Merhaba kızlar sizlere bir şey sormak ve bilginiz varsa bilgi almak istiyorum ya da en azından fikrinizi ben 8 aydır evliyim 9 aya girdim gibi bişi 6 ay regl günüm dahi sekmezken son 2 seferdir 17 gün gecikti bir önceki reglm 17 gün gecikti en son 21 şubatta oldum 21 martta tekrar olmam gerekirken şuanda hala regl olmadım ve 2 seferdir böyle oluyor sebebini bilen ya da olumlu ya da olumsuz yorum yapabilirseniz sevinirim (bu ay da regl olmazsam önümüzdeki ay doktora gideceğim not hamile değilim testlerim negatif)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Vücudun yeni şeylere alışıyor düzenin değişmesi böyle aksaklıklar normal endişelenme düzelir hormonel
Evet ama ilk 6 ay günü şaşmazken birden böyle olması korkutuyor beni , bebekte istiyorum 3-4 aydır acaba onla ilişkisi olabilir mi dedim 🤷🏻♀️
Bebek istemekle alakalı değildir sanmıyorum sadece gecikiyor diyorsun buda yeni evlilerde gayet normal bir şey
Bu gecikme yaklaşık 1.5 ay oldu ama yinede normal mi dersiniz
Gevelik olmasından supheleniyorsaniz evde yaptığınız testlere pek güvenmeyin sağlık ocağında kan tahlili yapmanızı öneririm yani gebelik yaklaşık bi 20 25 günden sonra kanda çıkmaya başlar test yeni olduğu içinde pozitif çıkmıyor olabilir
Ama en son 21 şubatta regl oldum gebelik olsa çoktaan çıkması gerekmezmiydii kaldı ki bir önceki seferde de bi 17 gün gecikti , bu ay 15 gün gecikti yani bu gecikmeyle alakalı bir şey aslında gebelik sanmıyorum ya çıksa çoktan çıkardı bu kadar gün geçmesine
Soru soruyorsunuz fikir beyan ediyorum fikrimi çürütüyorsunuz yani ne diyim madem öyle düşünüyorsunuz benlik bir şey yok iyi geceler efendim
Yok canım öyle şey mi olur ben sadece kendi düşüncemi de söylüyorum yansıtamaya çalışıyorum ki belki farklı bir düşünce söylersiniz diye teşekkür ederim
Mate çayı iç
Ne işe yarıyorr?
Regl atmaya yarıyor
Evli ve bebek isteyen biri için düşük tehlikesi yapabilir o riske girmek istemeyebilirim yinede teşekkürler, başka düşünceniz varsa merak ederim
Hı detayı okumamıştım, o zaman yarın bi kan tahlili verin veya kadın doğuma görünün, kist falan varsa o da gecikme yapabilir
Kist falan olsa böyle birden mi belirti verir ki ilk 6 ay günü bile geçmezdi çünkü benim , gebelik söz konusu değil … işin garibi hastane daha doğrusu doktor fobim var -şakasız
Çikolata kisti gibi küçük kistler aniden belirti verir ki zaten sen 2 aydır sanırım düzensiz oluyorsun ve son kısımda anladığım kadarıyla gecikme yaşamışsın. Gebelikte olabilir kist veya enfeksiyon kapmışta olabilirsin. Cinsel hayatın aktif olduğu için bu tip regl problemleri olması normal
Önerin ne peki sence ne yapmalıyımm 🫢 bu ay bekleyip önümüzdeki ay mı doktora gitsem diye düşünüyorum çünkü 1 haftadır canım çok tatlı çekiyor regl olmadan önce canım hep tatlı çeker ama tık yok regl olmadım hala can sıkıcııı…
Yarın gidip kan tahlili verebilirsin gebelik varsa erken öğrenirsin hemde herhangi bir sağlık problemin var mı baktırırsın genel kontrol olmuş olur
İnşallah o gücü kendimde bulurumm :( evham var bende çok fazla hasta değilsem de hasta ediyorum kendimi böyle sıkıntım derdim olunca doktora gidemiyorum allaha şükür bi sıkıntım olmadı doktora gidicek kadar bu zamana kadar ama olmıcak değil işte bu gibi durumlarda çok zorlanıyorum gitmekte kötü bişi çıkarsa korkusuyla gidemiyorum çok saçma sapan bi yapı :/
Öyle düşünme evli olduğun için arada gerekli böyle genel kontroller ne olur ne olmaz 6 ayda 1 gidip kontrol olabilirsin.
Doğru diyorsun teşekkür ediyorum cevapların içinn 🙏🏻
Hamilelik testi yap
Yaptım ya detay kısmını oku bak bi yazdım oraya detaylıca son 2 seferdir 45 günde bir regl oluyorum , evham da var bende çok bu gün biraz lekelendim muhtemelen yarın regl olurum ama anladığım kadarıyla işte 45 günde bir Regl oluyorum son 2 seferdir doktora da gidemiyorum evhamdan ya kötü bişi çıkarda korkusuyla varsa bilginiz ya da fikriniz söyleyin ya