Cilt Bakım Cildine sürdüğün şeylerin kokusu önemli mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Cildine sürdüğün şeylerin kokusu senin için önemli mi?#Edamedaciltbakım 🍏 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Buradaki bi bilenler neden bu kadar egolu. Siteye süs olsun diye gelmişler, Hmm. Cildine sürdüğün şeylerin kokusu önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Cildime sürdüğüm şeylerin kokusu benim için önemli değil 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cildime iyi gelsin yeter kokusu kötü olsa da katlanırım. 1 0 Yorumla
AliceSultan Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 92% +1 yıl Kötü kokmadığı sürece pek önemli değil. Ama güzel kokarsa da çok hoşuma gider 1 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle. Ağır yağ kokusu hoş değil. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Bir şey sürmüyorum ki 🤔 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Güzel kokmalı bebem 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cildime sürdüğüm şeylerin kokusu benim için önemli değil
Cildime iyi gelsin yeter kokusu kötü olsa da katlanırım.
Kötü kokmadığı sürece pek önemli değil. Ama güzel kokarsa da çok hoşuma gider
Kesinlikle. Ağır yağ kokusu hoş değil.
Bir şey sürmüyorum ki 🤔
Evet fazlasıyla önemli.
Güzel kokmalı bebem
Tabiki
Kısmen önemli.
Evet fazlasıyla