ama genel olarak abartırlar. Ay göğüslerim şişti acıyo ay bacaklarım belim ağrıyo benim sıcak su torbam nerde vs vs
Ama bu belirtiler doğru. Şişiyor ve agrıyor
@Btlydkrda doğru da tepki fazla :D
Siz o "abartı" dediğiniz tepkileri kendinizin bir hafif grip olduğunuzda erkeklerin genel verdiği tepkiyle karıştırdınız heralde.
@The_Queen hayatımda hiç sızlanmadım bileğim kesildi doktora gitmedim vs vs hiçbir şekilde doktora giden veya yataklara düşen biri değilim senin söylediğin şeye göre bu şekilde konuşmaya hakkım var :))
Bazen abartıldığını düşünsem de , yani bu durumu şımarıklığa vuranların olduğu , yine de erkek olarak daima anlayış gösteririm.
Nasıl bir zorluk olduğu bir çok kadının yüzünden okunuyor, üstelik tıbbende açıklaması var.
Ama hem cahil olup hem de hiç yaşayamayacağı bir duygu bir his bir ağrı için fikir belirtebilen erkekler var maalesef. Cahil oğlu cahil erkek o kadar çok ki maalesef. Bari biraz araştırsalar..
@The_Queen öküzlük parayla değil maalesef
Abartan çok var diyicem ama hiç öyle bir ağrı çekmedim hakkını yememek lazım 😄
Ağrı abartılır mı? İnsanın ağrısının olması, canının yanması söz konusu.
Damdan dusenin halinden, damdan dusen anlar. Bilemeyiz.
kimi kadınlar çok yoğun bir ağrı yaşayabiliyor. onlara saygı duymak lazım ama bazısı da ilgi çekmek için yapabiliyor.
kadınlar regl ağrısını abartmıyor bence sonuçta ağrı bu erkeklerin onları anlamaları gerekiyor.
O adamın mk biz de onun şeyinin olduğuna inanmıyoruz.
Eski eşim bu ağrıları çekerdi çok üzülürdüm ben yalan olduğunu, abartılılarını düşünüyorum.
Abartan kadınlar var tabi ki. Herşeyin abartısı olduğu gibi bunun da abartısı vardır illa ki.
Bağışıklık sıstemı ve acı eşiğind gore bu acı az ya da çoktur. Hassas kadınlar maalesef abartmıyor hatta suyunu çıkartıyor. Regl kadının bır silahıdır.
Dizi ağrısa hemen röntgen çektirecek puştlar tanıyoruz.
Abarttığını sanmıyorum çünkü acı ve ağrı yüzden okunuyor
Abartan da var dır abartmayan da gerçek den sancısı olan da
Abarttıkları doğru fakat bu acı çekmedikleri ya da müzdarip olmadıkları anlamına gelmez.
agrısı tabi ama kızlarda bazen trip atmak için bahane malzemesi olarak kullanıyor
Abartmaktan ziyade bundan faydalanmaya çalışanlar var
Denemedik bilmiyoruz, doğal bir durum saygı duyulmalı
Cefa verdik diyor ayetde agrilariniz elbet var inaniyorum.
Ama bazilariniz abartiyor
Bence abartmıyorlar ya da abartıyor da olabilirler. Ben en iyisi fikir belirtmeyeyim
Yaşamadığım bir durum hakkında yorum yapamam.
işte ennnn doğru cevap aslında. Ama diğer erkekler nasıl atıp tutabiliyor ben bunu anlamıyorum.. Ağzınıza sağlık.
Kadınlar abarttıklarından eminim. Çünkü ilgi bekleyen varlıklardır ve bunu başarabilmek için türlü yalanlar söylemekten kaçınmazlar
Bence sen cahilsin daha çok. Git de biraz araştır regl nedir nasıl olur. Sonra regl olmadığın için şükredersin ;) Emin ol buna.
@The_Queen şimdiye kadar ne ablam ne annem regl şikayetinden ortalığı birbirine kattı. Hepsi hayatı normal şekilde yaşadı.
Ne zaman Türkiyeye gittim, kızların şikayetçi oluşundan ötürü regli öğrendim. Ablam bile kızların abarttığını söylüyor.
Ben de size diyorum ki her kadın bir değil. Evet bazıları abartıyor da olabilir. Ben burada her kadını savunamam zaten bu konuda. Ama anlatmaya çalıştığım gerçekten ağrıdan iki büklüm olan kıvranan kadınlar da oluyor. Ablanız bunu yaşamamış olabilr ya da çevresinde olmamış olabilir ben gözümle gördüm emin olun hem de saklamaya çalıştığı halde ağrıdan kıvrandığını gözümle gördüm.
@The_Queen doğru ama ben genel konuştum. Türk kızlarının çoğu abartıyor. Ya karşımda kız kıvranıyor gibi yapıyor çikolata verince ne hikmetse ne acı kalıyor ne şikayet
Aah ahh... Biraz da araştırsanız keşke. "Ne hikmetse" diyorsun ya, oku, araştır diyorum ben de bak. Çikolata diyorsun, ne hikmetse diyorsun, ağrısı geçiyor diyorsun...
Aşağıdaki paragraflar çeşitli sitelerden alıntıdır.
"Özellikle kızgın ya da mutsuz olduğumuz zamanlarda, çikolata yemek isteğimiz doruk noktasına ulaşır ve biraz çikolata yiyince, kendimizi daha iyi hissederiz. Bunun nedeni ise içeriğindeki feniletilamin (PEA). Bu madde sinir sistemini uyararak bazı salgıların açığa çıkmasını ve ağrıların dindirilmesini sağlıyor."
"Çikolata, polifenol diye adlandırılan ve içinde procyanidin, epicatechin, catechin olan antioksidan bileşim dizileriyle dolu. Meyve, sebze, şarap, kahve ve çay dapolifenol içeriyor. Ancak, çikolata ve kakao hayrete düşürecek kadar çok miktarda polifenol içeriyor. Aynı miktardaki polifenolü ya bir parça sütlü çikolatadan ya da beş porsiyon meyve ve sebzeden alabiliyoruz."
"Çikolatayla ilgili yapılan araştırmalar, kakaonun içerdiği antioksidanların, kalp ve damar sistemini tablet aspirinin koruduğu gibi koruduğunu, atardamarlara iyi geldiğini ve kan basıncını düşürdüğünü ortaya koyuyor."
"Çikolata ile ilgili yapılan pek çok araştırmada çıkan sonuçlar şaşırtıcı.
Beyinden endorfin salgısını artırarak gevşetici ve ağrı kesici etki gösterir. Migren ağrılarını tetiklemez.
Doğal bir enerji desteği verir. Bunu yaparken diğer tatlılara oranla kan şekerini hızlı yükseltmez.
Akne ya da diğer cilt sorunlarına neden olmaz. İçeriğindeki bakır, cilde, damarlara ve dokulara yarar sağlar.
Bağışıklık ve üreme sistemi için faydalı olan demir ve çinko açısından zengindir.
Zengin bir kalsiyum kaynağı olan çikolata, güçlü kemiklerin oluşmasını ve dişlerin korunmasını sağlar.
Kakao, magnezyumun en önemli doğal kaynağı. Magnezyum eksikliğinde hipertansiyon, kalp hastalıkları, diyabet ve bağlantılı problemler ile adet öncesi gerginlik görülebilir.
Yüksek kalitedeki çikolatada bulunan yağ, teknik olarak doymuş yağ olmasına rağmen kolesterol içermediği düşünülebilir. Çünkü bu yağ damar iç yüzeyinde birikme yapmaz ve kolesterol düzeyini yükseltmez.
Kakao, laktoz (bağırsak sıvısında bulunan ve s
Devam edeyim mi? Bundan sonra bir konuyla ilgili aklına ve ağzına gelen ilk yorumu yapmadan önce ve "ne hikmetse" demeden önce bunun hikmetini araştıracak mısın?
Tıp bunları araştırdı buldu açıkladı.. Ama siz okumaya üşeniyorsunuz bir yerlerden bu nedir nedendir diye bakmaya göz atmaya üşeniyorsunuz sonra da gelip, "yaaa bırakkk yaaa numara yapıyor, canı çikolata istemiş, bir çikolata verdik bak nası geçti ağrısı vardı güya" diyorsunuz. Yapmayın. Araştırın.
@The_Queen kimya derslerinde bunları öğrendim zaten.
Ama psikoloji dersleri de gördüm 😉
@The_Queen burada detaylara girmeyeceğim şu an koşu bandında koşuyorum çünkü.
Fakat diyeceğim şu ki kelime seçmene gerek yoktu. Çünkü bu konuda sandığından çok daha bilgiliyim. Ve eğer psikiyatre giderseniz, regl sancısı denilen psikolojik hastalığından kurtulursunuz.
Ben ablama ve annemde uyguladım, çevremde de türk kızlarınin bazılarına uyguladım işe yaradı. Zaten yabancılar da şikayet eden pek olmuyor.
hahahahah :D Fiziksel bir ağrıya eğer psikolojik hastalık diyorsan, sandığımdan daha derinlerdesin maalesef. Durum daha da vahim demek ki. Ben çektiğim ağrının farkındayım, fiziksel bir ağrı bunun psikoloji ile hiç bir alakası yok seni temin ederim. Belimin ağrısından ve ayakta duramamaktan bahsediyorum. Ve evet yürümek rahatlatıyor biraz bazen. Ama çok fazla da değil. Sen bence zorlamasan da kadın olmadan bu konularda atıp tutmasan?
Kabul ediyorum Regl berbat bir fikirdi... Tüm kadınlardan özür dilerim 😇