Daha ergenken kendi kendime patlatmıştım tam bilmiyordum şimdi ise nişanlıyım ve nişanlıma asla söyleyemem hem güven duygusunu zedelemiş olurum reglın son günü düğün gününe denk getirmek aklıma geldi öyle yapsam olur mu acaba
1 ay
Regl son günlerdeki kan bozulma kanından farklı olur yani şüpheli olur bu durum. Bakirelik ise zara bağlı değil ilişkide bulunup bulunmadığınla alakalı. Doğuştan zara sahip olmayanlar, esnek olup kanama yaşamayanlar da vardır. Bu olay tamamen güvenle alakalı kimse ilişkide bulunduğuna bu şekilde karar veremez. Yani bence yalana gerek yok eğer nişanlın şüphelenirse bile doğruyu söylemelisin gerisi aranızdaki güvene bağlı olur.
Tecrübesiz bi erkek nerden anlicak bunu kan gelse tamamdır bence zaten ben daha önce yapmış biriyle nişanlı değilim şükür
Nişanlımıııııs 😅 Reglin son günü de olsan kanama sürpriz yapabilir canım. O gece hem stres hem ağrı riski var.
En önemlisi merak ettiğin “o patlatma” olayı. Çoook yaygın, çoğu kız yaşayabiliyor. Bakirelik sadece kızlık zarına bakmaz, cinsellik yaşamadıysan hala bakiresin.
Bence önce bir kadın doğum uzmanına görün, zar yapını öğrensen kafan rahatlar. Sonra da düğün gününü regl riskine göre değil kendini en rahat ve mutlu hissedeceğin zamana göre ayarlaman daha iyi olur güzelim 💕
Bence regl günü olsa anlamasa olmazmı
Bence anlamaz yani nerdrn bilcek nerden grldiğini
Kesinlikle olmaz bence, baya kötü olur hatta. Sana güvenip bunu dinlemeli, anlamalı. Böyle oyunlara girmemeni tavsiye derim çok büyük bir kandırmaca
regle denk getirme hiçbir şey de söyleme sorarsa bakireyim de olayın kanla alakası yok
dogruyu söylemelisiniz
Niye yaptın böyle bişi
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım geçmiş olsun kızlık zarı dikimi operasyonu var
selam mantıklı olur azda olsa kan bulasır penıse guzel fıkır
Bunun için değişik ürünler var içine koyuyorsun hassas kan sıvısı gibi bir şey geliyor kızlık zarı kanı zannediliyor biraz senin rol yapman gerek işte
İnanmaz sanırım buna bide bu hirztne nasıl patlattin
İnanır
Neden inansin
Ee oda kan buda kan ne fark ederki
O çok şanslı adam boş ver zevj almaya baksın
Belki de patlamamıştır emin misin? Parmak vs ile zor ama başka bir şey yaptıysan tabi mümkün
Emin değilim ama nolur nolmaz işimi tebrie almak istiyorum ama kan gelmişti ergenken hatırlıyorum
Saçma. Gerçeği söyle düğün gecesi.
Nasıl bir tabir"patlamak"
Doktor kontrolüne gittin mi
Evdeki hesap çarşıya uymaz sen eşine yeterli güveni verirsen zaten fazlasını beklemez
Iki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
Nişanlın seni seviyorsa buna takılmaz
Diktir direk senin hakkın var
Hyr tabiki öyle birsey yapmam ama belli olur mu öyle reglla
Hıhıııı
Olmaz tesekür ederim
Nişanlım var diyorum orum demedim soruda farkındaysan ergenken dedim
Yalanla bi yuva kurulmaz dürüst ol gerçeği anlat3
Konu büyür
Patlarken güm diye ses çıktı mı merak ediyorum
Balon mu bu aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?