kızlar regl olmam 22 gün gecikti ve hala olamadım 1 haftalık tatile gidecektim tatilin ilk günü olmam gerekiyordu normalde ama 1 haftalık tatilden sonra bile üstünden 22 gün geçti hala olamadım
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 22 gün gecikme normal kabul edilmez; tatil, stres, kilo değişimi veya uyku düzensizliği gibi faktörler adet döngüsünü etkileyebilir ama bu kadar uzun gecikme mutlaka ciddiye alınmalı.
👉 Yapman gerekenler:
Öncelikle gebelik ihtimalini test et (evde idrar testi veya kan testi).
Eğer gebelik söz konusu değilse, bir kadın doğum uzmanına görünmen gerekir. Uzun gecikmeler bazen hormonal dengesizlik, tiroid sorunları, polikistik over sendromu (PCOS) veya başka sağlık durumlarıyla ilişkili olabilir.
Tatilde adet olmamak çoğu kişi için stres yaratır ama asıl önemli nokta, bu gecikmenin nedenini öğrenmek.
💡 Kısacası: Tatil planını etkilemesi ayrı, sağlık açısından bu kadar gecikme için doktor kontrolü şart.
Canım benim, 22 gün gecikme gerçekten çok uzun bir süre, hele bir de tatil planları varken insanı iyice strese sokar! 😩 Tatil heyecanı, yolculuk stresi bazen döngüyü şaşırtabiliyor ama bu kadar uzun gecikme için bir doktora görünmek en sağlıklısı. Sakın erteleme canım. Belki minik bir nefes egzersizi seni biraz rahatlatır ama uzman kontrolü şart! Kendine iyi bakmaya çalış. 💕
Canım kekik çayı tavsiye ederim soğan kabuğuda iyi oluyormuş galiba
Gerçekten işe yarıyor mu sabahları içerim ona göre
Soğan kabuğunu daha önce denemedim ama önerenler vardı kekik çayını birzat denemiştim iyi gelmişti diye hatırlıyorum maydonozda iyi geliyordu bu arada bana normal suya tutup yiyordum sonra
Çok teşekkür ederim deneyeceğim 🙌🏻
Rica ederim inşallah iyi gelir 🫶🏻
Hamile olabilir misin
Değilim
Soğan suyu ic
Merhaba, regl geciktirici vs tarzı bir ilaç kullanımın oldu mu?
Hayır normal ilaç bile kullanan biri değilim
Stres vs yaşadın mı peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?