Eşim aldığım pede bile karışıp ucuzunu aldırmaya çalışıyor. Bir erkek neden böyle davranır?

Dün market alışverişi yaptık. Sonu yine tartismayla bitti. Zaten evin ihtiyacı neyse sadece onu alıp çıkıyorum. Ekstra olarak şu canım istedi bu canım istedi diye asla almam yani bir sakız bile almam zaten. Neyse dün ped almam gerekti. Markası belli olmayan ucuz pedler çok kötü hem rahat degil hem de sızdırıyor. Ben Orkid kullanıyorum onu aldım 2 tane. Bir uzun bir kısa. İlk başta niye 2 te alıyorsun dedi bende ikisi de gerekli dedim. İlla da birini bırakacaksın boş yere alma dedi birini bırakmak zorunda kaldım. Bu seferde uygun fiyatlisi olan varken niye bunu alıyorsun. Diğerini al dedi. Onlar iyi değil dedim. O zaman alma bu ne ya her ay böyle para mı vericem buna alıyorsun ucuzunu al yoksa yok dedi. Hicbirsey almadım almıyorum ya iki kurusun lafını yapıyorsun dedim. Bu seferde ben senin gibi har vurup harman savuramam almazsan alma dedi. Almadım.
Eşim aldığım pede bile karışıp ucuzunu aldırmaya çalışıyor. Bir erkek neden böyle davranır?