Arkadaşlar göbeğim çok yok ayva göbeği denilebilir. Bir hafta sonra tatile sevgilimle gideceğim göbeğimden kurtulmak istiyorum bir haftada ne yapsam etkili olur?Göbeğim böyle ⬆️
1 haftada ne yapsan sadece göbeğini eritmez tüm vücudundan gider ve sağlıklı kilo da veremezsin. Takıntı yapmak yerine bir hafta kalana kadar neredeydin onu düşün, sevgilin dert etmez ayrıca.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O etmiyor zaten ama ben normalde de ediyorum çok şey denedim ama orada ufacık kalıyor
gobek anca beslenme programi ile gider ordaki yagin atilip kas olmasi yani biz buna fit olmak diyoruz onun icinde karin kaslarini calistirn bir takim basit harketler duzenli yapmalisi baby
boyle devam et 2 seneye gobek gider beni ararsin ailemi alir seni istemeye geliriz bu devirde fit kiz bulmak kolay degil seni kimsey birakmam benimsin anliyormusun benimsin haha
Olsun üzülme. Genç kadınsın. Her kadının vücudu estetik ve güzeldir. Düzgün beden hatların olduğu için belli olmaz. Düşük bel olmasada normal üçgen bikini altıda yakışır.
Malum ramazan ayındayız, oruç tuttuğunu varsayıyorum. Oruç tutmasan bile işe yarar bir tavsiye olucak. Günde mutlaka ve mutlaka 2L su tüket. (vücudun %70'i su olmasına rağmen su tüketmemek saçmalıktır) iftar vaktinde veya yemek vaktinde sofradan doymadan kalk ve sonrasında abur cubur, tatlı vs. şeyler yeme. Ekmeği 1 haftalığına çıkart hayatından. Bir yere gideceksen yürümeyi tercih et. Fazla uzak ise yolun yarısını araçla yarısını yürüyerek git. Kararlı olman lazım ama bunu uygularken.
Oruç tutmuyorum. Zaten fazla yemek yiyen biri değilim. Sabah kahvaltı yapıyorum bir düzgün. Öğlen canım bir şey isterse belki ama çoğunlukla yemiyorum. Akşamda çok abartmadan bir şeyler yiyorum. Zayıflamak için değil normal alışkanlığım bu. Dışarı pek çıkmıyorum maalesef ve çok fazla su içiyorum
En İyi Cevaplar