Regl masajı olarak ayaklara yapılan masajın sancıları %45 oranında azalttığını biliyor muydunuz?Ayak masajının regl sancıları üzerindeki etkisi; refleksoloji uzmanları acının azalıp rahatlamanın arttığını özellikle vurguluyorlar. Çünkü ayağa yapılan masajla vücudumuzdaki 62 bölge uyarılabiliyor. Masaj sırasında bu noktalara bastırıldığı zaman kimi organların ve sistemlerin harekete geçtiği hissediliyor. Bu sayede de regl döneminde ağrı hissedilen yumurtalık, baş, bacak, bel, kasık ve karın bölgelerinde rahatlama oluyor..
Erkekler eşlerinin özel günlerinde ona destek olmak için ayaklarına masaj yapar mı? #KızGibi #Meczup
Regl sancısına regl masajı: Erkekler eşlerinin özel günlerinde ona destek olmak için ayaklarına masaj yapar mı?
Özel Günler & Hijyen konusunda 850 cevap paylaştı.
Ayaklara yapılan masaj yani refleksoloji, zaten vücudumuz için çok faydalı bir masaj türüdür. Regl döneminde ağrı kesici içmeyi sevmeyen veya regl kanaması kesilir diye ağrı kesiciye yanaşmayanlar için regl masajı gerçekten çok işe yarar, ağrıları azaltır.
Dr. Ender Saraç'ın da regl masajı hakkında bir açıklamasının olduğu videoyu buraya ekliyorum, işinize yarayacağına eminim ;)
Valla ben seve seve yaparım yeterki acı çekmesin kimin ne düşüneceği ne diyeceği de umrumda değil geçeriz odamıza yaparım ne olacak en fazla 1 saattir canım çıkmaz ya hem aramızdaki iletişimi de güçlendirir
Her iki tarafta birbirini en özel buldugu için hayatına kabul ediyor ve evlilikle bağliyor yani her iki tarafta kesinlikle her destegi vermeli.. Katılıyorum bu konuda.. Yalniz Eşini hizmetci gibide kullanp abartmamalı malesefki ben yapmam sen yapacaksn gözüyle bakan türk erkekleri hadinden fazla var malesef.. kıro tipler, centilmenlikten ve kibarlktan sevgilin ruhundan bir haber planlar...
Yapmam diyen erkekler! Allah belanızı vermesin laan yazık be. Sen de kıçın ağrıdığı zaman gider komşuya dersin o halde o bakar o yapar çayını çorbanı. ya geri kafalıları sizi
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Regl sancısına regl masajı: Erkekler eşlerinin özel günlerinde ona destek olmak için ayaklarına masaj yapar mı?
En İyi Cevaplar