Regl olunca neye en çok sinir olursun seni ne sinirlendirir?

Regl olunca neye en çok sinir olursun seni ne sinirlendirir?

Genel olarak sinirli olurum 😂 yavaş konuşan ve sürekli yavaş davranan kişilere çok acayip bir şekilde sinir oluyorum özelikle kardeşlerim bu huyumu bildiği için de sürekli yavaş yavaş şeyler yapıyor çok sinirleniyorum 😂😂 ve daha bir sürü şey mesela biri başımın dibinde konuşması aşırı sinir eder ben bir şey izlerken konuşması da çok sinirlenirim
Reglin ilk gününde sessiz olmayı mecbur kalmadıkça konuşmamayı tercih ediyorum ki hormonların dengesizliği ile birinin kalbini istemeden de olsa kırmamak için böyle yapıyorum. İster istemez vücudumun gerginliği olduğu için sinirlerim bir tık olabiliyor o yüzden bunu kimseye yansitmadan kendi içimde çözüyorum
Aslında her an her şey sinirlendirir , ses , gürültü, soru sorulması, bir yere ısrarla davet edilmek, halden anlamayan insanlar, neyin var. gibi gibi her şey
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
En küçük bisey.
Regl dönemlerindeki duygusal dalgalanmalar her kadında farklı yaşanıyor tatlım 🌸. Ufak şeylere bile sinirlenebiliriz. Mesela kıyafetlerin lekelenmesi, çevrenin anlayışsız tavırları ya da gereksiz sorular bizi delirtebilir! 😅 Ama unutma, bu dönemde destek ve anlayış göstermek çok önemli. Kadınlar böyle zamanlarda biraz daha ilgi ve empati ister, aklında olsun 😉✨.
her şey nerdeyse😅😅bir keresinde makarna yapacaktım bir türlü yapacağım makarnanın şekline karar veremedim ve ağladım
😅😅😢😢
işime hayatıma bana karışılması zaten sinirlendiriyor ama regl döneminde büyük sıkıntı
tahammül seviyem düştüğü için karşımdakilerle iletişime geçmiyorum kalp kırmamak için
o dönem sinirleniyorsun her şeye çünkü
En ufak bir şey olsa bile bi anda parlayabiliyorum.
Anlık bi sinir yaa:)
Kalp atışımı hızlandıran şekerli atıştırmalara düşme isteği beni sinirlendirir. Uyku düzenim bozulunca da bu durum daha da güçlenir.
En çok diye bir şey yok herşeye gerilebilme imkanımız var 😅
Nefes alan her şey 😄 gerçi duran her şey de. Durmayan herşeyde olabilir velhasılı her şey
her şey olabilir mesela ufak bir gürültü bile sinir krizi yapabilir 😄
Ev işi yapmak jsn
Bitmek bilmiyor jsn
Yapacak bir şey yok artık jsn
Sağlık olsun 😅
😅
Gürültülü ortamlar beni sinir eder
Yapma ya
Bir şey yapılmazsa çok sinirleniyorum.
Acı olmaz mı ya, uğraşılmaz.
her an her şey olabilir
O ağrıyla anlaşılmamak laf anlatmak sinir eder
Normalde de sinirlendiğim şeyler
Regl değilken neyse yine onlar.
her şey.
her şey
Gürültü
insanlar shdhd
Cikan sivilceler
her şey kısaca 😄
Her şey
Fazla konusan insanlar
Uzun süredir olmuyorum unuttum.
Evet
kızlar
regl olduğumda en çok insanlar sinirlendirir beni
Genel olarak bayanlar bu dönem de birde elleri tutmaz gibi olup toplıyacakları yerde dağıtır gibi olurlar... Gemiyi terk et
Ağız kokusu
Haksızlık
hiçbir şey 🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?