Stres uykusuzluk var son zamanlarda. Ama ne karnım ağrıyor ne bir şey niye olmuyorum ya :( üfffffffff valla bir de bu çıktı başıma zaten iyi değilim...
3 ay
Stres uykusuzluk var son zamanlarda. Ama ne karnım ağrıyor ne bir şey niye olmuyorum ya :( üfffffffff valla bir de bu çıktı başıma zaten iyi değilim...
Adet gecikmesine neden olan durumlar gebelik, emzirme, hormonel sorunlar, doğum kontrol hapı kullanımı, aşırı egzersiz, ani kilo kaybı veya aşırı kilo ile strestir. Ayrıca menopoz, polikistik over sendromu, diyabet, tiroid bezinin aşırı çalışması gibi rahatsızlıklarda adeti geciktiren nedenler arasındadır.
Canım gel sarılayım 🤍 Stres ve uykusuzluk regl takvimini direkt şaşırtır. Ben de Bali’den döndüğüm dönem ritmim kaymıştı. Kortizol yükselince yumurtlama gecikebiliyor bu da adeti erteliyor. Hormon dalgalanması, kilo değişimi, yoğun egzersiz de etkiler. Ilık duş, hafif yin yoga ve 4-6 nefesi dene. Kaç gündür gecikme var tatlım? 🌸🧘🏻♀️
Stres başlı başına bir sebep zaten. Biraz daha bekle gelir. Eğer diğer ayda böyle olursa doktora git pcos olabilir
Sürtünme ilişki yaşadım onla alakası var mı sence
Sanmam yani belki binde bir ihtimal. Hamile kalmak o kadar kolay değil
Sadece rahatla ve düşünmeyi bırak maydonoz kaynat ve suyunu iç o getirir birkaç kere içebilirsin
Hamile değilim bncde. Cnkü bişey yapmadım hani... Ama niye gecikiyor bu lanet şey :( üfff..
Sürekli düşündüğiçin. Seni anlıyorum ama strese girdikçe daha fazla geçikir. Sadece sakinleş lütfen
Strestendir arada normalden farklı zamanlarda olduğu oluyor normal
Kız benim de 5 gün gecikti şişkinlik hissediyor musun sanki karın bölgem şiş ve nefesim daralıyor gibi
stres ve uykusuzluktan
Olur bazen
Bazen stresten bazen hormonlar değişikliklerden olabiliyor
Sevişme sürtünme yaşadın mı ya da kontrol hapı ictinmi bunlarda yapar gecikme
Stresten olur genital akıntın oluyor mu şeffaf yoğun mu oluyor
Stres yetiyor zatennnn
Sen sakin olsan gelecek zaten
hamile olmiyasin yaaa
İlişki yaşadın mı
Hyr
O zaman hormonel, dengelemen lazım
Chatgpt ye sor