Eşin çok mu zorda? Geliri çok mu düşük? Eğer öyleyse herkes her şeyden kısmak zorunda.
Onun dışında bu yaptığı da biraz fazla. Alışveriş sırasında değil de başka bir zaman bir kenara çek ve konuş. Anlamıyorsa bir büyüğünden yardım iste. O konuşsun.
09 Yorumla- 10 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ elbette ki 30 lirayla kurtaramaz ama geliri çok düşükse nereye çeksen yetmez. O yüzden 30 ordan 50 ordan kurtarmaya çalışıyor olabilir. Herhalde hiç darda kalmamışsın. An gelir o 30 lirayı bulamadığın için dolmuşa binemez evine dönemezsin.
Aksi halde yani geliri 30 liranın hesabını yapacak kadar düşük değilse yaptığı çok yanlış. O kadarına da karışmasın. - 10 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ evet doğru diyorsun. Yine de yokluğu görmediğin çok belli oluyor. Eğer kendinden sonuna kadar kısmışsan ve karşındaki bunun farkında olmadan hareket ediyorsa bu bile gözüne batar. Yokluğun psikolojisi çok farklı.
Bir de geliri arttırmak öyle ha deyince olan bir şey değil. Bugün karar versen bunu hayata geçirmek aylar alabilir. Yani o an bir işe yaramaz. Yetişemiyorum beraber çalışalım desen bile karşındaki iş bulamayabilir. Bulsa bile bu işten gelir elde etmesi en az bir buçuk ay sürer. Yani bugün işe başladığında alacağın ilk ücret bir buçuk ay sonra eline geçer. - 10 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Yanlış düşünüyorsun. İş bulmak zaten kolay değil. Bugün iş arama kalksan ne zaman bulacağın belli değil. Ödeme de genelde takip eden ayın ortasında yapılır. Az günü olanlara sen bu ay az çalıştın sonraki ayın ödemesiyle alırsın ödemeni bile diyebiliyorlar. Yokluk çok başkadır. Bir anda bütün kapılar kapanır. Yerinden hareket edemezsin. An gelir iş görüşmesine gidecek parayı bulamazsın. Bunlar olmaz diyorsan ben bile yaşadım. Orta ölçekte bir şirketim var ve ödemeler bir anda kesildi. Gerçekten eve gidecek parayı bulamadım. Şirketin işlerinin devamı için para bulamadım. En tepedeyken bile her insan bir anda kendini yoklukta bulabilir. O yüzden zihnini ve düşünme şeklini böyle olası bir duruma hazırlasan iyi olur.
Bir de soranın kocasının durumu kötü değilmiş. Tamamen öküzlüktenmiş :D - 10 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ İnsanın canı burnundayken üslup mu kalır :D "Fun with Dick and Jane" diye bir film var. İzlemediysen mutlaka izle. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın diye düşünüyorum. Mutlu günler.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 aySen çalışmıyor musun ne kadar oldu evleneli böyle seylerin yerine oturması zaman alır ama senin eşin hiç duzelmicek gibi geldi bu durum seni yük gibi görüyor ve ona sözünü gecirtemiyorsun benim kocam böyle olsa onu maf ederim 2 yıldır evliyiz her istediğim yemek içme ped konusunda alır hiç fiyatına dikkat etmeksizin birde bebeğimiz var 10 aylık çok şükür bazı şeyleri düzeltmek için zaman sarf ettim ama seninki düzelmez bir ped e bile laf ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySenin kocan çok cimri ve evlilik nedir anlayamamış biri. Benim param anlayışı var onda. Benim param karımın çocuklarımın parasıdır anlayışı yok. Olsa zaten böyle davranmaz daha kendisi çocuk beyni çocuk kalmış. Benim eşim de tam tersi eli aşırı açık biri hep bana her şeyi alır. Böyle ucuz muhabbetlere girmez neyi varsa benimdir. Böyle davrananların asla sevdiğine inanmıyorum insan canını verir be para nedir?
10 Yorumla
Eşinin ped gibi temel ve kişisel bir ihtiyacına bile karışması, tasarruftan çok kontrol etme isteğinden kaynaklanıyor olabilir. Bu davranış senin ihtiyaçlarını değersiz görme ve kararlarına müdahale etme eğilimini gösteriyor. Mesele pedin fiyatı değil senin kendi ihtiyaçlarını özgürce belirleyip buna göre hareket etmene duyulan tahammülsüzlük. Sağlıklı bir ilişkide bu tür konular destek ve anlayışla karşılanır sorgulamayla değil..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım sen neler yaşamışsın, gerçekten zor bir durum! Ped gibi bir ihtiyaçta bile bu kadar sorun yaşamak üzücü. Regl dönemlerinde rahat ve güvende hissetmek çok önemli çünkü zaten yeterince zorlu bir süreç. Orkid gibi kaliteli, güvenilir markaları tercih etmek ise tamamen senin sağlık ve konforun için, bunu anlatmaya çalış ama kendini de yıpratma. Belki eşin bu konuda yeterli empati yapamıyor olabilir, biraz daha sakin bir zamanda konuşabilirsen ona regl dönemlerinde nasıl hissettiğini ve ihtiyaçlarının ne kadar önemli olduğunu açıklayabilirsin tatlım. Kadın olmak kolay değil, kendine ve ihtiyaçlarına sahip çıkmayı bırakma!🫶
10 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
10 aybenim paket paket aldığımı görse kalbine inermiş mazallah. kendi hijyeniniz sağlığınız için olan bir konuda söz hakkı vermemelisiniz diye düşünüyorum. eğer sıkıntı oluyorsa keyfi masraflardan kesilebilir. bunun bir sonraki evresi de eğer gitmeniz gereken doktor özel hastanedeyse "oraya para mı verilir" demek maalesef.
sağlığınız söz konusu olduğunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız, soru da ped üzerinden olduğu için karışmaması gerekir demek istiyorum. sağlıklı günler 💓
24 Yorumla- 10 ay
Eğer birine söz hakkı verilmemesi gerekiyorsa o zaman masrafı da kendisi üstlenmesi gerekiyor.
" Al bunu öde" dersen adam haliyle tip tip bakar.
Kendine bakmaktan aciz kadınlar neden evlenir çözemedim açıkçası - 10 ay
@Frankenstein16 evde masraflar ortak değil midir? Senin paran benim param diye bir şey mi var aynı evde? Siz market alışverişini kendi aldıklarınızı ödeyecek şekilde bölüşüyor musunuz eşinizle? Bir pedin bile lafını yapacağınız biriyle neden evlenip hayatını karartırsınız? Şahsen eşimin hiçbir masrafını karşılamak beni gücendirmez, ha onun kartından alınmış ha benimkinden ne fark eder?
- 10 ay
Bir erkek herşeye karışır, dahası karışmak zorundadır. Çünkü çoğu kadın maliyeden anlamıyor. Orta yol bulunması gerekir.
- 10 ay
@xgökkuşağıx kadın maliyeden anlamıyor derken boğaziçi üniversitesinin iktisat mezunlarına bi bakın :)
karşınızdakinin her şeyine karışamazsınız ayrıca orta yol bulması gerekir dediğiniz konu ped. sağlıkla ilgili bir durum yani. atıyorum gebelik öncesi antikor negatif kişilerce olunması gereken kızamıkçık aşısı ücretli olsa (günümüzde sağlık bakanlığı tarafından karşılanıyor, olun oldurun) yaptırmayacak mısınız, steril olmayan iğneyle yarı fiyatına kan aldırabilseniz tercih edecek misiniz, tıraş bıçağının en ucuzunu mu tercih ediyorsunuz? sağlık orta yolun bulunması gereken son konu bile değil, ihmale gelmez. hiç ölüm korkusuyla acil serviste kıvranmamışsınız aksi halde bu yorumu yapamazdınız. dilerim başınıza da gelmez. iyi geceler
10 ayCimri insanla olmaz işte... bunlar taa ilk tanistiginda ucuz olsun diye kafeye gitmeyen kız ararlar ki ucuz olsun paraciklari bitmesin.. kızlarımız da kötü gorunmemek için parasına kiymazlar evlenince de böyle peşine bile para vermek istemezler... yani sırf bu gerekçeyle mahkemeye başvursan tek celse de bosar ya
85 Yorumla- 10 ay
@hako1834 ya yorumun yorum olsa kaldirmazlardi... herkes boş sen mi dolusun
- 10 ay
@hako1834 ihya edecek zata bak... ya yürü git
Aynı durumdaydım. Evlenirken çok güzel bir işim vardı, düğüne bir ay kala bana zorla işi bıraktırdı. Ben ikimize bakarım, sen yorulma, evle ilgilen, benimle ilgilen vs. Evlendik 1 yıl geçmedi cimrilikleri başladı. Para bile vermemeye başladı. 2 sene önce topladım eşyalarımı ailemin evine gittim. Boşanma davası açtım hemen iş buldum. 6 ay boyunca yalvardı barışmak için. Ailemin evindeydi bütün gün, eve bi geliyorum salonda oturup beni bekliyordu 😅 Sonra barıştık şimdi iş yerinden direkt bana para atıyorlar. Bende istediğimi alıyorum çok şükür ufak ufakta yatırım yapıyorum. Kimse vazgeçilmez değil. Kendinizi ezdirmeyin. Ayrıca insan ailesine harcamayacakta kime harcayacak?
23 YorumlaO pedi sana cok görene, seyini de verme. Birak muhtac kalsin
50 Yorumla
10 ayBöyle adamların dili anca para harcayınca düzelir çekme canın bir şey istediğinde al. Bizim orada alan peze*enk besler diye laf var beslemeyeceği avradı almasaydı.
40 Yorumla
10 ayEkonomik olarak erkeğe bağımlı olunursa böyle olur. Erkek dedim ama karısının pedine bile laf eden yaratığa erkek demeye dilim de varmıyor aslında.
40 Yorumla
10 ayEkonomik şiddet görüyorsun ve boyun eğiyorsun. Kendine buna yapma. Hijyen ürününü almayan adamdan koca da baba da olmaz. Bir an önce başının çaresine bakmayı düşün. Kendine yazık etme.
30 Yorumla
10 ayOoooo bu çok acayip. Böyle saçmalık olur mu ya? Sen o kadınlığın nedeniyle kurdun bu yuvayı. Böyle bir şey kabul edilemez.
30 Yorumla
10 ayBütün erkekler aslında böyle. Dışarıda her şey normal gibi davranırlar, eşlerine karşı suçlamalar, para kavgaları falan filan. Benim tanıdığım çoğu erkek böyle, en iyisi kendi çalışıp para kazanmak ama işin yoksa çekeceksin bir kenara konuşacaksın, yok eğer devam ederse ve bu durum seni rahatsız ederse CİMER'e şikayet edeceksin. Allah kolaylık versin.
10 Yorumla
10 ayGerçekten çok saçma. Yani kendine olunca var senin temel ihtiyacına yok. Yerinde olsam ayrılırım..
20 Yorumla
10 ayCahilliktir bu bu arada yani kendi isteklerini alırken sizin ihtiyacınızı size çok görüyo cimriliğide aşıyor bildiğimiz düpedüz cahillik her kadın her ayda 1 regl oluyo aşırı normal bisey bu zaten ve ped gerekiyo ama kendi istediğini alırken sizin ihtiyacınızı almayıp kalitesiz bir marka almanızı istemesi rezil bir durum yani
00 Yorumla
10 ayne desem bilemedim. keşke erkekler de regl günlerini yaşayabilseler bir gün, anlarlardı durumumuzu. biyolojik olarak mümkün değil ama bir gün umarım en azından regl ağrısı testi yaşarlar. türk erkekleri korkar be teste! yabancılara hak vermeye devam...
00 Yorumla
10 ayBu durum gerçekten zor ve kötü hissettiriyor insana her zaman için mi böyle hep mi böyleydi bilemem ama evlilik hayatı herşeydwn farklı kimi için kolaydır boşan gitsin denir ve boşanılır kimi için boşanmak ilk çözüm değildir yani evlilik parmak izi gibidr herkesin evliliği çok farklı konuşarak durumu düzeltmeye çalış
00 Yorumla
10 ayİşin zor bacım. Oturup konuş. Çözmeye çalış çözülmüyorsa yoluna bakmalısın cimri biriyle ömür geçmez.
10 Yorumla
10 ayErkekliğin yüz karası ya.. Allah sabır versin,, ben utandım adamın yerine.
22 Yorumla- 10 ay
Utanacak bir şey yok.
Kendi bireysel ihtiyacını bile karşılamaktan aciz biri neyine güvenip de evlendi? - 10 ay
Ben kadınla ilgilenmiyorum. Burada konu erkek. Şahsi fikrim budur. Senin, ya da bir başkasının fikri benim zerre umrumda değil. 🙂
Kocan bile olsa elin herifine muhtaç olma çalış kazan sonra da şutla bence
20 Yorumla
10 ayEkonomik olarak zor süreçkerden geçiyoruz ülkece belki maaşı anca ev için yetiyorsa geriliyordur
08 Yorumla- 10 ay
Kadının apış arası mı tahrişlesin, pe. zevenk emcüklerken emcüklüyo.
Bem eşime bıraktım. (Bıraktım denmez, neden o alana giriim zaten) hatta indirimdeyken stoklatırım.
Benden de fakiri yoktur ha. - 10 ay
@DeaconnFrost aile ilişkilerinde böyle ateşe körükle gitmeyi doğru bulmuyorum ben. Herkes ne olduğunun farkında ama öyle bir kalemde adam karalanmaz silinmez, vardır iyi olan yanları. Düzelir bunlar
- 10 ay
Öyle umalım, yarın başka soruyla gelmez inş.
- 10 ay
Soru habire çıkıyo karşıma da, ciddi zor ve sıkıntılıymış vaziyet, detayı tam okudum da. Allah yardım etsin, böylesi de var
- 10 ay
@DeaconnFrost iletişim eksikliği var bence
- 10 ay
Kadıncağız denemiş derdini anlatmayı. Benimmde etrafımda var, asla anlamaya çalışmayan duvar adamlar. O kadar anlıyorum ki şu durumu.. "diğerini de bıraktım almadım" demesinde ki çaresizliği, hani, bişey anlatamıyor olduğunu farkettiğin o nokta.
Bilmiyorum, okudukça kötü oldum. bence kadın derdini anlatmış - 10 ay
@DeaconnFrost adamın yaptığı öküzlük bu net, ama kadın bence burada anlattığı gibi derdini üzüldüğünü eşüne net şekilde anlatamıyor. İki ürünüde bırakması tamamen düşük psikoloji, adam bunun bukadar ezildiğini görünce üste çıkmış, biraz net, ne istediğini bilen tavrı olsa bence böyle olmazdı. Tabi en baştan olmalı
- 10 ay
Ama, işte, zaten baştan kabul ettiğimiz şey, adamın, kadınza o psikolojiyi baskılaysbilecek halde olduğu.. tamam, ben çok öyle kadın seven, hoş gören, aman onları da anlayalım falan bi tip değilim evet, ama sezarın hakkı sezara.
Ben tahmin edebiliyorum, nasıl çaresizce susmak zorunda kaldığını
10 ayGerçekten işin çok zor buna kesinlikle tepki vermen gerekiyor.
10 YorumlaÖyle de alırım ki hatta en pahalısını alırdım 🤣
13 Yorumla- 10 ay
Kasada iken " Hesap ayrı" derdim ben olsam 🤣🤣🤣
- 10 ay
@Frankenstein16 de alırım pedimi ben nedir sanki 200 300 tl verecem pede de
Bu dağ ayisiyla severek mi evlendin yoksa. Çocuk yoksa yol yakınken ayrıl. derim
10 Yorumla
10 aykadın ürünlerine karışması çok saçma özellikle böyle temel bir şeyde
10 YorumlaMaddi olarak karısına yetemiyorsa nedn evlendi yetersiz bakiye
11 Yorumla- 10 ay
Yetmek zorunda değil.
Evlilik dediğin şey birlikte yaşamanın meşru hali değil miydi?
Madem ki mesele " Hayat Arkadaşlığı" O zaman arkadaşının sırtına dayanarak geçinmek hangi arkadaşlığa sığar?
Aşırı pintilere üye galiba. Çekim ekibi evinize geliyor mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAllah korusun böylesinden bunu erkek diye kocan yapmaya harcanmışsın çok basit. Koca değil bu. Adamlık değil bu yaptığı karaktersizlik
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBosuna yırtınmıyoruz kızlar okuyun kariyer yapım kendi ayaklaronozın üzerinde durjn diye okumayıp koca eline düsersen pşacagın bu acilen bosanöa davası+nafaka istiyodun ondan sana kcoa olmaz
00 YorumlaBunların kafasından tutup duvardan duvara... Neyse. Neyse.
00 Yorumla
10 aySen daha iyi bilirsin eşini düşün karakterini neden oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayÖyle adamla devam mı edilir hadi kıyafet veya başka bir şey olsa ucuz alınır ama ped ya pahalı olduğu için tercihinde değildir eminim alerji ciltlisindir alerjik ciltli olduğunu düşünemiyor mu?
03 Yorumla- 10 ay
katılıyorum böyle şeyler de hassas olunması lazım
Cevap sahibi10 ay@alisarıdağ mesele ucuzlukta değil insan sağlığı olmalı ben mesela ucuz kullanıyorum ama pamuklu ph değerime uygun pedler alıyorum aslında aklımda beijle ama beijle fazla koku yapıyor pahalı marka ama yapışkanlıgi o yok hissine değer tek eksi yönü kokusu
- 10 ay
ben kesinlikle katılıyorum kiyafet konusunda falan çok abartılmamaası gerekir belki ama sağlık çiddi
Böyle şeyleri duydukça evlenmeye korkar oldum ne adamlar var yahu tabi alacak sen onun eşisin hayat arkadaşısın.
41 Yorumla- 10 ay
Hasan da benim arkadaşım ama bana hiç "prezervatif al" vs dediğini duymadım.
Mesele "arkadaşlık " ise🤣🤣🤣
10 ayYa madidi durumu yoktur
ya ekomi yapamaya çalışıyordur ileryen zaman daha iyi olsun daha çok paramız olsun diye eğer cimri pintiyse ne o adam bir ömür geçer nede bir gün10 Yorumla- Daha fazla (51)
Erkekler Ne Diyor
Gizli Üye(36-45)10 ayBenzer konulardan dolayı bizde sürekli tartışıyoruz. Ama tam tersi durum; belki inanmazsınız ama eşim cimrilik yapıyor, kendine bakmıyor, hayatı yaşamıyor diye tartışıyoruz. Dışarda yemek yiyelim diyorum kavga çıkarıyor, AVM’ye gidip sana alışveriş yapalım diyorum kavga çıkarıyor. Zorla alışverişe gitsek gidip hep aynı o ucuz mağazaya giriyor. Daha düzgün ve kaliteli şeyler al desem küsüp ordanda almıyor. Sürekli yurtdışına gezmeye ya da tatile gidelim desem zorla yılda 1 kez götürebiliyorum. Arabası var kaza yapar diye sürmüyor. Araba sitenin garajında kendi kendine eskiyor. Almayı tek istediği şey ise Ev. Doymuyor eve
225 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Brkızz insan her döneminde herşeyi göremiyor. Veya iyi olur, düzelir diye mantıksızca bir bekleyişe giriyor
Cevap sahibi10 ay@Brkızz haklısın, bende anladım ama iş işten geçti biraz. Evet her konuda cimri ve bencil olabiliyor. Dahası maddi konudaki cimriliğin altında kötü bir amaçta olabiliyor. Özellikle eşlerden biri her nefesini kendi ailesi ile alıp kendi ailesi ile planlar yapıyorsa…
Cevap sahibi10 ay@Brkızz evet işim gerçekten zor. Ve bazen insan bazı sebeplerden ötürü çaresiz kalıyor.. Napacağını bilemiyorum…
- 10 ay
Sizin esiniz bir cok erkegin istedigi es özellikleri ile donanimli.
- 10 ay
@Derinblack Abi iyi misin sen, hiçbir erkekten cimri kadın istiyorum duymadım. Adamın yazdıklarını okusana memnun bi hâli mi var. Cimri kadın ya da erkek olsun hayatı çekilmez kılar
Cevap sahibi10 ay@Brkızz arkadaşı bende anlayamadım :)) ya da o beni anlamamış :))
Cevap sahibi10 ay@Brkızz Olay sadece cimrilik değil, altında başka sebepler var sanırım. (Özeldn mesaj atayım dedim ama olmadı)
Cevap sahibi10 ay@Brkızz :))) Ozaman iletişim kurma işi yatar :)
Cevap sahibi10 ay@Brkızz çok önemli değil. Mantıklı yaklaşımı görünce iletişim kurmak istedim
Cevap sahibi10 ay@Brkızz katlanma sebebini özeldn yazsam?
Cevap sahibi10 ay@Brkızz Bu üyeye mesaj gönderemezsin uyarısı veriyor
Cevap sahibi10 ay@Brkızz sonu 06 ile biten kullanıcı adıyla attım mesaj
10 ayVajinası var da o ucuz olanını deneyimledide mi konuşuyor? Anlamıyorum bu kafadaki erkekleri. Tamam kabul devir ekonomi devri her şey çok pahalı ama buna da karışmazsın. Her şeye burnunu sokak erkekten olmaz. Kadın olarak tavrınızı koymazsanız daha çok uğraşırsınız.
30 YorumlaTasarruf yapmaya çalışıyor ama bu şekilde tasarruf yapması çok kötü çok zor durumda bırakıyor seni ve saygısızca bir şey bir insan neden sevdiği kadının iyi olmaını ve kaliteli bir yaşam sürmesine neden engel olur ki o erkek tabi ki yapıcak yapmak zorunda yani ekstra iş yapsın böyle boş muhabetler yapacağına eve para getirmek zorunda bir erkeğin evlilikte en önemli olan görevi bu.
20 Yorumla
10 ayCimrilik bir huydur, kişisel bir alışkanlıktır. Yetiştirilme tarzıyla olur. Anne babasından öyle gördü ki öyle bir özelliği oldu zira anne babası bonkör olan bir çocuğun cimri bir özelliğe sahip olacağını düşünmüyorum. Cimri erkeklerle evlilik yıpratıcı olabilir, psikolojik olarak kötü hissettirir. Sen ondan evler yatlar katlar istemiyorsun, çok basit bir şey istiyorsun onda bile bu tutumu sergileyen bir insan daha büyük şeyler istediğinde kim bilir ne tepki verecek.
10 YorumlaSen haklısın. Eşinin kadın ruhunu anlamadı lazım. Hatta sen ona özel günler ve hijyen konusunda ciddi bir eğitim vermelisin. Ya çok bilgisiz ya da çok cimri. İş sende. Aileden almadığı belli, o halde sen yetiştirmek zorundasın kocanı. Kolay gelsin.
12 Yorumla- 10 ay
Neden bastan birini yetistiricekki dorekt yetismis biriyle olsun daha iyi sonra yetidtirir emek verir o da gider aldatir bu isler boyle herkes kendini gelistiricek oncelikle
10 aySaçmalık diyeceğim ama saçmalık çok basit kalır cidden cahil cühela bile bunu yapmaz bu nasıl bir düşünce yapısı ya çok üzüldüm o zaman niye evlendi ki bu adam madem evlendiği kadının sorumluluğunu alamıyorsa yazık
10 YorumlaYa işte eşinde olsa başkasının eline bakınca para onun olduğundan harcamana bile izin vermiyor. Ben olsam işe girer çalışır kendi kazandığımı yerdim.
10 Yorumla
10 ayYani normal bir insanin böyle yapmasi için çok büyük bir ekonomik buhranda olmasi gerekiyor bence, eğer öyle bir durum yoksa zaten ayda bir aldığın bir şeyde üç kuruşun lafını yapması absürt geldi. Yine de bu konuyu oturup detaylıca bir konuşun orta yolu bulun derim. Seni seviyosa durduk yere böyle bir şey yapmaz bence zaten
00 Yorumla
10 ayNerede bir ucuz ruhlu Sokak iti var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz sonra da dert sıçiyorsunuz. Müstahaksınız yavrum müstahak
10 Yorumla
10 ayBöyle adamlar daha değerli para hesabı yapanlar. Kullanıp atanlar bizlerde sevgi dileniyoruz işte
00 Yorumla
10 ayNe pis adamlar var mikerken iyi masrafına gelince domuz gibi mırıldanırlar boşa gitsin çocukta bakamaz bu
00 Yorumla
10 ayAsgari ücretle çalışan biri bu ülkede başka ne yapacak
05 Yorumla
Soran10 ayAsgari ücretle çalışmıyor
- 10 ay
Yaa
Soran10 ayEvet
- 10 ay
Nankrrr eşinn pntii cimri nerden buldun onu
- 10 ay
Daha iyi birini alsaydın başlarında hiçmi fark etmedin
Oha* *çüş yani olacak şey değil çocuk olsa ne yapacak acaba
11 YorumlaSen buna eş diyorsan.. marketi satin almaya kalkiyordum ben
10 Yorumla
10 ayPedin ucuzumu olur iyisini alacaksın eşin rahat edecek
10 YorumlaVaybee ne kocalar var arkadas. Odunluk baska bi seviye zaten.
10 Yorumla
10 ayValla o kadarını da insan kaldırmaz koyar kapıya evlilik mi kölelik mi bu
00 Yorumla
10 ayKendisi nasıl rahat ediyrsa onu alsın beni ilgilendirmez
00 YorumlaCimri insanın hiç bi türlüsü çekilmez, para nedir ya el kiri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aybenim ablam var eniştem var hiç böyle bir şey görmedim eniştemden adam her gittiğimiz yerde hesabı ödüyordu ben küçükken hayla ödüyor duısauıd ama neyse kral adam markete gideriz mesela ne istiyorsan al diyor senin ki abartmış baya bu kadar çimrilik fazla
03 Yorumla
Cevap sahibi10 aybir gün marketteydim sevgilimi aradım bir şeye ıhtıyacın var mı diye yok dedi ısrar etmiştim aşkım ped lazım dedi ama işte x markasından al dedi mesela ama gidip en iyisinden aldım değer veren erkek cimrilik yapmaz bir şeye ihtiyacı olduğu sürece abartı değilse yardım ediyordum hep ya da beni kullandığını hissetmediğim sürece mesela durduk yere bir kere der mesela şunu al alırız ama çok abartıyorsa insanı da bayar fakat aşkım benim ihtiyacım yok ya da işte sana yük olmak istemiyorum flan diyorsa daha çok bir şeyler yapasım alasım geliyor valla dnnasds
Cevap sahibi10 ayhe sadece pet aldım gibi gözükmesin mesela markete girerim çıkolata içecek cerz filan ya da onunn sevdiği ihtiyacı olan herhangi bir şey alırım ama sevgilim olmayan kadına da almam
Cevap sahibi10 aykolye akseusar vesaire falan filan yüzük
10 ayBunun sebebi %52 lik kısım içerisinde olmanız olabilir
00 Yorumla
10 ayUcuz insanı hayatına alırsan pahalı tecrübeler edinirsin….😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGeçmiş hayat deneyimim bana öğretti ki, kadın milletinin lafına pek itibar etmemek gerekir. Kocanı dinlemeden konu hakkında yorum yapamam.
00 YorumlaUmarım ciddi bir soru değildir de bizimle kafa buluyorsundur. Öyle değilse eşinin erkekliğine tüküreyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYazınızın ortalarında ciddi değildir inşaallah diye düşünmüştüm ama... 🙄
00 Yorumla
10 ayoda çok boktan davranmış yahu, hani çoğu şeyde kadın fşyata bakmz ama kişisel ürünlerde olmaz o ayıptır..
10 Yorumla
10 ayBeyinsiz harbiden len yemeğimden elbisemden kısarım kız arkadaşımı böyle bir sıkıntıya sokmam
00 Yorumla
10 ayGenel ihtiyaç diye birsey var lütfen söyle ona Birgun ölürse parasını kimseye bırakmasın gözü kalır kendisiyle götürsün
00 Yorumla
10 ayBöyle tiplere denk gelmiştim ama aile içinde de bu kadar abarttıklarını bilmiyodum yani
10 YorumlaBirazcık anlayışsız biri sanırım. Başa çıkmakta bol şans
00 Yorumla- Daha fazla (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne