O kadar şiddetli regl sancısı çekerdim ki bir zamanlar ne kadar şiddetli olduğunu doğum yaparken kıyas ettim. Doğumda maksimum 12 siddetinde bir sancı gördüm onu da iki kere gördüm sadece ortalama 10-11 şiddetinde geçti genel olarak. Benim adet sancım 8falanmış. Doktorlar gelip bir şey yok mu diyorlar ben yok diyorum. 6-7 normal bana göre çünkü. Sonuç itibariyle o kadar şiddetli ki doğum sancisindan biraz azmış. Doğumda bir çocuğun oluyor. Yani sizinle dalga geçen canım erkeklere küfür etmekte serbestsiniz. Erkeklere suni sancı verdikleri bir video vardı dalga geçen erkeklere bir kere o acıyı tattırsak kadınlara daha saygılı olurlar. Normal bir insanda böyle bir şeyi dalga konusu yapmaz zaten
Senin hiç karnında büyük diyorum dediğimde en büyük yani böreğinden oluşa bilecek en büyük küçük değil yani uzun süre kalmış bir böbrek taşının acısını öğren yeni gel
Bence yataktan çıkmazlardı, kılını bile kıpırdatmadan hizmet bekleyip çektikleri acıyı sabah akşam anlatırlardı. Verem ederlerdi bizi. Markette çikolata kek bişey bırakmazladı. Zaten olmuyorlar mı. Dönemsel olarak mutlaka bir regl tribine giriyolar nazlanmalar, tripler, huysuzluk, ağlaklık, durduk yere tersleme. Çok komik bence.
Erkekler regl sancısı çekse büyük kısmı bayağı zorlanırdı. Çünkü çoğu erkek böyle düzenli ve şiddetli bir ağrıya hiç alışık değil. Bir kere iki saat dişi ağrısa bile dağılıyorlar düşün artık her ay aynı şeyin gelmesini. Tabi hiç dayanamazlardı da demem sonuçta insan her şeye alışıyor. Ama kadınların yaşadığı seviyede bir sancı olsaydı emin ol toplum çok daha farklı olurdu izin günleri çıkar ağrı kesiciler raflardan eksik olmaz herkes bunun ne kadar zor olduğunu çok daha açık kabul ederdi.
Ooo çok fena. Acı eşiğim yüksektir. Dayanırdım. Kolay kolay şuram ağrıyor buram ağrıyor diye doktora gitmem. Geçmesini beklerim. Mesela üşüttüğüm zaman 4 gün sonra doktora gittiğimi bilirim. Baktım titremeler geçmiyor en son gittim. Yine 1 hafta ishal oldum geçmedi bağırsaklardan kan gelmeye başladı o zaman gittim. Yani dayanıklılık meselesi biraz da öyle diyelim.
Dayanırdık diyenler de bir değişik abi bilmediğin şey hakkında nasıl yorum yapıyorsun? Ben testis acısından nolacak demem mesela hiçbir zaman, bilmiyorum çünkü ne derecede şiddetli olduğunu.
Genelde vitrinden değil de yeni sorulan sorulardan cevapla bir de sürekli o soru sayfasını yukarıdan aşağı doğru çekerek yenile sorulara ilk kız ya da ikinci kız cevabını sen sen verirsen 5 Xper bazen de 7 Xper aynı anda kazanırsın daha kolay seviye atlarsın canım 😘