Merhaba kimseyle hiçbir ilişki yaşamadım hamile olma olasılığım kesinlikle yok doktora gittim adet söktürücü yazdı kullandım biteli 4 gün oldu yine adet olmadım en son Ağustos ayının sonunda olmuştum sizce neden
8 gü
Maydanoz suyu iç ya da yeşil çay iç şişkinliği aldıgı için adet olursun
Denicem teşekkür ederim 🌸
yumurtalıklarına veya hormonlarına bakmadı mı? belki pcos olabilirsin 😕
Hayır bakmadı sadece kan verdim o da normal değerlerim için kanmış bakireyim yine de yumurtalıklara bakabilirler mi
tabii ki bakabilirler. bir süredir regl olmamana rağmen nasıl bakmazlar aklım almıyor umarım pcos değildir geçmiş olsunnn
Çok teşekkür ederimm tekrar doktora görüneceğim sanırım
rica ederim için rahat edene kadar doktor değiştir bazıları heves kırıcı ama takma kafana
Kis falan da yokmuş 2 ayrı doktora görundum ilki hiç ilgilenmedi zaten diğeri de bu ilacı yazdı adet olduğunda gel kontrol edeyim dedi ama adet olmadım hala
Pcos kötü bir sey degil ki
Neden korkutuyorsunuz
Korkmuyorum da internetten baktım kötü yanları da varmış
@düşünmektükenmektir korkutmuyorum aklınıza başka bir şey geliyorsa söyleyin sadece doktora gitmesini söyledim
sende belirtileri yoksa korkma
Belirti regl olmamam 😂
Kist var mı yumurtalıklarında sıkıntı var mı mercanköşkü içmeni tavsiye ederim
Yumurtalıklara bakmadılar kist de karnımda yok sanırım ultrasonla baktılar olsa derlerdi mercanköşku nedir hiç duymadım
polikistik over olabilir
Kilo kaç
En son Ağustos ne yahu.
Hangisini verdi?
Tarlusal
Biraz daha bekle muhakkak olursun ha bir de kilo ver düzene girer
Yaklaşık 4 aydır olmuyorum ilaç biteli de 4 5 gün oldu kilo da vermeye başladım aslında ama ödem oldu artık vücudumda ne yapcam bilmiyorum
Polikistik over var mı?
Bilmiyorum hiçbir şey demediler sadece söktürücü verdi adetliyken 3. Gün kontrole gel dedi
Evet hormon tahlili istenecek o şekilde belli olur pcos
Anladım bi olsaydım tekrar gidicemde
Duphaston verseydi keşke
Reçetesizse alırım
Şu an alma bence zaten tarlusal kullanmışsın sabret regl olunca doktor yönlendirsin
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Doktor?
Maydanoz suyu iç
Yarın denicem teşekkür ederim
Doktoruna sormalısın
Tekrar doktora gştmen lazım
Öyle yapcam muhtemelen
Çünkü belki farklı bir rahatsızlık olabilir ertelenmemsi lazım ilk defamı böyle oluyor
Evet normalde çok duzenliydi ama Ağustos ayından beri olmuyorum
Stres kaynakli
Muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle yalnız olmadığını bil, bu tarz durumları birçok kadın yaşıyor tatlım 🍀. Söktürücülerin etki süresi kişiden kişiye değişebiliyor; bazen vücut stresten veya hormonlardan etkilenip biraz daha geç tepki verebiliyor. Eğer birkaç güne hala regl olmazsan, mutlaka doktoruna tekrar danış. Ayrıca stresten, beslenmeye kadar her şey hormonal dengeni etkileyebilir. Derin nefesler al, bol su iç, vücudunu rahatlatmaya çalış. Yoga da sana iyi gelebilir, denemeye ne dersin? 🧘♀️💕