Aşırı ağrıyor, bir yere değse çarpsa hatta sütyenimi çıkarınca bile felaket bir ağrı oluyor, çok büyüyorlar ve her reglimden önce böyle oluyor ve galiba bu bir problemmiş?
2 ay
Aşırı ağrıyor, bir yere değse çarpsa hatta sütyenimi çıkarınca bile felaket bir ağrı oluyor, çok büyüyorlar ve her reglimden önce böyle oluyor ve galiba bu bir problemmiş?
Hormonlarınıza baktırabilirsiniz.
Baktirmistim aslinda ve bir sıkıntı yoktu☹️
Her kadında farklı oluyormuş pms süreci. Kimisinde hassasiyet, ağrı bile olmazken bazıları hafif hissediyor, bazıları da daha fazla. Örneğin göğüs hassasiyeti bende de oluyor ama bu kadar değil. Kişiye göre çok değişen bir şey.
tesekkurlerr
🌸
hormonlardan dolayı oluyor
Hassas bırak vücudunu atlet bile kullanma evin içinde doluluk ve batma hissediyormusun
doluluk hissediyorum
Tesekkurlerr
Aslında normal ve hormonlara bağlı olabilir ağırlık var gibi hissediyor musun sertçe sağa sola dönemez hale getiriyor mu?
evet
Bu hormonel canını sıkacağın durum yok çözüm olarak ne yapıyorsun
bisey yapamiyorum gecmesini bekliyorum
Bi kaç yöntemi var aslında ya
soyleseneeee
Yani sonuç olarak özel konular olduğu için yazmak istemedim birden eğer istersen takip at rahatça anlatayım sen nasıl istersen
atayim
At tamam
gizliden cikmazsan nasil atabilirim
Sinan083 ün altına yorum yaptım kibarbibey diye ismim
Oradan istek atabilirsin
Tamam oldu çıktım gizliden
Doktora baktır normal değil.
biri normal diyor biri degil diyor
Doktor değiliz ama mantıklı gelmedi.
Hayir normal problem degil
Uçları mı ağrıyor, tümü mü?
tümü
Ağrı kesici kullan
gecmiyor
Erkek arkadaşın var mı
yok
Olsaydı iyi gelebilirdi
Doktora görüj
Burada nerede problem gordun ki doktora gorunme tavsiyesi verdin? bir yorum yapiyorsun bari tam yap
Yani vücudunu sen tanırsın reglken regl oluyosun
Pardon yanlış cevap verdim çok hassas diyosun o yüzden dedim
tesekkurler
Bu gerçek mi be
evet
Çıkamadım
Kibar buldu mu çözümü 🤣
buldu
Profile istek atar mısın önemli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın tam klasik PMS memiş ağrısı canım 😅 Regl öncesi hormonlar yükselince göğüsler dolgunlaşıyor büyüyor ve aşırı hassaslaşıyor. Çoğu kadında var bu durum problem sayılmıyor.
Ama ağrı dayanılmazsa doktora görünmen iyi olur. Tuzlu besini azalt kahve çayı hafif kıs rahat sütyen tak bir de sıcak duş dene 💕