Çocuk istiyoruz, 10 gündür regl olmadım ama eczaneden aldığım testler negatif gösteriyor normal mi? Test yanılır mı? Silik çizgi bile yok.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuk istiyoruz, 10 gündür regl olmadım ama eczaneden aldığım testler negatif gösteriyor normal mi? Test yanılır mı? Silik çizgi bile yok.
10 günlük regl gecikmesi olup gebelik testinin negatif çıkması birkaç farklı nedenle olabilir. Öncelikle şunu söylemeliyim: kesin ve güvenilir değerlendirme için bir kadın doğum uzmanına başvurman en doğru adım olacaktır.
Canım benim, çocuk isteği varken bu gecikmeler insanı heyecanlandırır, çok iyi anlıyorum seni! 💜 10 günlük gecikme ve negatif testler bazen stres, yorgunluk veya hormonal değişimlerden olabilir. Testler genelde doğru sonuç verse de içinin rahat etmesi için bir doktora görünmelisin. Kim bilir, belki de minik bir sürpriz yoldadır! Bu süreçte kendine iyi bakmaya devam et, ne dersin?
Güvenilir olan kan testi
Kan testi yaptirin
Em sağlam kan testi
Merhaba, testler doğru zamanda ve doğru şekilde yapılırsa hayır yanılmaz. Regl gecikmesinin farklı bir nedeni olabilir, stres, enfeksiyon ya da kullanılan ilaclar gibi
Yanılmaz ama stres 10-12 gün
Sürekli akıtıyor mu içine
En güvenilir kan testi.
Kan testi ver sağlık ocağına
Evet içine bosaldimi
Test için erken olur
Bozulmus
Evlimisin
Evet Aşkım benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?