3 aydır diyetimi hiç bozmadım ama bugün reglümün 1. günü inanılmaz derecede canım cips çekiyor 🥲🥲🥲
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İster istemez kaçamak yapıyorum ve diyet falan yürümüyor. Her şartta çizgisine sadık kalan iradeliler de yok değil ama tatlıya hayır diyemeyen bana regl haftası diyet yaptırmak tamamen imkansız. Ayrıca kan kaybettiğimiz sağlığımıza ekstra dikkat etmemiz gerekiyor diyet bekleyebilir bence 🍃
O yüzden yemeye karar verdim 😇
Kendinize bu eziyeti niye yapıyorsunuz 3 ay insan sevdiği şeylerden nasıl uzak durur bir insan her zaman fit olamaz bı kilo alır bir verirsin sal kendini eğer obez değilsen
Obez değilim 59 kiloyum ama kilo vermek istiyorum bu halimi sevmiyorum yemek yemekten daha mutlu ediyor beni
Etmiyor bu arada kendini kandırıyorsun.3 ay önce kaç kiloydun sen demekki 3 ay önce 70-80 felandın. o zaman diyet yapman normal ama kendinize normal şartlarda bunu yapmayın. simdi sen atıyorum 50 kilo olmak istiyorsun olduktan sonra 50 kiloda mi kalacaksın kalmayacaksin illaki kendini salmak zorundasın bir yerde bu eziyetten başka bişe değil ömrüm diyetle sporla kalori hesabıyla geçiyor ama ben bile kendimi bıraktım
Üç ay önce 66 kiloydum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum abur çuburu hayatımdan çıkardım bu değilki yemek yemiyorum sadece sağlıklı şeyler yiyorum midem küçülünce zaten yiyemicem
3 aydır 66 kilodan sadece 7 kilo mu verdin ben diyet ve sporla sadece bir buçuk iki ayda 10 kilo birden veriyorum.
Herkesin vücut yapısı farklı spor yapmıyorum yks çalıştığım bir dönemdeyim kendime zamanım bile yok ful evdeyim sen 1 ayda verirsin ben 3 ayda veririm kimisi 6 ayda verir bu bir rekabet mi
Rekabet demedimki ben vücudun farklı olmasıyla ilgisi yok ya günlük devamlı ve düzenli spor ve diyet programıyla bir ayda bile harikalar yaratabilirsin ama sen spor yapmiyormussun yinede tek başına diyet yapsanda 3 bana uzun bir süre gibi geldi
Ben yıllardır 66 kilodayım senin için kolay olabilir ama benim için değildi sürdürüle bilir bir diyet yapmak çok zor evet durmadan diyet içerisindeydim ama en son 59 kiloyu ne zaman gördüm bilmiyorum yavaş bir şekilde kilo veriyorum hayatıma enjekte etmeye çalışıyorum çünkü bundan önce sağlıklı beslenmiyordum senin için kolay gibi görüne bilir ama benim için değildi
Kolay olduğunu kim dedi. Ben bir buçuk ayda kendimi ne kadar zorluyorum haberin var mı günlük bir saatle üç saat arası spor yapiyorum basit sporlar değil ip atlamaktan tut koşuya kadar. Alnimdan terler akıyor boncuk boncuk bunun yanında herkes güzel güzel yemekler yerken ben bir domates bir salatayla geçiriyorum o öğünü. gunde en fazla 1000 kalori alıyorum onuda yaptığım sporla yarı yarıya indiriyorum. istedigim düzeye geldiğimde zayıflığın keyfini çıkarıyorum ama yemeye başlıyorum mecbur yani
İyide seninki ne sürdürüle bilir bir diyet nede sağlıklı bu şekilde kilo versen bile geri alırsın
Kilo zaten alınıp verilen bir şey hiçbir diyet sonsuza kadar sürmez. Senin yanlışın burada başlıyor. sen 50 kilo olunca elli kiloda kalmayacaksinki bir süre sonra tekrar kilo alacaksın. Hicbir zaman daimi fit kalamaz sürekli diyetle kiloyla kaloriyle bilmem neyle ugraşamassin sen üç aydır diyettesin kilo vermen bu kadar uzun sureni almış fakat kilo alman çok kısa sürecek
Seni kaçırdığın nokto şu benim bu kadar az kilo vermem hayatıma enjekte etmemden kaynaklanıyor zamanında 1 ayda 5-6 kilo verdiğim bile oluyordu ama hiç bir zaman sürdürüle bilir olmadı ben hayatıma tamamen enjekte etmeye çalışıyorum bu değilki yemek yemiyorum yiyorum makarnada yiyorum ama yağsız tam buğdaylı seçimlerimi değiştirdim ve buna alıştım Tabikide kilo alınıp verilir bir şey ama bir insan çok çabuk kilo alıyorsa ve çok çabuk veriyorsa bunda sıkıntı vardır 3 ay önceki yediğim yemek miktarının şu an yarısını yiyorum ve doyuyorum
Çok çabuk kilo almam ve vermem tamamen yaptığım diyete ve spora bağlı bunun sonucunda ben hızlı kilo verebiliyorum sen benim kadar kendini sıkmiyorsun ama sende üç aydır doğru dürüst kilo verememissin üstelik bu kadar zaman kaybettiğine degmiycek çünkü sadece yediğin bir tabak makarna diyetteki iki öğünune bedel. Diyetin sürdürülebilir olması için diyet olmaması lazım katı bir diyet sürdürülebilir olmaz ve katı olmayan diyette istediğinden çok daha uzun sürede kilo vermeye sebep olur. bu sadece zamanından çalar çünkü çok kolay kilo alıyoruz. eğer benim genetigim iyi ve dünyalari yesemde hemen kilo almam diyorsan o ayrı. Ben iki türlüsünude yaşadım. Bi ara sadece kendimi fazla sıkmadan sadece diyet yaptım 2 ay geçti doğru düzgün kilo veremedim oysaki normal diyetlerimle karşılaştırınca ben iki ayda fıstık gibi olurdum
Senin deneyimin farklıdır benimki farklıdır benim için 3 ayda 7 kilo verip almamam mükemmel bir şey hala vermeye devam ediyorum sen sürdürüle bilir bir diyeten ziyade hızlı kilo vermeye bakıyorsun bense sürdürüle bilir olmasına bakıyorum senin için zaman kaybı olabilir benim değil en başından beri hızlı kilo vereyim modunda olmadım kilo vereyim ve aynı kiloda kalayım modundayım ayrıca herkesin bünyeside yedikleride metebolizmasıda farklıdır bende sende bir yarışta değiliz başta gelip bana sal kendini niye bu eziyeti yapıyorsun yazıp sonra çok zor bir şekilde sadece 1000 kalori alıp spor yaptığını anlatın niyetini pek anlamadım açıkçası
Aynı kiloda kalman imkansız hala buna mi inaniyorsun (genetik hariç ) aynı kiloda asla kalamayacaksin. Eğer hepimiz bir kere diyet yaptığımızda verdiğimiz kiloda kalabilsek niye sürekli diyet yapalım? bende sana acı gerçeği söylüyorum kilo vermen aylarini almış vermeye devam ediyorsun ama alman iki dakikani alcak mesela bir parçacık cikolata yemekten bile korkuyorsun neden çünkü çikolatanın kalorisini biliyorsun hemen kilo aldiracagindan korkuyorsun aynı kiloda kalsan zaten bu tarz bir şeyi takmassin. İstersen dünyanın en dayanılır kabul edilir diyetlerini yap sonucunda kilo alman iki dakkani alacak. o halde eğer sonuç değişmeyecekse neden kilo vermeyi uzun bir zamana yayayim iki türlude aynı olcak
Ayrıca ben sana sal kendini derken çok uzun zamandır diyette olduğun için bunu dedim ben senin gibi uzun sürede takilmiyorum.
Çikolata yemekten korkuyorum sen bunu anlamıyorsun çikolata yiyorum züberin barlarından yiyorum makarnada yiyorum yağsız yapıyorum onun dışında diğer yemeklerde yağ miktarını az tutup zeytin yağı kullanıyoruz sadece ben değil annemde kilo veriyor o diyetisyeniyle birlikte veriyor ben ayrı veriyorum konu benim kilo verişim veya senin kilo verişin bile değilken bana çok yavaş veriyorsun ya ben 1 ayda 10 kilo verdim demen hoş kaçmıyor sen benmisin benim hayatımımı yaşıyorsun kimsenin haddine değilki beni yargılamak
Tamam kanka kaç ayda verirsen ver sonuç olarak aynı kiloda kalmayacaksin. bunu hiç unutma. Emek verirsin fıstık gibi olursun ama sadece bir hafta hafif kendini salman etlenip butlanmaya yetiyor ben hepsini aslında kiloyu fazla kafana takmaman gerektiği doğrultusunda yazdım. Yoksa ben seni tanımıyorum bile sana ne gibi art niyetim olcak? gelmişsin bir çikolatayı yiyim yemiyim mi diye kafaya takıyorsun bu normal değil mesela bende aynı yerlerden geçtim çünkü
Kanka senin deneyimin kötü sonuç vermiştir benimki vermiyor demeki kendi halimden memnunum seni ne ilgilendirir yargılayıcı bir şekilde konuşup ay çok az kilo vermişsin diyorsun pardon nasıl tepki vericem çikolata yemektende korkmuyorum canım
Tamam boşuna konusmusuz
Ölümlü dünya ye sen ne olur ne olmaz öte tarafta cips yok
Öyle düşünerek yarım paketçik yedim 😅
Ben dayanamam yerim çikolata
Züberin barlarından yiyorum bende
Valla yok
off gidim de kendime bir cips alayım
Bozma diyetini iradene sahip çık yapabilirsin 😂
Dayanamadım yedim ya ama tüm pakedi bittirmedim 🥲
Zarardan kar ettin yani yeme öyleyse daha
Evet
Kıyamam sana
Alıyım mı 🙃
Boy kilon kaççç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir kararlılık gösterip üç ay devam etmişsin, seni çok tebrik ederim 🌸 Regl döneminde değişen hormonlar yüzünden canının tuzlu ve çıtır şeyleri çekmesi çok normal 🌿
Kendine çok yüklenmeden fırınlanmış nohut cipsi yapabilir ya da tuz ihtiyacını zeytin ve kuruyemişle karşılayabilirsin. Çok istersen küçük bir porsiyon normal cips yemek de üç aylık emeğini bozmaz ✨
Peki senin bu tatlı veya tuzlu krizlerini yatıştırmak için uyguladığın başka bir tarifin var mı? 🧘♀️