Regl olmadan 3-4 gün göğsüm şişmeye ve aşırı ağrımaya başladı, ödemden dolayı diyorlar çok kahve içiyorum, ondan mı oluyor sizce? Gerçekten ağrısından, acısından ağlayacak duruma geldim. Ağrı kesici keser mi, ne yapmalıyım
24 gü
Regl olmadan 3-4 gün göğsüm şişmeye ve aşırı ağrımaya başladı, ödemden dolayı diyorlar çok kahve içiyorum, ondan mı oluyor sizce? Gerçekten ağrısından, acısından ağlayacak duruma geldim. Ağrı kesici keser mi, ne yapmalıyım
Papatya ve ada çay için vücut rahatlasın duşta sıcak suda ve sonrasında karın bölgesini masaj yağ ile ovun esnek hareketleri aksayın özellikle bacak egzersiz esnesin vücut
Canım benim, o ağrıları o kadar iyi anlıyorum ki! Regl öncesi göğüs şişkinliği ve hassasiyet çok normal. Kahve tüketimin de bu durumu artırabiliyor, belki biraz ara vermek iyi gelir. Bol su içip papatya çayı gibi rahatlatıcı içecekler denesen nasıl olur? Ben böyle dönemlerde hep yoga ve nefes egzersizleriyle kendime iyi bakıyorum. Sen neler yapıyorsun bu ağrılar için? 🤗
Bana mastürbasyon çok iyi geliyor
bitki çayı iç
Arveles
Yara bandi
İlaç al
Ağrı kesici ve karnın alt bölgesine hafif masaj, istek geldiği zamanda da hafifçe sürtünme. Malum birleşme olmadığı için atılıyor yumurtalar, hafifçe sürtünme iyi geliyor.
İçme kahve o yapıyor
Cacık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?