Bazen kızlar bu tür hijyen ürünleri alırken ister istemez çekingen olabiliyor. Kariyerlerin özellikle kadın olmasına dikkat ediyor. Peki bu tür ürünleri almak utanılacak bir şey mi?

Bazen kızlar bu tür hijyen ürünleri alırken ister istemez çekingen olabiliyor. Kariyerlerin özellikle kadın olmasına dikkat ediyor. Peki bu tür ürünleri almak utanılacak bir şey mi?
Eskiden dikkat ederdim ama şu an bir seçenek olmuyor. Ne yapalım almayalım mı? Mecburen erkek kadın demeden alıyoruz göz göze gelmeden. Millette edebin e'si yok ama biz edebin son temsilcisi olmaya çalışıyoruz. Depolama alanım olsa internetten alıp getirteceğim ama yok maalesef eve biz bile sığmıyoruz
Umrumda değil doğal olan bir şey için utanamam ama yanımda büyüğüm varsa almam, ertelerim ya da ondan uzaklaşır alır çantama atarım bu da edeben olması gerekendir
Hayır çekinmiyorum lakin mahrem ve özel bir ihtiyaç olduğu için tabiki göstere göstere alalede gitmiyorum daha özenli davranıyorum
Olması gereken bu zaten
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Etmiyorum ama öyle herkese göstere göstere de gitmiyorum kasaya 😂
Kadınların hijyen ürünleri alması, utanılacak bir şey asla değil. Bu tamamen doğal bir süreç. Hatta bu ürünler sayesinde sağlığımızı koruyoruz. Kasiyerin erkek ya da kadın olması, hijyen ürünleri alırken hiç önemli değil. Utanmak yerine, bu durumun normalleşmesi için rahat davranmak en iyisi. 💪😊
Farketmez onlar işini yapıyorlar sonuçta, benim ne aldığıma mı takılacaklar.
Hayatın doğal akışı olduğu için utanmıyorum ama yeni regl olmuş kızlar utanabilir çok doğal ☺️
Kasiyerlik yaptığım gün aklıma geldi 😢
Kadın olmasına dikkat ederim.
Yanlış emoji atmışım 😂
Bir adam karısı için hijyenip ped almaya gelmişti, sonra adam bir saattir telefonla konuşuyor. Anlatamadı , telefonu bana verdi hemen hallettim. 😂
Normal ped istedi. Adam bu işlerden hiç anlamaz.
Bazı erkekler pedi çok iyi biliyor 😂
Özel günler & hijyen soruları sorduğunda göre biliyor olmalısın, değil mi? Oxlxmmx
Nasıl bildim ama 😂😂
Pedin alasını biliyorsun, bize se öğrette bilelim 😂
Olur 😂😂
Benceme de gelmek istersen buyur, beklerim
Diğer bencelere tıkla, ilerde göreceksin
O an dikkat ettiğim şey kasada ne kadar ödeyeceğim oluyor sadece 😅
Dikkat etmiyorum, utanılacak bir şey değil. İnsanlık hali ve gayet doğal olabilecek bir şey. Bunun için çekinmeye gerekte yok.
Özellikle erkek varsa ona gidiyorum. Biz regliyim olmasak onlar olmazdı zaten.
😄😄👍🏻👍🏻
Hayır çekinmiyorum ama elalemin de gözüne batırarak gitmiyorum jsn
Hayır, ürünle ilgileniyorum, kasiyer cinsiyeti fark etmez.
Kadın varsa onun olduğu kasaya doğru giderim
Hemcinsim sonuçta daha rahat ediyorum ama yoksada erkeğin olduğu kasadan geçiriyorum
Sonuçta herkes kadınların ped kullandığını biliyor
Pek utanmıyorum, ama genelde kadın kasiyeri denk geliyor
Ben reglden utanmıyorum, bu sebeple kadın erkek ayrımına girmem hiçbir yerde, hiçbir zaman. 💁
Marketten alıyorum bu yüzden sorun etmiyorum (küçük yerlerden almam ama )
kasıyerler musterı secmıyo ben de kasıyer secemem o yuzden ejeje
Hayır onu ilgilendirdiğini düşünmüyorum sonuçta hijyen malzemesi
Benim için fark etmiyor kasiyer erkek de olsa kadın da olsa utanırım dhhdhsb
Ben cinsiyet ayrımı yapmıyorum. O an kasadaki erkek kasiyerse yapacak bir şeyim yok. Ayrıca bu da hayatın bir gerçeği yani. Anormal degil
Bilmiyorum kime ne ya.
Hayır dikkat etmiyorum sonuçta işini yapıyor sadece
Umrumda olmuyor erkek ya da kadın olması
Kızkardeşimde bende önemi yok.
Tercihim kadın oluyor evet
kadın olmasına dikkat ederim..
Dikkatimi bile çekmiyor
Utanmam gerektiğini düşünenler utansın
Hâlâ utandığım doğru aşamıyorum
Ben kadın olmasına dikkat ederim
Kadın varsa ona giderim erkek tekse mecbur
Hayır etmiyorum