Şimdi kişinin kendi vücut direnciyle alakalı bir durum. Bazılarının başı ağrısa hastaneye koşarken, bazıları da benim gibi ölecek noktaya gelecek ki hastaneye gitsin.
Kimisi soğuk su içinde sesi kaçar, benim gibi kışın dondurma yiyene de bir şey olmaz.
Ayrıca hasta olmuyor muyum? olurum tabi ki ama ben ayağa kalkamıyorsam hiç kimse yerinden kımıldayamaz.
Onun için o kişiden kişiye değişir.
Regl konusuna gelelim, evet bazen düşünüyorum da her ay da zor iş yaa, hem temizliğe dikkat edeceksin hem de karın ağrısı çekeceksin. yani zor iş, Allah sabrınızı artırsın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılYahu kadınların ağrısının sızını küçümsemiyorum da anlamadım herkes şey demiş işte erkekler grip olunca şöyle oluyor böyle oluyor dayanamazlardı vesaire ! erkeklerin işi nereden biliyorsunuz? eğer erkek bir mi? bazı kadınlar yatak döşek yatarken bazı kadınlar uçak uçuruyorlar jet uçuruyorlar öyle değil mi? ay benim ağrım var demiyorlar! ya da askerler dağda aç kalıyorlar susuz kalıyorlar aylarca ayaklarından bot çıkarmıyorlar 48 saat 65 saat 70 saat ayakta duruyorlar gıkları çıkmıyor yara alıyorlar bitkin düşüyorlar sesleri çıkmıyor siz gelip buradan ne üzerinden caka satıyorsunuz? Her şeyin kendine göre bir zorluğu var ayrıca kadınlar kanayarak kadın olmayı yaşıyorlar kan madıkları zaman kadınlıklara gitmiştir demek Oluyor ya o acı da kadınlara verilen bir nimet değil mi aslında? o yüzden sadece kendi pencerenizden bakıp erkekleri küçümsemeyelim biz size siz bize saygı duy konu kapansın
10 Yorumla
1 yılErkeklerin çektiği mental ağrıyı bir kadın çekse intihar eder en basiti hiçbir kadın bir erkeğin çektiği yalnızlığı çekmemiş gerçekten çekse yaşıyamazlar erkekler fiziksel ağrilara dayanabilir ama bedensel ruhsal acılarda aşırı savrulur bu nedenledir ki bir çok asker yaralarini asla önemsemez kendisini daima iyilestirir
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(18-24)1 yılEğer çok fazla ağrıyla geciren birini baz alırsak (mesela ben☹) dayanamazlardı. Benim maalesef 5 gün boyunca karnım ağrıyor şiddetli olarak 10 tane ağrı kesici içtigim aylar oldu. Kızlardan da küçümseyen varsa ağrı cekmiyordur net bir şekilde bunu söylerim ağrısı bu kadar şiddetli olan kimse bunu küçümsemez kucumseyemez
10 Yorumla
1 yılDeney yapıldı bu konuda çok kez. Erkeklere kadın regl ağrısına denk düzeyde ağrı veriyorlar. İki büklüm oluyorlar haliyle, bayılanlar bile var. Kadınların acı eşiği daha yüksek olduğundan dayanamamaları sürpriz değil.
20 YorumlaValla açıkçası sanmıyorum.
Grip olunca aşırı garip triplere giriyorlar, yataklara düşüyorlar ölücekmiş gibi davranıyolar. Bir iki sümük ile öksürük onları böyle yapıyorsa o ağrıyla ve ruh haliyle durmaları zor. 🙄24 Yorumla
1 yılErkekler grip olunca bile kanser olmuş gibi tribe giriyorlar. Regl acısında ağlardı bunlar ajjxsjs
44 Yorumla- 1 yıl
@Cobol kardeşim senin grip olduğunu nereden bileyim de taş atayım sana ya ızjxjzjs
- 1 yıl
Laf mi atıyor bana. :) 😀
- 1 yıl
Taş gibi kadınsın anladık tamam.
1 yılNormal bir grip olduklarında bile çekilmezler kaldı ki regl sancısı hiç çekilmez. Gerginlikten sürekli cinayet işlenirdi.
Gerçekten Allah kadına kaldıramıyacağı yükü vermez miş10 YorumlaGrip olunca tüm evi ayağa kaldırıyorlar, regl ağrısına asla dayanamazlardı
21 Yorumla
Soran1 yılBunu kastettim😂
Gizli Üye(25-29)1 yılYa bana gore regl agrisi baya abartiliyor. Tamam bazi kisiler cok agir gecirebiliyor bu donemi de ama oyle erkeklerin bile dayanamayacagi gibi bir agri oldugunu dusunmuyorum.
26 Yorumla- 1 yıl
Senin ki ağrısız mi geçiyor
Soran1 yılSeninki hafif demekki hiçbir kız küçümsemez
Cevap sahibi1 yılDedigim gibi, bazilari cok agir gecirebiliyor ama dayanilmayacak bir agri degil. Kucumsedigimi soylemedim sadece olan bu
Cevap sahibi1 yıl@Rtyunsss çekmediğimi nereden biliyorsun?😄 sen ağır geçiriyorsun diye herkes ağır geçirmiş sayılmıyor o dönemi herkeste farklı.
1 yılAdamların inşaatlarda elleri ayakları yarılıyor sen neden bahsediyorsun.
40 Yorumla
1 yılDaha önce hiç böyle bir şey yaşamadıklarından, muhtemelen hayır. Kadınların bu tarz konularda acı eşiğinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılhepsi olmasa bile çoğu dayanamazdı bence. sadece basit bir grip bile büyük bir olaya dönebiliyor kendilerinde, çünkü
21 YorumlaAllah dağına göre kar verirmiş ama sancıdan ağladığım zamanlar da oldu, buna dayanmak denir mi bilemem. onlar da bir şekilde katlanırdı.
11 Yorumla
Soran1 yılGüzel yorum unutmazsam eic secerim
1 yılkadınlar yaratılıştan dolayı acıya daha dayanıklı o yüzden bence daha çok sıkıntı çekerlerdi
20 Yorumla
1 yılO kadar da abartmayın cok da ağrımiyor. Kramplar giriyor sadece Erkekler tabii dayanirdi onlar daha güçlü
00 YorumlaŞu devirde erkekler tribe dayanamıyo ona nasıl dayansın
10 YorumlaBu sorunun cevabını hiç bir zaman öğrenemeyiz 😅
10 YorumlaRegl agrisi o kadar fazla degil ki. Daha kotu acilar/agrilar var
12 Yorumla
1 yılhic sanmiyorum ya aglarlardi bence biz cok gucluyuz 😌
10 YorumlaAğır geçiren kızların ağrılarını yaşasalardı 10 dk zor dayanırlardı çoğu baya nazlı çünkü
10 Yorumla
1 yılErkekler üşüttünde bile yerle bir oluyor resmen regle nasıl dayansınlar asla dayanamazlar
00 Yorumlaerkeklerin başı agrısa üç günlük ömrüm kaldı der
23 Yorumla
1 yılAsla prenses olurlardı bir nevi gerçi zaten prensesler
10 Yorumla
1 yılDayanırlar ya hemende önyargılı davranmayalım
( Ne dayanacaklar n@h dayanırlar)10 Yorumla
1 yılDayanamaz 😁ben bile dayanamıyorum bazen bayılıyorum
10 Yorumla
1 yılGrip olunca ölüyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılFhjggj
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim hiç ağrimiyor ya nedense karnim. Halsizlik sadece ne agriymis merak ettim kız olarak jdjdjdj
20 Yorumla
1 yılBirçoğu acillik olurdu
10 Yorumla
1 yılGripten daha beter tribe girerlerdi eminim
10 YorumlaDayanamazdı sanmam
10 YorumlaAsıl drama queen onlar bu arada…dayanamazlardı
10 YorumlaSanmıyorum erkeklerin canı tatlı olur
10 Yorumla- Daha fazla (30)
Erkekler Ne Diyor
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u 1 yıldayanırım evet
00 Yorumla Sanıyorum ki ben de regl ağrısı çekiyorum :D Kronik bir bağırsak rahatsızlığım var ve bazen 3 haftada bir bazen ayda bir karnıma kramp giriyor, 1 gün boyunca bir şey yiyemiyorum doğru düzgün ve 2 büklüm yürüyorum. Ağrıdan ve kramplardan kustuğum dahi oluyor.
20 YorumlaMerhaba, aslında bu kadın olsun erkek olsun hem ne kadar ağrılı olduğuyla hem kişinin ağrı eşiğiyle ilgili bir durum. Regl sancisina en çok benzeyen sancı renal kolik durumu ve böyle bir durumda erkeklerin verdiği tepkiler pek normal olmuyor☺️
00 YorumlaBir erkeğin testislerine sert bir darbe almak gibidir gibi yakın sal ağrı hissedilebilir diyebilirim. Belki bu şekil de erkekler bu durumu kıyaslama ile anlayabilirler.
10 Yorumla
1 yılTipsiz olmanın acısı regl mıdır nedir onun 1000 katı
02 Yorumla- 1 yıl
Niye oyle diyosun kardesim gayet yakisiklisin masallah
- 1 yıl
@MerhabaUfaklik_ sıfatım yakisiklida kiloluyum yapay zeka ile kaslı bir vücuda yapıştırdım biraz kiloluyum
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınların bazen çok güçlü olduğuna inanıyorum ya, özellikle bazı duygusal durumlara biz erkekler katlanamazdık onlar bazı konularda çok güçlüler
20 Yorumla
1 yılGözümün gördüğü hiç bir şeyden korkmam ağrının olduğu yeri görecek miyim önemli olan o görüyorsa ondan da korkmam dayanırım 😀😂😂
00 Yorumla2 kere böbrek taşı dökmüş biri olarak tırss diyorum
010 Yorumla
Soran1 yılEmin ol bu ağrı çok başka. Bayılan bile var ağrının şiddetinden
Soran1 yılO da zor evet
Soran1 yılUmarım hdhd
Soran1 yılVay beee djjd
Soran1 yılTabiii shshs
1 yılErkek hamile olsa 3. Ayda karnına vura vura bebeği dülürür, çekmez😅
10 Yorumla
1 yılSaçma sapan sorular sorup da hanımefendiliğinizi bozmayın ya 😒
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl00 Yorumla
1 yılSiz regl biz adamlar ise sizlerin kalpsizliğinizi taşıyoruz mühim değil.
00 YorumlaBeyzbol sopası ile vurulduğunu düşün abooii abooii😄
00 Yorumla
1 yılDayanırdık ama siz testislere yenen bi tekmeye dayanamazdiniz
02 Yorumla- 1 yıl
Her ay düzenli olarak tesislerinde tekme mi yiyorsun ksjsjjsj
- 1 yıl
@Hayaletmod yo bi kere yemen yetiyo zaten
1 yılbiz taşşa 80 km hızla çarpan topa dayanıyoruz regle mi dayanamayız
04 Yorumla- 1 yıl
Regl oyle bir sey degil yani tek agriyla bitmiyor bayilma bas dinmeleri mide bulantilari genetige bagki rahim kasilip gevser ama bazi genetiklerde gevsemiyor kasili kaliyor buna bagli agri kesici alimi sonucunca ilac bagimliligi vb de var tabii ki erkekler fiziksel olarak daha dayanikli elbet ki bunlara da her ay dayanabilirlerdi belki bilemem orasını ama sadece regl denilince dengesiz ruh hali ve ahri olarak anlaşıldığı icin duzeltmek istedim
- 1 yıl
doğrudur hiç yaşamadığımız için nasıl bir şey olduğunu anlayamayız aynı şekilde kadınlar dediğim şeyi anlayamaz
- 1 yıl
E tabii ki anlayamayız iste bazi seyler cinsiyete özgüdür ama bunlari karsilastirmamak en doğrusu kadinin derdini erkek, erkegin derdini kadin anlayamaz cunku
- 1 yıl
evet ama soruyu soran katşılaştırma yapmış
Regl ağrısı doğum sancısı gibiymiş diyorlar doğru mu
06 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 559 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar dayandığına göre erkekler hayda hayda dayanır
00 Yorumla
1 yılErkekler regl olsaydı o acıya dayanıklı bir şekilde yaratılırdı
00 Yorumla
1 yılBana göre abartılıyor ha keza erkeklere gelelim biz çok daha beterlerine katlanıyoruz.
00 YorumlaDayanirdi tabi neden dayanamayalim başa gelen çekilir mis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılregl agrisina degilde kanama olayiyla ugrasamazdim. gecen bi hemorid oldum yatak matak kan oldu don vs.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen toplara gelen darbeye dayanabilirmisin? Kesinlikle hayır.
020 Yorumla
Soran1 yılİkisi farklı
- 1 yıl
onu sürekli yaşamıyorsunuz ki biz her ay yaşıyoruz?
Cevap sahibi1 yılHaklısın ikisi farklı. Sizin karin ağrınız t*saklar gelen darbenin 10/1 i bile olamaz..
Cevap sahibi1 yıl@ücretliyim 1 kere yaşayacağıma 3 yıl regl ağrısı çekeyim daha iyi öyle söyleyeyim sana...
Soran1 yılSen öyle san
- 1 yıl
regl ağrısısından bayılanlar oluyor + olarak herkesin ağrısı bir olmuyor bi de 1 hafta sürmüyor o ağrı :))
Cevap sahibi1 yılHiç çekmedin bilmiyorsun. Regl acısı yaşayan kizlar gördüm ben elini biraz incitse ağlayan canlilarsiniz ve regl acısını da abartiyorsunuz. Biz erkek milleti bicaklanmayi bu acıya tercih ederiz öyle söyleyeyim.
Cevap sahibi1 yıl@ücretliyim ne kadar sürdüğünü biliyorum olmadan önce de oluyor olduktan sonra da. Ama şunu biliyorumki kizlar erkeklerden daha dayanıksız kldugu için acıyı elbette fazla hissediyorlar ama bana deselerki seni bicaklayalim ya da t*dallarına tekme atalım bicaklayin derim hiç çekinmeden.
Soran1 yılBu ağrı doğum sancısına hazırlıyor ikiside beter bence bi daha düşün her ay bu bayıltıcı ağrıyı çektiğini düşün
- 1 yıl
off çok abartıyorsun önüme gelsen tekme atarım çek o acıyı nerak ettim
Cevap sahibi1 yılÇekebilirim. Daha önce çok acı çektim emin ol dayanıklı biriyimdir. Ama tabii ki sizin bunyeniz için zor bunu kucumsemiyorum.
Cevap sahibi1 yıl@ücretliyim ya sus böyle deyince bile hissediyor insan off hatta sana şöyle bir örnek vereyim filmlerde mesela bir erkeğe o tekme atıldığında erkeklerin tepkisine bak anlarsin eğer bir erkeğe o tekme atılırsa her erkek hissediyor garip bir şekilde
- 1 yıl
manyak misiniz a
Cevap sahibi1 yıl@ücretliyim ne bileyim aga yaratılışta var herhalde birisine geldimmi topluca hissediyoruz aw lanet olsun
Soran1 yılCevap sahibi helal olsun kız sana sataşmasina rağmen edebini korumuşsun baska bi yorumda küfürler sacan bi edepsiz var
Cevap sahibi1 yılEdebimi kolay kolay kızlarla konuşurken bozmam böyle yetistirildim.
Soran1 yılHelal olsun
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim.
- 1 yıl
Git biraz biyoloji falan çalış. Kadınlar erkeklere göre acıya daha dayanıklı. Ayrıca buradaki soru da erkeklerin çoğunun verdiği cevapta çok saçma. Acınızı, farklarınızı yarıştırmak yerine birbirinizi anlamaya çalışın.
Cevap sahibi1 yıl@Hayaletmod Bence biyolojik olarak kadınların daha dayanıklı olmasına imkan yok bunu defalarca gözümüzle gördük. Şöyle düşün mesela senle ben yan yana durduk bir adam geldi karşıdan ikimize birer yumruk attı ben tek yumrukla pek bir şey hissetmem ama sen muhtemelen ağlayabilirisin bile. Dayanıklılık konusunda fiziksel olarak erkeklerin daha üstün olduğu bilinen bir şey hangi biyolojide kadınların dayanıklı olduğunu okudunuz? Ama dediğiniz son şey doğru birbirimizi anlamak daha mantıklı.
1 yılHer erkek bir değil oyuzden genellemek doğru değil neden derseniz ben inşaata calisiom sabahtan akşama kadar hasat oluyorum bir bayan yapmış olsa yatar ertesi gün yerinden kalkmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOhooo regl neki sen testis agrısına dayanabilirmiydin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTestis ağrısını deneyimleyebilirsen bu soruyu cevaplayabilirm.
00 YorumlaDayanamaz. Kadınların acı eşiği daha yüksek o yüzden.
00 YorumlaKızlar biz size dayanıyoruz regl de neymiş 😎
00 Yorumla
1 yılErkekler kadınlara dayanıyor regl ağrısı ne😄
00 Yorumla
1 yılEğer bir insan bir ağrıya dayanıyorsun cinsiyet olarak fark etmeksizin o ağrıya dayanabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar erkek olmanın zorluğuna dayanabilir mi?
Hayır yalnızlıktan depresyona girerler.
10 Yorumla- Daha fazla (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler