Şarjımın %1 olması
Filmin en heyecanlı yerine internetin kesilmesi
Derslere odaklanamamak
Yukarıdakilerden biri değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Israr, yapmam gereken şeyi yap denmesi, o an nefes al dese nefes bile almam o kadar sinir oluyorum 🙄 dakikalarca beklediğim otobüsün geç gelmesi🙄 kolay gelsin dediğim esnafın surat asması ölür teşekkür ederim dese🙄 metroda ki insanlarin suratsız olması 🙄ne var yani minik bir tebessüm etseniz. Sabahın köründe korna sesleri.. o sese adam öldürürüm o kadar edepsiz oluyorum.. yazdıkça sinir geldi bana
Kardeşimle tartışırken tamam abi sus deyip konuyu aniden kapatmaya çalışması. Sözümün kalanını söylemeye çalışırkende ya tamam, tamam! diye lafları ağzıma takması. Tam o anda kendimi tüm gücümle frenliyorum. Yoksa kardeşimin sus diyen ağzına topuğumu geçirebilirim. Düşünürken bile sinirlendim. Üstelik kardeşim de karşımda oturuyor
Sıcak soğuk yapan tipler hiç hoşuma gitmiyor. Bunu yapınca devamını getirecek sanıyorlar direk ben yol alıyorum hiç uğraşamam dünyada bir tane ondan yok :)
Cevap
30Cevap
Hayatın adaletsiz olması ve sürekli yaşadığım olumsuzluklar.
zaten yaptığım bir şeye “yap” diye ısrar edilmesi. Lan zaten yapıyorum sen öyle dedikçe tam tersini yapasım gelir benim sjsj
Bunlardan biri değil. En sinir olduğum şeylerden biri yanımdaki birinin şapır şapır yemek yemesi 🤦♀️
Çok şey var ama önceleri sana bir şey için söz verip sonra hiç haber vermemeleri ya da ekmeleri çok sinir bozucu bir şey.
Çözümü olan sorunlara sanki çözüm bulmak istediklerini göstermelerine rağmen aslında bununla yaşamak için israr eden insanların olmaları.
Yalanlar, haksızlıklar, adaletsizlikler varken şarjın %1 olmasına sinir olacak kadar Barbie adam değilim ben 😅
Birisine verdigim degerin cok cok altinda deger gormek, kiymetimin bilinmemesi... Hem en cok uzen hem de en cok sinirlendiren seyler...
Üst üste olumsuz şeyler yaşamak, sürekli çırpınıyor halde olmak, emir verilmesi, bir şeylere mecbur olmak ve diyetteyken kilo verememek.
beni sinir eden durumlar şıkladan daha ciddi konular
Birine doğruları göstermeme rağmen körü körüne yanlışa inanması beni delirtiyor.
Çaresizlik nedir tatmayan insanın, hayatımda derdim var demesini ciddiye almam
hayatın tam düzeliyor derken kötü seyler yasatması
İnsanların bazı şeyleri anlamadan, bir şeylerin yanlış gittiğini bile bile aynı yolda ilerlemeleri.
İnterneti kullandığım herhangi bir noktada internetin kesilmesi
Mutfakta bir sürü bulaşık birikmesi. Sabah erken kalkmak zorunda olmak.
En sinir edecek durum arabamın ha bire bozulması 😁
Kafamı dinliyorken birilerinin sessizliği sabote etmesi.
İstemediğim durumlara düşmek
Birinin bana yalan söylemesi
Cahillik ve canım en çok sinir olduğum şeylerdir.
Geçmeyen regl ağrısı
Şarjımın %1 olması ve benim evde olmamam😅
Yukarıdakilerden biri değil
Yeto erko diyen kızlar
Şsrjın yüzde bir kalması çok sinirimi bozuyor
Herhangi bir işe alınmamam
Sinir olmam ki bende sinir yok
Filmin en heyecanlı yerine internetin kesilmesi
Beni her şey sinir ediyor.
Keşke yukardakiler kadar basit dertler olsa
Şarj sorunu kaderimiz 😂
En sinir bozucu iphonr jarzı
Gereksiz ısrar
Beklediğim ilgiyi görmemek
Fikirlerimin önemsenmediği zaman.
Görüldü atmasından
Şarjımın 1 olması
Saygısızlık
Islak terliğe basmak
Hepsi
Biri değil hepsi
Seks yaparken partnerimin kaçmak istemesi
Bu lanet ülkeden hala gidememiş olmam
Şarjımın %1 olmasıı
trafik
hersey olabilir -.-
@Nemix papatya cayi mi yapiyim simdi aaaaa ne dusuncelisin ahahah -.-
@Nemix sana 7 bardak cikartmam gerekecek k-e-s-i-n-l-i-k-l-e cikar merak etme canisi sen yemegi yakma yeterki xxx
@Nemix seni kesinlikle oyalamaya calismiyorum ehehe
@Nemix ahaha merak etme canisi burdan sana konumdan 40 takla atarak konum yaratirlar
@Nemix tuh bitti bile
para yoksa sinir olurum
Hepsi
birde işteyken o şarjın bitmesi 😖
Adaletsizllik
beni boylede çok sinirlendiriyor
Şarj çoook önemliii
Hayat
Küfür
Maddiyat, gelecek problemleri...
A B C şıkkları
Yanar döner insanlar