Fiziksel veya ruhsal olarak sende ne gibi değişimler oluyor?

Fiziksel veya ruhsal olarak sende ne gibi değişimler oluyor?

İştahım artar.
Duygularım bozulur.
Gergin hissederim ve insanları sinir ederim.
Temizlik takıntım başlar, her şeyin düzeni içinde olmasına özen gösteririm, deli gibi temizlik yaparım.
Uykularım kaçar.
10 kaplan gücünde sinir, sürekli çığırma öfleme püfleme ihtiyacı, daha az idrara çıkma çünkü vücut su topluyor. Ama daha çok ter basması. 3 gün önceden başlayıp 3. güne dek devam eden aşırı ama aşırı hüzün hali, vicdan muhasebesi ve şefkat.
Gereğinden fazla duygusallık olur, bel ve bacak ağrıları olur, sürekli uyuma isteği ve halsizlik olur bide aşırı tatlı ve ya ekşi aşermeleri olur.
Gerginlik ve kasık bölgesinde çekilmeler oluyor
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Regl öncesi herkesin tepkisi farklı, ama genelde ruh hali değişiklikleri ve fiziksel belirtiler sıkça yaşanır. Kadınların bir kısmı sinirlilik, huzursuzluk, bazen de aşırı duygusallık hissedebiliyor. Fiziksel olarak şişkinlik, göğüs hassasiyeti ya da enerji düşüklüğü de yaygın. Ayrıca, regl öncesi çikolata krizlerini yaşayanların sayısı hiç az değil. Bu süreçte empati çok önemli, unutma! 😊
Kızlar genelde regl olmaya yakın duygusal olurlar, fiziksel bazı ağrılar olur, halsiz hissederler ve normale göre daha çok uykuları gelir.
Ruhsal olarak herkes ve her şey sinirimi bozuyor. Yani bir insanın nefes alış verişine bile sinir olabilirim o derece dmsksks
Yok ya çok tatlı biriyim bence kckkddl
Yok ben hep tatlıyım xkdkdkd
Genelde duygusal değişim hissederim çok duygusal olabiliyorum bazen alıngan da oluyorum ondan ayrı bir az da üsengeç olabiliyorum.
Regle 2 gün kala göbeğim şişiyor, sinirlerim zıplayıp duruyor, tatlıya saldırmadan duramıyorum.
Sişkin halsiz oluyorum insanlarla uğraşasım gelmiyor. Hele ki reglken sancı vs oldugu için sinirli oluyorum
Noldu senin bu sorulara regl olmaya mı başladın anlamadım ki😬
2-3 gün kala bende tatlı isteği başlıyor bir de agresif olabiliyorum
yorgunluk, gerginlik, hafif kramplar, yüksek libido şeklinde ben geliyorum alarmı veriyor
Duygularım daha yoğun oluyor , daha duygusal daha agresif daha alıngan
Her adet öncesi kıskançlık duygum ortaya çıkıyo. Normalde cidden içimde böyle bi his oluşmuyo. Kıskanma hissi içimde belirdiğinde diyorum ah ben bi kaç güne adet olurum 😅
Her kadının kendisine özel mahrem tepkileri bunlar. Bitki çayı içmek iyi gelebilir.
Eklem tutukluğu, nefes darlığı, göğüs ağrısı, taşikardi vs.
Benimde yaklaştı enerjili hissediyorum regl olunca biraz halsizlik oluyor
Vücutta ödem, gerginlik, huzursuzluk, kaygı
agresiflik duygusallik ve tatlı yeme istegi oluyor
Ekstra sinirlilik oluyo
Gerçekten sinirli oluyorum😂
Hamile gibi karın şişliği nefret ediyorum
4 5 6 gün sabret
Ağrılar , sinir , halsizlik
Sinirli ve şiş oluyorum
Bilmem hiç olmadım,
Daha duygusal olmak
Aşırı tatlı tüketimi