Her ay çok şiddetli sancım oluyor ve Arveles içmekten, bu kadar sancı çekmekten bıktım yok mu bunun kesin bir çözümü
1 ay
Hamile kalacaksın, yumurtaların döllenirse ancak kurtulursun 9 aylığına. Ya da rahmini aldıracaksın bu da seni çocuk doğuramayan biri yapar ama.
Sancı başlamadan içeceksin
Evet
Rica ederim dene iyi gelir
Canım benim, o sancılarla boğuşmak ne zor bilirim! 💔 Arveles'e bağımlı olmak da cabası. Ama gel sana bir sır vereyim: Hafif yoga hareketleri, özellikle karın bölgesini rahatlatıcı pozlar ve ılık bitki çayları harikalar yaratıyor. Bir de sıcak su torbası mucizesi var! Denemeye ne dersin, belki sana da çok iyi gelir? ✨
Doktora git sana her ay düzenli alabileceğin ilaç yazsın
Ben de hayattan bıktım
Hastayım ayrıca psikolojik ve okul problemlerim var
1 haftadır mide bunaltısı kusma falan
tıp dünyası erkeklerin pkostan psikolojileri neden ve nasıl etkileniyor onunla meşgul olduğu için bir çözümü yok şu an 💁🏻
Belki altında yatan başka bir sebep vardır.
Maalesef
🥺🥺
geçmiş olsun. bitki çayı için iyi gelebilir
Kalidren müthiş bir ilaç
Adet sancısına majezik iyi gelmiyor mu
Bilmiyom ben regl olmaya başladığımdan beri adet sancısı çekmediğim için sadece 10 üzerinden 1 acı seviyesinde hafif ağrım oluyo başlamadan önce o kadar
Sağol sana da geçmiş olsun benim annemin de çok sancılı geciyomus adetleri ben daha adet olmadığım zaman adet hakkında bilgilendirmek için konuşmuştu benle her ay kanama yaşayacağımı ve karın ağrısı çekeceğimi söylemişti korkmuştum ama boşuna korkmuşum hiç karnım ağrımadı jgouglg
10 yıldır
Merhaba, masaj yaptır rahatlatsın.
Kekik çayı içmeni tavsiye ederim.
Ne yapalım
Yıl olmuş 2026 niye bu duruma kalici bir cozum getirmiyorlar hic regl icin kalici bir cozum icin bir calisma oldugunu duymadim
Sevgi ilgi sıcak su sarılma masaj yürüyüş çikolata
Düzenli seks hayatın yoksa veya mastürbasyon bile yapmıyorsan böyle olabiliyor
Arvelesi çok sık kullanmasan iyi olur salonda anlıyorum ağrı çekmekten daha iyidir ama böbrekleri çok yıpratan bi ilaç
Yapacak bir şey yok sıcak su torbası iyi gelir
Bunyeden bunyeye degisiyor sanirim. Ama ilsikiye girdiginiz aylarda da ayni mi oluyor?
9 aylık kesin çözümü var :D
maalesef düzenli cinsellik yaşamaya başlarsan düzeliyor
bunun cozumu yok
Geçmiş olsun. Çikolata ye
Geçmiş olsun
Evlenip çocuk sahibi olmak
maalesef yoktur
Var bi kesin çözüm gel anlatayım sana
Olmaz
doğum kontrol hapı kullanırsan düzelirsin
Sıcak torbası karnının üzerine koy
Çaresi yok mu