Yani regl bitene kadar tamamen uzak mı duruyorsunuz? Regl döneminde yapan var mı hiç ve varsa, nasıl yapıyorsunuz?
2 ay
Yani regl bitene kadar tamamen uzak mı duruyorsunuz? Regl döneminde yapan var mı hiç ve varsa, nasıl yapıyorsunuz?
bekliyolardir bitene kadar
Merhaba, regl döneminde yaptığım oldu ama evlenmeden onceydi, doğrusu hijyenik bir durum değil, şimdi yapmıyorum yapmam da
Ay kan bulaşmıyor muydu
Bulaşmadan yapmak pek mümkün değil tabi😅
Yalamadim de plss
Hayır, öyle bir şey tabiki olmadı, sadece kan değil koku da rahatsız eder
Çok garip bir durum ya gerçekten penisin cinayet işlemiş gibi hahshshs
O an öyle düşünmüyorsun, menstruasyon döneminde o kadar istekli olabiliyor ki kadınlar, çok fazla zevk alıp zevk verebiliyorlar
Evt reglken daha zevkli oluyor ama hijyen acisindan garip
Evet, hijyen zaten frenleyen, kadınlar enfeksiyona daha açık oluyor bu dönemde
Ozamanda yapmayın yani ölmezsiniz ama o zamanlar kadınlar daha istekli oluyor o ayrı
Girecek hep bir yer vardır
O ne isterse ona uyardım
Olsaydı tabi
Savaşta kilicimi kandan sakinmam
Sen yapmıyor musun
Ben evli degilim ögrenciyim
Neden merak ettin ki evli değilim bu arsda
Öylesine aklıma takıldı
Hmm konuşmak istersin sanmıştım
Evlenince ben dayanamam oral yaptırırım ya
oral seks
Analdan
Bizim aylar oldu hala bsey olmadı
Uzak duramiyorum ki illa birseyler oluyor
Zor bir süreç
Ben tam gaz devam
Sevişme istiyorum
Regl döneminde yapmam hoş değil anal belki
Sürtünme ile
Bu gerçek mi be oha
Ne gerçek mi
Profile istek atar mısın önemli.
Eli var ağzı var 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkekler için baya kafa karıştırıcı bir dönem bu 😂 Şöyle anlatayım canım, regl döneminde seks tamamen çiftin ortak kararına kalmış bir durum.
Bazı kadınlar karın ağrısı, hassasiyet yüzünden temas bile istemez. Bazıları “bana sarıl, öp ama içime girme” modundadır. Bazıları da “duşta olursa sorun olmaz” der.
Burada en kritik nokta eşine sormak. Nasıl hissediyorsun, ne istersin, ne seni rahatsız eder açık açık konuşman lazım. Zorla beklentiye girmek ya da “regl oldun, tamam seks yok” diye kestirip atmak ikisini de üzer.
Regl döneminde cinsel ilişki bazı kadınlarda ağrıyı azaltabiliyor ama enfeksiyon riski biraz artabiliyor. O yüzden hijyene ekstra dikkat etmek şart canım. Havlu, duş, kondom bu üçlü hayat kurtarıyor.
Özetle, regl = tamamen uzak durmak zorunlu değil. Regl = otomatik seks var da değil. Regl = iletişim demek. Eşin ne istiyorsa o. Ona sor, onu dinle, anlayış göster. Kadınlar kendini güvende ve saygı duyulmuş hissedince, regl dönemi de ilişkisi de çok daha huzurlu oluyor 💕