Ben böyle değilim ben şöyle değilim diye boş yapıp karaktersizlik yapan insanlar beni delirtiyor...

Ben böyle değilim ben şöyle değilim diye boş yapıp karaktersizlik yapan insanlar beni delirtiyor...
En çok şuna sinir oluyorum: İnsanların, kendi potansiyellerini görmezden gelip, hayatlarını başkalarının düşüncelerine göre şekillendirmesi. İnsan kendini keşfetmek, geliştirmek ve kendisi için bir değer yaratmak için bu dünyada. Ama bazen insanlar, sırf başkalarını memnun etmek ya da toplumun dayattığı kalıplara uymak için, kendi benliklerini feda ediyorlar. Bu bana inanılmaz anlamsız ve üzücü geliyor. Çünkü herkesin içinde, dünyayı değiştirebilecek bir güç var. O gücü boşa harcamak ya da başkalarının gölgesinde kaybetmek, bence insanın kendine yapabileceği en büyük haksızlık.
Beni en çok sinirlendiren şey, insanların ne istediklerini bilmemesi ve sürekli kararsızlık içinde hareket etmesi. Bu, özellikle bana zarar verdiğinde ya da zamanımı boşa harcadığında iyice canımı sıkar. Bir de samimiyetsizlik ve iki yüzlülük beni gerçekten çileden çıkarır. Eğer birisi dürüst olmazsa ya da farklı yüzler gösterirse, ona karşı içimdeki tüm güven ve saygıyı kaybederim. Açık, net ve dürüst olmak, hayatımda her zaman çok önemli olmuştur.
Zaten yapmayı bildiğim bir şeye şöyle yapacaksın diye karışanlara, beni acele ettirmeye çalışanlara ve laftan anlamamak için elinden geleni yapanlara sinir oluyorum 😬
Kendisini adam diye satan ruh hastaları var maalesef dilerim yok olurlar.
Teşekkürler Eic için 🐺❤️💎
Ricalar
Cevap
17Cevap
cahil insanlara
Tutarsız iki yüzlüülğe bencillige hayatta tahammülüm yokdur
Mükemmeliyetçi olmamdan son derece rahatsızım ve sinir olmamam elde değil
Sevmediğim şeylerin söylememe rağmen ısrarla yapılması
Doğrularını bildiğimiz halde hala yanlışları savunan kişilere
Yaşadığım Olaya Bağlı
Ama Sana Söyleyim
Dayımın Oğulları Yani Erkek Kuzenlerim
Ve Babamın Köpek Anası Babannem
Allah Onların Hem Belasını Versin
Bana da Güç Versin ki Onların Nefesini sıkim
Ay bak onları Düşününce Dellendim Resmen
Sakın ol kız
Sakinim Hayatım Sadece Aramın İyi Olmadığı Ve Hayatta Bana Kötü Gelen Bişeyleri Düşününce Damarım Attı Bi An
Sigara içen ve küfür eden kız sinirimi bozar çünkü hiç yakışmıyor
Kendini beğenmiş insanlara sinir olurum
Söz verip sözünde durmayanlara
görüldü yemeye bide uyuşuk insanlara
Genelde her şeye :D
Önyargı, bilmişlik
Haksızlık saygısızlık
İnsan olana sinir oluyorum
Herşeye sinirlenirim 😀
Ben tam olarak öyleyim
Kici basi ayri oynayan hatunlara
Kaybetmeye