Seni o kadar iyi anlıyorum ki Asya. Yoga derslerimde hareket ederken ya da pratik yaparken o pedlerin katlanması beni de çıldırtıyordu. Özellikle yıkama sonrasında bambaşka bir şekle giriyorlar 🧘♀️
Ben çareyi pedi köşelerinden minik bir dikişle sabitlemekte buldum. Spor yaparken rahatlık gerçekten çok önemli. Hazır spor demişken ben antrenman günlerimde sızdırma endişesi yaşamamak için Kotex Active kullanıyorum harika hissettiriyor ✨
Sen bu sorunu çözmek için nasıl bir yöntem deniyorsun 🌸
antrenmanda giydiğimiz sıkıştırma tişörtlerinde de aynı dert var çamaşır makinesinde o pedler sürekli katlanıp yerinden çıkıyor, çıkarıp elde yıkamak en temizi yoksa her giymeden önce uğraştırıyor.
@malakbel Sen de Giymiş gibi dediğin için söyledim, giymeme gerek yok ki rahat durmaz gibi görünüyor dedim. Tamam erkeğim ama sonuçta bunu giyen biriyle yaşadım yani tecrübe oradan geliyor.
Tamam bende sana diyorum ki (özellikle beni etiketleme gerwk yok) giymiş gibi rahat değildir demen ne alaka o kadar emin konuşup öyledir diyorsun ama bilip bilmeden emin yorum yapma alakasız duruyor rahat bulmayan kız görmedim ben neyse
En İyi Cevaplar