Başka biriyle görüştüm ve anladım da ben çok acele etmişim. Keşke onunla yolları baştan ayırsaydım. Şu an evlenmek istiyor ama içimde biraz bile arzu yok. Ona da söyledim ama beddualar edip evleneceğiz diyor. Beş sene sonra anladın mı demeyin çok yalnızdım. Uzak mesafedeydi ve vakit geçirmedikçe içimde hiçbir şey kalmadı. Ona söylememe rağmen umursamadı. 27 olacağız şimdi ama evlenmek istemiyorum. Ona dair içimde heyecan kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 yıl uzak mesafe ilişkisi bitirmiştim 3,5 sene önce bende aynı hisleri paylaşıyorum. Yorulan sadece beden değil hislerde duygular da arzular da yoruluyor. Artık ihtiyaç duymuyorsun ve daha da hissizleşiyorsun. Artık hayatına kim girerse girsin boşluk hissinden başka bir his olmayacak. Bir yanın sevilmek istiyor diğer yanın hiç bulaşmak istemiyor. İki ara bi derede kalıyorsun. Sevilsen de sevilmesen de insanlara karşı artık tahammülün kalmadığını görüyorsun.
09 Yorumla- 4 ay
1999 luların kaderi heralde 😄
Soran4 ayBunu bir kader olarak görmek istemiyorum ama aşk evliliği yapmayı çok isterdim. Şu an bu kişi ile evlenirsem de tamamen mantık evliliğine dönecek. İçimde özlem duygusuna arzu hissine dair yer yok. O varken kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Bunca senenin hatrına evlenirsem de umarım aşık olurum ama sanmıyorum artık. Ettiği beddualardan kurtulamam gibi geliyor üzülüyorum
- 4 ay
Sen bence kafanı dinlemeden sağlıksız kafayla hemen hayatına birini almaya çalışırsan mantık evliliği yaparsın. Daha sonra da birine aşık olacağın tutar evliliği bozmaya çalışırsın. Koç aslan yay gibisin ayrıca
- 4 ay
Ve neden beddua etti ilişkide neler oldu
Soran4 ayBen başkasıyla görüşmek istiyorum dediğim için öyle söyledi. Akrep burcuyum bu arada 🥲
- 4 ay
Hmm sende sevince tam seversin zor koparsın ve aşkta seçici birisin. Peki başkasıyla görüşmek istiyorum demenin sebebi nedir o ilişki niye bitti ve o raddeye nasıl geldin haklı haksız kim?
Soran4 ayİlgisizlik. Telefonla konuşarak olmuyor işte. Arkadaşlarım sevgilileri ile gerçek ilişkiler yaşarken ben onları izleyip özendiğim için suçlu oldum ama cidden bir insan 7-8 ayda bir gelir mi? O gelene kadar ben başkasıyla görüşmek istiyordum bile. Şu an bile başka biri var ve benden hoşlandığını söylüyor. İşleri olmasına rağmen sürekli benimle vakit geçirmek istiyor ama sevgilim olduğunu söyledim. Aslında sevgilim sadece lafta var asla fiilen hayatımda değil. Ben hiç sevgilim varmış gibi hissetmedim.
- 4 ay
Belki durumu yoktur belki maddi olarak sıkıntılıdır yani hayatinda biri varken başkasına duygusal olarak şans vermeye yönelik olmakta aldatmaktır biliyorsun değil mi? Belki şunu yaşayabilirsin mesela bu kişiyi hadi bitirdin. Yarın gönlünün istediği birini tercih ettin oda sende bir kusur buldu diyelim bunu bilemezsin belki ter kokundan iğrenecek diyecek ki bu kız böyle yapıyor başkasından hoşlanmaya başlayacak sende ağlayacaksın. Bu tür durumlarda hayatındaki insanı tamamen bitirmeden başkasına yönelme.
Soran4 ayŞans vermedim aslında. Hayatımda biri olduğunu zaten söylemiştim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)4 ayÇok uzak mesafe ilişkisi çok uzun süre bu şekilde yaşandığı zaman bazen maalesef heyecan bitiyor. Karşı tarafın seni anlamasını bekleme Sen kendi kararını ver ve ona göre hareket et
024 Yorumla
Soran4 ayAyrılalım diyorum anlamıyor. Hakkımı helal etmem beni bırakıp başkasıyla görüşeceksen o işleri unut diyor. Ben ona senelerce daha sık buluşalım dedim. Herkes sevgilisi ile el ele gezerken ben evde oturuyordum. İşi gücü olmasına rağmen senede 2 kere geldi yanıma. Bunu anlattım ama evlenince geri gelir heyecanın diyor.
Cevap sahibi4 ayHeyecanın kesinlikle geri gelmez kendi yaptığı şeyleri şu anda sana yüklemeye çalışıyor dikkat et. Seven erkek gerçekten isteyen erkek ne olursa olsun her türlü fırsatta gelir. Eski kız arkadaşımla aramda 1000 kilometre vardı İnan ayda en az 3 defa gidiyordum Çünkü seviyordum. Sen elimden geleni yapmasın karşı taraftan bu adamı görmemişsin bu şekilde olmuş. Kendi yoluna bak
Soran4 ayOna haksızlık etmek istemiyorum. Gelmeyişlerini o zaman sen gelseydin olarak üsteliyor. Benim öyle fırsatlarım oldu hep gittim. Şimdi yaşımız ilerledi başka biriyle mutlu olacak mısın diye beni manipüle ediyor. Belki de dediği gibi olacak ama içimde içten içe gerçekten sevmediği düşüncesi var. O sevse de zaten ben sevmiyorum. Onu öpmek sarılmak bana hiçbir şey ifade etmiyor.
Cevap sahibi4 ayİşte bu saatten sonra da sırf o istediği için de bir evlilik yapman seni gerçekten çok mutsuz eder. Bir şekilde yoluna bakman lazım anladığım kadarıyla karşı taraf seni bir şeyleri zorluyor. Dik dur Ben artık istemiyorum de sana ne yapabilecek ki gerekirse telefon numaranı değiştir
Soran4 ayŞu an bile mutsuzum ama geride nasıl bırakacağım bilmiyorum. Bir terapistle görüşmem gerekirdi en başından.
Cevap sahibi4 ayEn başından kendine haksızlık etmişsin karşı tarafı kendinden çok düşünmüşsünüz bazen kendini düşünmek lazım yoksa sonra böyle bir çıkmaza giriyorsun
Soran4 ayİlk sevgilim olduğu için işler nasıl ilerlemeli diye pek düşünemedim. Biri beni seviyorsa ona tutunmam gerek diye düşündüm. Başka insanları tanıyamadım. Tanısam da hep bende ısrarcı kalan birinde durmam gerektiğini düşündüm. İdealim o muydu hiç bilmiyordum ama şu an anladım değilmiş işte
Cevap sahibi4 aySanırım ilk sevdiğin insan olduğu için seni kimse sevmez Sana kimse bu kadar değer veremez diye düşündüm. Ama hayat işte böyle değil gerçekten sana değer verecek seni çok seveceğim seni sen olduğun için önemseyecek insanlar var. İşte orada yanılmışsin
Soran4 ay21 yaşına kadar kimseler olmayınca öyle düşündüm. Belli bir yaştan sonra da aşk zaten böyle dandik bir his sandım. Çevremden gördükçe afalladım. Şimdi ise çıkmazdayım ama sanırım bu işin sonu istediğim gibi bitmeyecek
Cevap sahibi4 ayTamam da sırf karşı taraf istiyor diye Benli olacaksın diye zorluyorsa seni onunla olacak değilsin ya niye istediğin gibi olmasın Senin kararın senin Özgür iraden. Kesinlikle dik dur ben seni istemiyorum de gerekirse telefonunu değiştir sosyal medya hesaplarını kapat ama sevindiğin biriyle birlikte olma. Düşünsene sana dokunduğu zaman hissetmediğin biriyle ne yaşayacaksın
Soran4 ayDümdüz bir histi yaşıyorum zaten senelerdir
Cevap sahibi4 ayPeki neden devam ettin, ah ah ne deyim sana ben. Hiç cinsellik yaşadınız mı peki?
Soran4 ayYüzeysel şeyler yaşadık ama hiçbir şey hissetmedim doğrusu. Kendimi kasıyorum diye düşündüm hep. Öpücükler etkilemedi, sarılması dokunması hiçbir arzu uyandırmadı. Ben gözümde tabulaştırdığım bir durum diye düşündüm hep. İşin sonunda başka biriyle de öyle mi olurdum diye biri ile görüştüm ama bambaşka bir his olduğunu anladım. Bunca senedir kendime eziyet etmişim yalnızlık hissinden dolayı.
Cevap sahibi4 ayDediğim gibi sen sanki hayatında kimse seni onun gibi sevemez gibi düşünmüssun kimse Sana değer vermez gibi düşünmüşsun. Sana dokunduğumda Eğer bir şey hissetmiyorsan bil ki senin için o doğru insan değildir. Bir insan seviyorsa arzular seviyorsa sevdiği insanın kendine dokunmasından mutlu olur bu onu dünyanın en mutlu kadını yapar. Ama sen en baştan beri bu kişiye karşı zaten çok bir şey hissetmemişsin belki de aşk belki de sevgi var sanmışsın ama maalesef yok
Soran4 ayEvet öyleymiş teşekkür ederim
Cevap sahibi4 ayRica ederim Gerçekten sen değerlisin ve kimsenin bu değeri senden almasına ya da seni engellemesine izin verme. Dik dur Ben artık istemiyorum de ne olursa olsun karşıdakinden korkma
Soran4 ayBenim dik duruş sergileyeceğim yok da gene de deneyeceğim şansımı
Cevap sahibi4 ayNeden kendini güvenmiyorsun sen değerli ne yaptığını bilen bir insansın. İnan seni gerçekten el üstünde tutacak Sana değer verecek başka insanlar da var bunu bil
Soran4 ayVar olduğunu biliyorum artık ama sanki çok geçmiş gibi geliyor. Bunu çevremdekilere nasıl açıklarım onu da bilmiyorum. Bir yola girdim artık ama işin sonunda yapayalnız kalmak da var.
Cevap sahibi4 ayHiçbir şekilde işin sonunda yapayalnız kalmazsın bak burada tanımadığım ben bile sana değer veriyorum cevap yazıyorum belki de seni tanıyan birisi daha çok değer verecek belki de sevgiyi onda daha çok hissedeceksin şu anda hiçbir yola girdiğin yok nişan mı yapmışsın evlenmiş misin Ama sevmediğim bir insanın sana dokunması kadar kötü bir şey yok yapamazsın ileride çok fazla üzülürsün yapma bunu kendine
Soran4 ayYapmayacağım sanırım. Ona da bana yazık haklısın. Yaşım ne olursa olsun herkes evleniyor diye o telaşa girdim ama kendimi unuttum. Yarışın kaybedeni benim de neyse ne diyeyim bunu da yaşamak varmış. Her şey için teşekkür ederim
Cevap sahibi4 ayYarışın kaybedeni sen değilsin Eğer böyle bir evlilik yapsaydın kaybeden sana olacaktın yarışın kazananı sensin Şu anda bazı şeyleri yaşamadan farkına vardı gerçekten dik dur yaşın daha Çok Genç. İnan bana çok mutlu olursun
Soran4 ayUmarım öyle olur
Cevap sahibi4 aySenin için en güzeli olacak Yeter ki umudunu yitirme 💐
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin konuşmuş canım, konu bu kadar net aslında 💔
İçinde arzu yoksa evlilik falan olmaz. Vicdan azabı, yalnızlık korkusu yüzünden kimsenin hayatına zincir olma.
Kararlı ol, net bir dille ayrıl, iletişimi kes. Beddua etmesi onun olgunluk seviyesi. Kendini suçlama. Yalnız kalırsın ama zamanla çok rahatlarsın. Sen ne hissediyorsun şu an, korkun mu ağır basıyor yoksa suçluluk mu? 💬00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar Ne Diyor
3
Umursamadı diye bir şey olmaz ki zorla mı evlenecek seninle
01 Yorumla
Soran4 ayOluruna bırakacağım evlenmenin bir manası yok çünkü arkadaşlarım evleniyor diye bir an ben de evlenmek istedim ama içten içe aslında istemiyormuşum
4 ayBoyle hissediyosan direk ayril, illaki idrak edecektir karsi taraftaki, ben 6 ay konustugum kisiden zor kurtuldum ama adam sumuk gbi yapisti idrak etmek istemedi ayriligi, uzak mesafeyse belki daha kolay kurtulursun
01 Yorumla
Soran4 ayEvet haklısın ama çok zor 5 senelik ilişkiyi geride bırakmak
Özel Günler & Hijyen konusunda 8,4b cevap paylaştı. ona da söylemelisiniz evlenmek istemediğinizi
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
11
Hep söleeim uzak mesafeli ilişkiler yürümez diye, varlığını somut olarak hissedilmeyen zamanla klasik ya da sıradanlaşmış gibi normalleşiyo zamanlada soğuyo
04 Yorumla
Soran4 ayBeş sene uzamasaydı keşke. Arkadaşlarıma anlattım, çevreye evleneceğiz dedim ama içimden hiç gelmiyor esasen. Bütün hislerimi o mesafeler öldürdü. Özendiğim aşkları arkadaşlarım yaşadı ve şu an hepsi 5-6 ayda evlenmeye karar verdi. Bu depresyonu atlatamıyorum
Soran4 ayŞimdiye bambaşka bir şey olur muydu emin değilim çünkü o hiç varmış gibi hissetmedim
Gizli Üye(25-29)4 ayAyrıl. Yapacak bişi yok devam etmek ona da sana da zarar.
018 Yorumla
Soran4 ayAnlatıyorum ona ama anladığı yok. Şu an bitse de hayatımın aşkını bulamam biliyorum.
Cevap sahibi4 ayNiye biri ile görüşmüşün işte
Soran4 ayO öylesine bir şeydi
Cevap sahibi4 ayBırak yaa ihanet
Soran4 ayİhanet olsun tamam ama ilişkiyi bitirmiyor ki? Fiilen hayatımda yeri yok. Ben gerçekten dokunabildiğim biri ile olmak istiyorum.
Cevap sahibi4 ayBilse biter. Bilmediği için. Yaptıpın yanlış
Soran4 ayBilse de beni bırakmazdı inan bana çünkü sadece kahve içtim
Cevap sahibi4 ayBu bırakmaz. Bu sünepe erkeklerden. Ayrılmak istemene rağmen bırakmaması ondan. Delikanlısına denk gelmemişin. 5 sene ordan çöp. Yazık zamane ilişkileri. Ner erkeği erkek gibi ne kızı kız gibi.
Soran4 ayZaten bana kadın gibi hissettirmiyor sağolsun. Biraz daha duruşu olsaydı her şey farklı olabilirdi. Sen de bana ne desen haklısın zaten benim de düzgün bir karakterim yokmuş
Cevap sahibi4 ayÖyle. Kusura bakma. Kadın gibi hissettirmemesi yaptığını gerektirmez de haklıda çıkarmaz. Yuğsan zemzem suyuyla o kara yüzünden çıkmaz. Kötü olmuş.
Soran4 ayBıraksam bırakılmıyor. Evlensem mutsuz olacağım çünkü dokunuşları beni etkilemiyor. Kötü biri mi desen değil ama olmayınca olmuyor. Başkasıyla da o heyecan hissini yaşamak istedim ama kalkıp o kişi ile de evlenemem çünkü sevgilim benim konfor alanım. Sanki bütün kusurlarım onda geçersizmiş gibi geliyor. Ben de kimseye anlatamıyorum bu durumu işte
Cevap sahibi4 ay5 yıllığı kullanıyorsun sen. Ayrıl. Onurlu bir insan bunu yapar. Malzeme alınmayacaksa dükkanı meşgul etme. Hem ilgisini emeğini sömürüp hemde beni etkilemiyor dokunuşları demek büyük ayıp. Ap. Tal yerşne koymaktır. Çantada keklik görüyorsun onu nasıl olsa bütün kusurlarımı görmezden gelir diyorsun kendi ağzınla dedin işte. Bu kadar rahat olabilmen de onun da suçu. Alfa değil o. Erkeğin kötüsü. Bu aşikar. Ama en kötü erkek bile olsa bu yaptıpını haketmez. Bu da senin karakter sizliğin kusıra bakma. Bişi diyim mi en iyi erkek de gelse sana sen ona da ihanet edersin ama. Yani sen çok büyük sıkıntıdasın haberin olsun.
Cevap sahibi4 ayGidişin gidiş değil pembiş. Aşkı sevgiyi bulamaz hale gelirsin bak haberin olsun. Daha iyisi her zaman vardır çünkü.
Soran4 ayTokat gibiydi teşekkürler
Cevap sahibi4 ayKendine getirse ne alâ. Ama sanmam.
Soran4 ayBen de sanmıyorum zaten benim düzeleceğim yok
Cevap sahibi4 ay5 seneliği yorma. O istemezse de sen ne yap et gönder çocuğu.
Soran4 ayHiç yorulmuyor zaten inan bana
4 ayAdetten sonra 11 ve 17 günler arasında içine boşalmış olursa hamile kalırsın diğer günlerde dilediği kadar içine akıtsa da gebe kalınmaz..
00 Yorumla
4 aybilindik durum. ayrıl. bitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayO görüştüğün iyi vurdu mu peki
02 Yorumla
Soran4 ayBuluştuk abi sadece herkesi kendi karın sanma
Cevap sahibi4 ayNe bileyim kanka yapıştırdı zannettim evet
4 ayMesafe aşkı bitirdi mi
017 Yorumla
Soran4 ayBitirdi. İlk zamanlar güzeldi ama benim heyecanım bitti. O araya mesafeleri koydukça ben ondan soğudum. Hiç ilişkim varmış gibi gelmedi
- 4 ay
Hmm uzaktan olmuyor görüntülü konuşmuyor muydunuz
Soran4 ayHayır hiç
- 4 ay
Hmm kötüymüş cinsellik peki
Soran4 ayO da yok zaten
- 4 ay
Telle peki sexting vs
Soran4 ayHayır olmadı
- 4 ay
Ooo hiçbir şey yasanmamis
- 4 ay
Heyecan dediğin gibi kalmamış kii
- 4 ay
Kabul etmiyor mu ayrılığı
Soran4 ayHiç yoktu ki zaten
- 4 ay
Hmm kötüymüş
Soran4 ayEtmiyor. Malum günler yaklaştığı için böyleymişim ben güya
- 4 ay
Hiç mi arzu etmiyordu seni ya
- 4 ay
Ne alakası var yaa
Soran4 ayBilmem o konuda eksikti de ben de arzulamıyordum zaten
- 4 ay
Hmm anladım mesafe gerçekten etki ediyormuş
4 ayGörüştük derken? Birlikte mi oldun
06 Yorumla
Soran4 ayHayır sadece bir yerde denk geldik ve sohbet ettik. O an anladım flört enerjisi bambaşka bir şeymiş.
- 4 ay
Kesinlikle öyle. Monotonlaşmış her şeyden sıyrılmak lazım
Soran4 ayAma beş seneyi nasıl geride bırakacağım
- 4 ay
Bırakırsın o sorun olmaz
Soran4 ayNasıl sorun olmasın ya
- 4 ay
Olmaz olmaz her şey unutlur
4 ayBoşan başkasını bul
02 Yorumla
Soran4 ayEvli değilim
- 4 ay
Boşal
aldattınmı hıc durust ol
010 Yorumla
Soran4 ayAldattım sayılır çünkü başkası ile buluştum ona söylemedim. Başkasıyla görüşmek istiyorum dedim ama ciddiye almadı
Soran4 ayEvet çok zordu ve ben akrep burcuyum
Soran4 ayKasım
Gizli Üye(25-29)4 ayÇocuk nasıl biri
00 YorumlaEvlenme derim
01 Yorumla
Soran4 ayEvlenmiyorum ama yaşım da geçiyor. Yeni birini tanıyınca evlenecek miyim o da şüpheli ama hiç heyecan olmayan ilişkiye tutunamıyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > 5 senelik uzak mesafe ilişkimde heyecanım bitti, evlenmek istemiyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne