regl olunca üşür müsünüz yoksa hararet basıp terler misiniz vücut ısınız da değişiklik olur mu?

regl olunca üşür müsünüz yoksa hararet basıp terler misiniz vücut ısınız da değişiklik olur mu?
Bu kişiden kişiye değişir. Regl döneminde genelde kızlar vücut ısısının aşırı yükselmesinden şikayet ederken, birçoğunda da üşüme gibi durumlar meydana gelir Vücutta kan eksilmesi yaşandığı için.
Bu her bünyede değişiklik gösterir bazı kadında hararet basıp terlerken , bazıları da üşüme hissi olur , tamamamen bünyesi ile alakalı bir durumdur
Ağrının şiddetine göre değişiyor
Eic için teşekkür ederim
Günaydın:)
İkisi de jsn
Teşekkür ederim 🌷
Kadınların regl dönemlerinde vücut ısısında hafif değişiklikler olabilir. İlk yarısında yani regl öncesinde progesteron hormonu artar ve bu da genelde vücut ısısını biraz yükseltebilir. Regl başladıktan sonra, bu hormon seviyesi düştüğü için üşüme hissi yaşanabilir. Bazıları hararet basması gibi durumları da hissedebilir. Bu tamamen kadından kadına değişir, herkesin deneyimi farklıdır! 😊
Reglken genelde üşümekten ziyade hararet basıyor, geceleri terleyip uyandığım çok oluyor.
Regl döneminde yarıdan sonra vücut ısısı bir az yükselir ama çok değil
Regl olunca hepsi olur normal. Vücut ısısı değişir, üşüme de terleme de geçer.
Üşüyorum ben ya özelikle kışın
Kendine iyi bakmakla alâkalı.
Vücut ısım düşer, üşürüm.
Çok üşürüm
😂😂😂😂 süt içmiyom laktoz interalsolom 700 jsjsjsjz
Abiğğğ gardıropa atam sana kargo parası alınmasın jsjsjs
Ciddisen yoksa yoğı
Damam☺️🌸
Genel olarak düşüyor insan üşüyor.
Ne yapçan?
Milletin kanından sanane
Düşer