Regl doneminde duygu durumum neden bu kadar dengesiz, her seye aglayasim gelmesi normal mi?

Regliyken, her şeye ağlayasım geliyor. Saatlerce hiçbir şey yapmak istemiyorum. Saçma sapan olaylara ağlıyorum. Tek yaptığım şey sadece ağlamak. Normalinden daha çok kalbim kırılıyor, daha çok kafada kuruyorum. Sınavlar var, çalışmam gerekiyor. Yetiştiremem gereken bir tablo var. Sunum yapmam gerek. Her şeyden yakınıyorum. Sabah yataktan kalkmayı geç, gözlerimi açmak istemiyorum. Dertleşmek istiyorum. Herhangi birisine bir anda bir şeylerini dökesim var. Hata yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Bir dosya dolusu ödev var. Güney yarımküreye kaçmak istiyorum. Gerginken bir anda dinginleşiyorum. Mutluyken bir anda overthinkliyorum. Çamaşır sermek, bulaşık yıkamak ve konuşmak istiyorum ama istemiyorum da aynı zamanda. Bunları ben niye buraya yazdım hiçbir fikrim yok. Neyse, böyle hissedenler varsa en azından bir nebze yalnız hissetmem. Her şey b*k yolunda gidiyor. (Afedersiniz.)

Güncellemeler
1 ay
Sorum bu değildi bu arada :/ "Duygu durumum benim kadar dengesiz" yazmıştım da illa kendi bildiğini yapacak uyus mudur nedir...
Güncellemeler
1 ay
YA BU NASIL CINSELLIK
Regl doneminde duygu durumum neden bu kadar dengesiz, her seye aglayasim gelmesi normal mi?