Ruhen, mânen değiştiğini hissediyor musun? Kendine vakit ayırıyor musun?

Ruhen, mânen değiştiğini hissediyor musun? Kendine vakit ayırıyor musun?

Aslında daha çok büydüğümü hissediyorum herşeye mız mız eden dünkü ergen kız çocuğu değilim artık. Bazen canınız cehenneme diyip bağırmak gelmiyor değil içimden.. Sizlerinde mutkaka öyledir💯😊 Ama yaş aldıkça bunu daha oturtuyorum. O öylemi demiş desinnn, o bunamı kızmış tamam pekiiiii falan diyip mide ağrıtmıyorum. Bazen herkes yerinde ya da mutlu olduğu yerde ve kişilerle sağolsun demeyi öğrendim ve bunun adı değişmekse evet değiştim. Kelebek bir defa kanatlandı mı, bir daha asla tırtıl haline gelmez.😜
En güzeli de bu aslında çok kafaya takmamak lazım. Kelebek olup uçmak gerekiyor bazen de
ruhen manen değiştim tabi eskiden gözlerimin içi bile. gulerdi simdi yaşadıkça hayat sömürüyor gülüşümüzü ruhumuzu dünümüz ve. bugünümuzü yaşadıkların beni çok başka bir insan yaptı bazen ben bu değildim dedim oluyor...
Tabi ki hissediyorum. 36/37 yaşıma geldim neredeyse. Bir sürü insan tanıdım. Akabinde bir süre şey yaşadım. Bunların hepsinden birer tecrübe kazandım. Bu kazandığım tecrübeler ise benim değişmeme vesile oldu. Eskisi gibi değilim. Eskisi gibi olmakta istemiyorum zaten. Olduğum kişiden oldukça memnun ve mutluyum şuanda.
Hissetmekle kalmıyorum yaşıyorum
Cevap
6Cevap
Hissediyorum
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidirrrr 🥳 Elbette ki değiştim, degismeye de devam ediyorum...🍀
Bazen öyle sorular soruyor ki benim takip ettiğim pembikler.
"Hee değişiyom" cevabı versem soruya saygısızlık olacak gibi düşünüyorum. O yüzden biraz düşüniym bi sn 🤭
vghvhcfgv üstüme alınayım madem az bir şey
Kısmen, olgulaştım ama ergenliğim üstümde yine
120° bi değişme söz konusu 360 olursa çevremde kimse kalmaz 🥲
360 derece değişmeye ihtiyacımız var sanki
Çok fazla hissiyatı var içimde
: Ben böyle olmamaliydim...
Değişmek istiyorum ama izin vermiyorlar 😢😢
Hayata uyum sağlıyorum, karakter olarak değil davranış biçimi olarak.
Yıllar geçtikçe evet. Düşünüyorum.
Düne göre bile değişiyorum
Hissede biliyorum
Fazlasıyla.
Kesinlikle
sen ayırıyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?