Ev & Yaşam Nevresim takımınızı değiştiğinizde, üzerlerine koku kullanıyor musunuz? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Nevresim takımınızı değiştiğinizde, üzerlerine koku kullanıyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl KS teşekkürler ✌🏻 Nevresim takımınızı değiştiğinizde, üzerlerine koku kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kokulu kullanıyorum genelde 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Hayır yıkanınca zaten mis gibi kokuyor 1 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Ok tabi ki öyle ama birde yatak için kokular var…✌🏻 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Yıkamadan sonra koku kullanırsan daha fresh (taze) uyku alırsın Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Evet eskiden beri bunu yaparım 1 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 👍🏻 Yorumla Sugarman06 +1 yıl ya bari parmak göstereceğine bir sprey parfüm dolu elini uzatsaydın neyse ikram etmiş kadar oldun Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bunu sadece ben yapmıyormuşum demek ki. 😂 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 👍🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kokulu kullanıyorum genelde
Hayır yıkanınca zaten mis gibi kokuyor
Ok tabi ki öyle ama birde yatak için kokular var…✌🏻
Yıkamadan sonra koku kullanırsan daha fresh (taze) uyku alırsın
Evet eskiden beri bunu yaparım
👍🏻
ya bari parmak göstereceğine bir sprey parfüm dolu elini uzatsaydın neyse ikram etmiş kadar oldun Teşekkür ederim 😊
Bunu sadece ben yapmıyormuşum demek ki. 😂
👍🏻
Hayır, kullanmadım.
Hayır