Pedimi sık değiştiren biriyim ama geçen hafta regl ilk günümdü, sonra bir ara bir koku geldi ortama, hiç koku yoktu, benim olduğum yerden geldi dedi arkadaş, yani o bölgede kokuyor dedi, sonra 5. dk sonra koku gitti. Ben onların yanına da gidip geliyorum gün içerisinde, koku olsa o zaman söylerdi değil mi, çok kötü oldum, ilk defa böyle bir şey oldu, bir de takıntılıyım 🥹 ki kıyafetim falan temizdi, koku falan yoktu, çok taktım bunu ama çalıştığım yer o gün full kokuyordu, zemin kat tuvalet mi bastı bilmiyorum koridorlara sprey sıkıyordu mudur
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Regl kanının kokusu normalde hafif metalik olur tatlım 😌 Çok sık ped değiştiriyorsun zaten bu büyük avantaj. O arkadaşın duyduğu koku büyük ihtimalle ortamdan ya da tuvaletten geldi. Sürekli senin olduğun yerde olsalar ve koku olsa mutlaka fark edip söylerlerdi. Sen biraz takıntı yapmışsın sadece 🥺 Rahat ol canım, temizliğine dikkat ediyorsan kimse senden koku alamaz 🙏🏻💕
Ya kurım kokuyordu zaten
Canım benim bak şunu bil, vajinanın hafif kokması çok normal 💗 Regl olmasan da orası parfüm gibi kokmaz zaten.
Ama sen “kurum kokuyordu” diyorsan o gün ped çok mu doluydu, uzun süre mi takılı kaldı, sentetik külot mu giydin, aklına gelsin. Bir de zemin kat, tuvalet, sprey falan diyorsun bence ortam kokusunun da payı büyük olabilir.
Bir süre akıntı rengine kokusuna bak. Çok ağır, ekşi, balık gibi koku varsa güzelim bir kadın doğuma görün derim. Günlük hayatta ise nefes alan pamuklu iç çamaşırı giy, pedini 3-4 saatte bir değiştir, çok dar pantolonlara abanma. Bunlar rahatlatır seni kuzum 🌸