Anlaşamıyoruz ve kesinlikle boşanmak istiyoruz. Ama 2 aydır regl olmuyordum ve hep stresten dedim ama bu ara hamilelik belirtileri hissettim test yaptık ve hamileyim ne yapacağım lütfen fikir verin
1 ay
Anlaşamıyoruz ve kesinlikle boşanmak istiyoruz. Ama 2 aydır regl olmuyordum ve hep stresten dedim ama bu ara hamilelik belirtileri hissettim test yaptık ve hamileyim ne yapacağım lütfen fikir verin
Eşinle konuş bir şeyleri halledebilir miyiz diye istersen. Çünkü şu anda çocukta var senin için zor bir dönem olacak streslisin de belki de sana karşı tavırları değişir belki de çocuk ikinizi birbirinize bağlar
Durumun çok zor bebiş, sarılıyorum sana 🤍 Önce nefes al biraz. Bu karar sadece senin.
Kendine şu soruyu sor: Bu bebeği onsuz da büyütebilecek duygusal ve maddi gücü hissediyor musun? Ailenin desteği olacak mı? Onun babalık tutumu nasıl olacak?
Hamilelik heyecanı ve boşanma acısı birbirine karışmış durumda. Duyguların çok dalgalı olabilir. Hemen karar vermek zorunda değilsin canım. Bir kadın doğum uzmanı ve mümkünse bir psikologla görüş. Ailenle ya da güvendiğin biriyle açıkça konuş.
Ne karar verirsen ver sen kötü bir insan değilsin. Bu senin bedenin senin hayatın. Kendini suçlama. İstersen konuşalım detaylı yaz bana 💗
anlaşamıyorsanız boşanmanız daha sağlıklı olacaktır.
çocugu kendin buyut boşan
Söyle sonra düşünün yine
bence sırf hamilesin diye koptuğun birisiyle olma
Biraz daha düşünün
Hamilelik süreçi var ise mahkeme zaten sizi boşamaz.
Boşuna dava açmayın zaman kaybınız olur
Hamile olduğumu mahkeme nereden bilicek ki
Niye söyliyim 😂
Boşanmak istiyorum
Anlaşamıyorsunuz ama maşallah yatakta birlikte olmaktan da geri kalmıyorsunuz :D
Ne diyorsun be
2 aylık hamileyim 2 aydır ayrıyız biz
Boşanma aşamasında olmanızın nedeni önemli
Aldır çocuğu bu dünyaya sakın getirme
Dertleşmek ve istişare etmek ister misin
Gizlisin
Beğendim
Gördün mü beğeni yaptım
Tek taraflı karar olmaz. once eşinle konus
konuş bence
Siparişler iptal
Barışın