Merhabalar pcos?

bir şey soracağım ama doktorum lh değerin yüksek hormonlarında polikistik over dedi ve geçen üç haftadır her çarşamba yumurtalarım büyüyor mu diye dr gidiyordum yumurtan hiç büyümüyor dedi ilaç verdi klomen 50 mg verdi yumurta büyütmek içinmiş adetinin üçüncü günü başlıcaksın dedi 10 adet varmış içinde ilacı almadım daha da bu şekilde doktorum bana polikistik over dedi yumurta büyüme sorunu var dedi geçen ayın 28 eylülü tahmini regl başlangıcıydı ve o günden beri adet olmadım ve doktorum da klomen 50 mg vermişti adetimin üçüncü günü başlamam gerektiğini falan söylemişti ve dediğim gibi de adet olamadım yani ilaca da başlayamadım 28 eylülden itibaren sayarsak 9. cu güne girdik adet gecikmesi var ve ilaca başlamadan gebelik olmuş olabilir mi diye bugün dra gittim karından ultrasonla baktı sol tarafta miyom var dedi küçük rahminde hazırlanmaya başlıyor dedi sonra kan istedi kan verdim Doktorum şey dedi zaten kan tahlilinde hani eğer gebe değilsen dedi bir paket daha Klomen vereceğim dedi ve bir de adet söktürücü vereceğim dedi ama rahim hazırlanıyor demesi gebelik durumunu yükseltiyor mu acaba Kan tahlilimin sonucu 0-14 çıkmıştı beta tarlusal vermişti yok deyip adet söktürücüyü kullanıyorum 6 adet kaldı kullanmaya başladığımdan beri de adet olmadım ne yapmam lazım acaba benim yani hiç bilgim yok ve ilk defa hayatkm boyunca böyle düzensizlikle karşılaşıyorum Yani 28 eylülden itibaren 14 gün gecikme var ilacı kullanıyorum tarlusal ki adet olursam klomene başlayacağım inşallah 🙏 tarlusal bittikten sonra mı yaşadınız adeti ya da benim gibi yaşayan oldu mu acaba
Merhabalar pcos?