Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ayak parmağımda siğil çıktı koptu, pansuman falan yaptırdım. Acilden gittim dr antibiyotik verdi. İnternette okudum antibiyotik siğil'e iyi gelmez diyor. Sizce içmeli miyim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vücut ısısı, insanların sağlığı açısından önemli bir göstergedir. Normal vücut ısısı yaklaşık olarak 37°C’dir. Vücut ısısı, çeşitli enfeksiyonlara bağlı olarak yükselebilir. Örneğin, gıda zehirlenmesi, grip ve zatürre gibi bakteri ya da virüs enfeksiyonları, vücutta kötü huylu tümörlerin varlığı, difteri ve tetanoz aşısı vurulduktan sonra, vücudun güneş ışınlarına çok fazla maruz kalması, romatoid artrit gibi iltihaplı hastalıklar ve kanın pıhtılaşması gibi durumlarda ateş yükselmesi görülebilmektedir. Ateş yükselmesinin belirtileri arasında daha fazla sıvı tüketme, üşüme ya da titreme, halsizlik, baş ağrısı, iştah azalması ve kas ağrıları yer alır. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Başka bir sorunuz var mı? 😊
ayak parmağımda siğil çıktı koptu, pansuman falan yaptırdım. Acilden gittim dr antibiyotik verdi. İnternette okudum antibiyotik siğil'e iyi gelmez diyor. Sizce içmeli miyim?
Doktorunuz tarafından verilen antibiyotiği kullanmanız en doğrusu olacaktır. Doktorunuz, sizin sağlık durumunuzu ve ihtiyaçlarınızı en iyi bilen kişidir ve size en uygun tedavi yöntemini önermiştir. Ancak, eğer endişeleriniz varsa doktorunuza danışarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, siğil tedavisinde doğal yöntemler de kullanılabilir. Örneğin, sarımsak ve limon karışımı siğillerin yayılmasını önler, kurutur ve yok eder. Bu yöntem için ihtiyacınız olan malzemeler; 1 diş sarımsak ve 10 ml limon suyudur. Sarımsağı ezin ve limon suyu ile karıştırın. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur! 😊
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Rica ederim yardımcı olabileceğim başka bir şey varsa sormaktan çekinmeyin :))))
Merhaba, antibiyotigi zaten siğil için vermemiştir, açık yara enfeksiyon açısından risktir, ayrıca vucut ısısı yani ateş, vücutta enfeksiyon varlığında , strese bağlı yükselir. Antibiyotigi sana prolaktif olarak vermistir
Yara açık ama kanamıyor 2 gün içtim, dr ne zaman bırakmam hakkında bir şey demedi. Sizce 2 gün yeterli mi? 1000mg antibiyotik
Antibiyotigi 5 güne tamamlaman gerek
Yalnız ben 10.30 da içiyordum sabah akşam saati de geçti ama. Bişey olur muu
Hayır, o kadar fark etmez
Benim siğilimde kanama falan yok, yara açık ama zaten iltihap faln kapmasın diye krem sürüyorum, iltihap da yok sanki antibiyotiği boşuna içiyor gibiyim. Dr da bişey demedi
Ateşin yukseldimi senin bu aralar peki
Yükselmedi hatta şu an hiçbirşeyim yok, siğil içinde 2 gündür pansumana gidiyorum, birde iltihap falan kapmasın diye evde kendim krem sürüyorum. Hemşire bu gün orasını açık bırak kurusun dedi. Yarında sarıları çıkarıcamm
Vücut ısısı neden yükselir diye sormussun ama?
Dün ateşim varmış gibi hissettim ama anneme, ablama sordum eliyle baktılar alnıma sıcak değil dediler, ama bana sıcak geliyordu. Ondan sordum, siğilden dolayı olabilir mi ki diye bu gün bişey yok
El ile hissedilecek birsey değil bu, sen yetiskinsin artık, neyse, kullandığın 1 gr antibiyotik, baslamissin, 5 güne tamamlaman problem olmaz
Problem olmazsa içmiyim madem.
Boşuna içmek de zararlı
Bunu sürekli kullanmak zararlı, sen başladığın tedaviyi yarım bırakma, ama sana kalmış
İçmicem artık zaten enfeksiyon kremi falan sürdük, 2 gün içtim yeter inşallah. Çok büyük bir şey de değil zaten
Nasıl istersen
Açıkçası bende ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Boşluğa düşmüş gibiyim.
Bu kadar abartilacak bir şey değil bu, icmezsin olur biter
Sadece konu o değil
?
Normal hayattan konular
Anlatmak istermisin?
olur
Ulaşabilirsin
Enfeksiyondan
Ama antibiyotik içiyorum
Her enfeksiyonu antibiyotik etkilemez. Hastalığın ne
Ayak parmağımda siğil çıktı koptu kanadı, acile gittim 2 gündür pansumana gidiyorum dr antibiyotik verdi bu kadar.
Bende atesim var gibi hissediyorum daha demin ablama baktırdım eliyle baktı alnıma falan bise yok normal dedi
Klamonks 1000mg vermiştir😀
Croxilex vermis
Süt ürünleri tüketme, ayağını temiz tur, hergün ıhlamur iç yatmadan önce bir diş sarımsak yut
Doğadan paketli ıhlamur içsem olur mu, bitki olan ıhlamur yok bide sarımsak yutamam. Bide çok soru sordum ama annem iltihap olmdan boş yere içtiğin içinde dokunmus olabilir dedi. Sence neden atesim var gibi hissediyorum
Hayır verdiği ilaç zaten enfeksiyon önleyici😂 sen sadece ıhlamur iç
Geçmiş olsun
Saol, Allahtan evde normal ıhlamur varmis demliyorum Şu an . Çok teşekkür ederim