Ben de çok yoğun yaşıyorum öfkeliyken çok sinirlenip sonra pişman oluyorum. çok üzüldüğüm şeylere keşke üzülmek yerine değiştirmesi elimde olanlar için bir şey yapsaymışım diyorum. hiçbir şeyi abartma. hepsini sen kendi kendine yaşıyorsun kimsenin ruhu bile duymuyor. keskin sirke küpüne zarar. öfkeyle kalkıp zararla oturma.
icine atmandan daha iyi, sadece farkinda olmalisin biraz kendinin, sinirlendin sey ne kadar onem tasiyor veya uzuldun sey seni nekadar etkiler, dunyanin sonu degil :) bunu hatirla, VE hic birsey senin kendi huzur ve saglindan daha onemli degil bunu hatirla :)
Neden bu kadar duygu yüklüsün büyük olasılıkla açık sözlü net ve iyimser birisin karşına çıkan herkese iyiliği dokunan ama en önemlisi karşındaki herkesi kendin gibi bilen birisin sanırım.
bende öyleyim araştırdım o yüzden sonuç IQ yüksekliğinden olan bir durummuş değiştiremezsin bu böyle yani sinirlenince içindeki bütün sinirlenmen gereken şeyleri hatırlıyorsun beyin boş durmuyor yani yaşadığın duygu katlanıyor
Bunu değiştirmen imkânsız. Çünkü yaradilişinin bir parçası konumunda. Bu yüzden sebep aramaya gerek yok. Kendi artı ve eksilerinle yüzleşip mutlu olmayı denemelisin.
En İyi Cevaplar