Adetimin son günü 6 Eylül o zamandan bugüne kadar korunmalı korunmasız ilişki oldu boşalma olmadı dün adet olmam gerekiyordu bugün hala adet olmadım 2 gündür olmuyorum diye bende test yaptım 19.40ta test tek çizgiydi hatta eğer hamileyken ilk olacak diye video çektim görsel videodan ekran kaydı sonra eşime göstermek için teste tekrar saat 20.50 civarı baktığımızda silik bir çizgi vardı. Ne oluyor pozitif mi negatif mi? Kimyasal gebelik mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım test sonuçlarına bakınca bir silik çizgi belirmiş gibi görünüyor. Ama ev tipi testler bazen bu tarz yanıltıcı sonuçlar gösterebiliyor, özellikle de testi sonradan kontrol ettiğinde. En doğru sonuç için sabah ilk idrarla testi tekrarlamanı öneririm. Ya da en güveniliri, en yakın zamanda bir kan testi yaptırarak net bir sonuç alabilirsin. 🌸 Eminim durumun kısa sürede netleşir. Kendini çok strese sokmamaya çalış, tamam mı? 💕
Çok teşekkür ediyorum yeni evlendiğim ve evliliğimin daha bir ayı olduğu için stres ediyorum tabii anne olmak isterim ama şu an için değil bundan dolayı da stres ettiğim doğru. Kan testi vererek kesin sonuca varacağım sağolun
Tatlım, yeni evlilik heyecanıyla böyle şeyler stres yapabiliyor ama merak etme, her şey yoluna girer. 🤍 Eğer şu an hazır değilsen de panik yapma. Kan testi kesin sonucu verir, yaptırınca rahatlayacaksın. 🌸 Kendine iyi bak ve haberlerini bekliyorum, tamam mı?💃
Haklısın evet teşekkür ediyorum kısa süre sonra test verip öğrenirim eğer hamileysem soruyu güncellerim 🥰