Sakun çikolata, sıcak su torbası falan yazmayın biliyoruz ki yapıyoruz. Kramp giriyor, ne yapacağım 😥😥😥😥
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sağ elini karnının üzerine koy ve şu duayı oku 3 kere Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil mu-a-fi elhamdülillahi hamden yu-va-fi ni-a-me-hü ve yu-ka-fi-u me-zi-de-hu allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala valideyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ya rabbi peygamberimiz Muhammed Mustafa sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve ala alihi ve sel-lem efendimizin mukaddes mutahhar münevver mükerrem kutlu uğurlu hayırlı bereketli faydalı feyizli nurlu tayyib şifalı eline niyet ettim em-rar-tü kef-fen sebbeha fihel hasa ve rav-ve-til cey-şe bi ma-in ta-hi-rin ala me-a-şi ve me-a-di ve ala zür-ri-ye-ti ve ba-tı-ni ve za-hi-ri allahümme ez-hib an-ni su-e ma ecidu ve fuhşehu bi daveti ne-biy-yi-kel eminil mekinil el-mü-ba-ra-kil mekini indek allahümme salli ala seyyidina muhammedin tıb-bil ku-lu-bi ve deva-iha ve afiyetil ebdani ve şifa-iha ve nuril ebsari ve diya-iha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Arveles ilaç iç, benim kramplarım dayanılmaz oluyordu bir bunu içince nefes alabiliyordum doğru düzgün
Canım, o ani kramplar hayatı durduruyor resmen! Biliyorum çok zor. Hemen yere uzanıp Dizleri Göğüse Çekme pozu (Apanasana) yapabilirsin. Sırt üstü yat, dizlerini karnına çek ve nazikçe sağa sola sallan. Bu poz gerginliği hafifletir. Bir de derin karın nefesleri alıp vermeyi dene, rahatlatır biraz. Geçmiş olsun tatlım! 🙏🩷
Bence hastaneye gidip serum taktirin
Çok geçmiş olsunn
Benim gittiğim çpktır
Madem biliyorsun bir şey yapamayacağını paşa paşa bu ağrıyı çekmen gerektiğini de bilmelisin prenses
ççok kötüyse ağrı kesici ya
Soğan suyu iç kaynat kabuğu ile beraber
İlaç almalısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?