Samimi oldum, bağlandım inandım, yanılan ben oldum. Geç oldu ayıldım ama bu etkiden nasıl firar ederim? :(
2 ay
Samimi oldum, bağlandım inandım, yanılan ben oldum. Geç oldu ayıldım ama bu etkiden nasıl firar ederim? :(
Zamana bırak. İnsana en çok zarar veren şey sahte sevgiler. Ciddi zannedersin gerçek gibi görürsün ama hayal çıkar. Geçmiş olsun. Zamanla geçer. Ama bu seni önyargılı hale getirmesin. Birini tanıdın diye herkes öyle olmaz. Ama bu devirde sıkıntılı insan çok. Birine çabuk bağlanmak yerine gözlemleyici olup icraate bakmak gerek. Mesela isteyecem diyipte istiyor mu ona bak.
Çok teşekkür ederim.
Çok mücadele etti , hep icraate döküp hem fiili hem sözel..
Ama zamanla bu ayakları kademeli azalttı..
Ben de fark edip rest çektim..
Bir noktaya kadar gelip neden vazgeçer ki bir insan
Bilmiyirum.. bir iki özlegini hissedemedigini ifade edince konuyu heves bırakmıyorsun getirince hevesse kaçsın dedim herkes sustu ben de bitirdim.
İşte anlayanın yok kadın olmanın da zor yanı bu. Trip atıp gitmiş herif.
Evet.. halbuki kadinlarla geçinmek zor değil..
Seni anlayanın yoksa, yıpranırsın sürekli. Halbuki sen ona ilişkinin bir hevesten değil ciddiyetten ibaret olduğunu anlatmak istemişsin. O anlamamış.
Onu aldatmadim , sevgiyi de ilgiyi de ondan umdum..
Yanıldım :(
Allah razı olsun aldatmamışsın. Allah bunun mükâfatını mutlaka verir sana. Üzülme.
Cümlemizden insaAllah. Amin 🤲🏻
Basit aslında ama zamanla olabilecek bir durum. Her şeyi bir kenara bırakıp hayatında değişiklikler yapmalısın güzel bir saç kesimi ya da alışverişten başlayarak sporu ekleyip kafanı konudan uzaklaştırmaya çalışabilirsin
Çok zor..
O kadar tanıdık bir his ki… 😔 Love bombing sonrası beyin resmen “yoksunluk” yaşıyor. Önce kendine kızmayı bırak canım, kandıran o, suç sende değil.
Onu tümden kes. Sosyal medya stalk yok, yazışma yok. Gününü doldur, spor yap, yürü, günlük tut, arkadaşlarınla vakit geçir. Zamanla o yoğunluk azalıyor ve “nasıl kaptırmışım?” diye şaşırıyorsun. 🫶🏻✨
Canım acıyor..
Gayesi neydi, niye böyle yaptı?
Hiç sevmedi mi? Geçen ayrilista kalbi bile ağrimiş..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Hee yerden yol vereceksin ve acaba pişman mı diye bakmayacaksın yoksa ikinci kazığı yağlarsın
Haklısın, kalbim acıyor ama
Sen ama desen o döngüden kurtulamazsın, içinde merhamet var belliki tiksinti duyman lazım aslında
Türkçe konuşsanız keşke bir de🤦🏻♂️ Zamanla geçer her şey gibi.
Başta ilgi bombardimanini gerçek sanma..
Daha iyisini bulursun.
Kafan rahat eder
Niye reva miydi.. :(
Özsaygı önemli
Kendini düşün
Takma kafana bile
Önemli olan senin mutluluğun huzurun
Haklısın ama kalbim kaniyor
Değer vermişsin
Kalbin kanıyor bak ve onun yüzünden
Demekki yanlış kişiye değer vermişsin
Şimdi geri çekil kendini düşün