2 aylık evliyim önlem almamıza rağmen hamile kaldım. Kaynanam eşim ve bana küstü konuşmuyor. Ben bir yerde hata mı yaptım?

Maddi durumumuz çok iyi diye bebeği aldırmak istemedim. Yeni evliyiz ama ev işlerinde de iyiyim aramızda da bir sorun kavga olmuyor. Kaynanam işe gitmek yerine erkenden bebek doğurmak istediğim için bana küstü konuşmuyor. Eşimle de konuşmayı kesti sokakta görünce suratını ekşitiyormuş. Tek suçum doğurmayı istemek mi? İş aradım 3 üniversite mezunuyum yine de bulamadım işte çalışmak istemediğim için değil. Ayrıca bebek olsa bile 2-3 sene bakıp sonra yeniden çalışabilirim. Kaynanam eşimle arkamızdan konuşuyormuş. Gelinim ve doğacak bebek oğlumun parasını yiyecekler diye. Eşimden de oğlum ker… iz parayı eşine bebeğine 2 sene yedirecek oğlum da erkek mi diye yorum yapıyormuş. Kaynanam bir çorba yapamaz mutfakta millet yediği gibi istifra ediyor ben güzel yemek yapıyorum gastronomi mezunuyum yemeklerimi herkes beğenir bizim gelin bir çorba yapamıyor oğlum da bu kızı aldı evine eş diye diyormuş. Fakir kızı evine eş diye aldı giyinmeyi bilmiyor hep sade ve kapalı giyiyor diz üstü elbisesi yok diye beni kötülüyormuş.😭Eşimle 1 yıl kayınvalidemlerde yaşadık benden önce eşim ayrı eve çıkalım dedi. Hep dırdır yapıp başımızın etini yiyor. Kayınpederim ona boşanma davası açtı. Aç kalıyor yemek yapamıyor ve çok asabi dırdır yapıyor diye. Uykularım kaçıyor bebeği doğurmak istiyorum diye suçlu muyum diye kendimi suçluyorum😭Eşimin ablası geldi hediye felan getirdi. Bebeği aldırmamanız çok iyi olmuş evlat candır dedi. Ben hala rahatlayamadım vesvese yapıyorum.
2 aylık evliyim önlem almamıza rağmen hamile kaldım. Kaynanam eşim ve bana küstü konuşmuyor. Ben bir yerde hata mı yaptım?