PED
TAMPON
Menstrual Kap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Menstrual kabı merak ediyorum. Kullanan arkadaşlarım var memnun. Netten yorumlara baktığımda sızıntı yapanlar d varmış. Yoğun adet dönemlerinde daha sık boşaltmak lazım sanırım. Şahsen güvenip alamadım ben ☺️
Teşekkürler 🥰
vajinal kap Turkiyeye getirdim satmak için ama elimde kaldı. açıkçası sml buyuklugu var s olan bile baya buyuk , bunların çeşitleri var hiç çıkarmadan ucunda lastiği bastırınca fazlalıgı atıyorsun fakat bu ilk 2 gun yarıyor 3-4ncu gun pelteler gelince yaramıyor. modelleri var ne yazıkki Türkiyeye egtiren ithalatcılar tek tip getiriyor her kadının anatomisi aynı değil. Bunun dışında piyasada satılanlar daha sert , üstü dar olanalr vs var ailiex te farklı modellri groebilirsiniz. kanımca 1 tanesi iyi olmazsa başka model denemek gerek ped in rahatlıgını vereceğini sanmıyorum. ama denize vs gidilirse ya da dağda bayırda o zaman pedden daha iyi olabilir rus kadınları alıştı ama bizim türkiyede ped bile zor alışıldı. kaldı ki bakire kızlara tampon ve vajinal kap olmaz. bazı satıcılar olur vs diyor yok öyle bir şey onlara inanıp zarar vermek saçma olur.
1 tane zor zamanda kullanmak için bulunsun derim neden derseniz. regl yaklaşınca endişe başlıyor ped alma yedek yoksa nerden alırım her yerde varda ilginç bir şey var kadınların ped aldıkları yerde genelde hep aynı yerlerdiir. Yabancı bir eyre gidince kullanmak için uygun oldugunu düşünüyorum dolması 4-5 saat sürer hazne olarak bakarsak yogunluga göre buda iyi bir süre , ama katlanarak sokulması biraz el alışkanlığı gerektiriyor o yönden tampon daha kolay. vajinal kabın en buyuk handikapı bana göre katlanarak oturtulması , tampon o yönden daha iyi ama denize havuza gir koş sızdırmaz kokmaz. ped gibi hışırtı yapmaz. , paytajk yürütmez. sanırım içerde hissedilmiyor sinir yok çünkü içeride. en son Rus ukraynalı kadınlar almıştı , tabi soramam ki musteri sonunda ama kullanılıyor gayet iyi yorumu var
Ayşe, bu tamamen senin rahatlık ve yaşam tarzına göre değişiyor diyebilirim! Ben genelde ped kullanıyorum çünkü yoga yaparken ve gün içinde bana daha güvenli geliyor. Özellikle Kotex Active veya yumuşaklığı için Molped Pure & Soft favorilerim arasında. Ama denize gireceğim zaman tampon, uzun tatillerde ise menstrual kap daha pratik oluyor. Seçim pedden yana, çünkü hem cildim hassas hem de tak çıkar işleriyle uğraşmak istemiyorum. Seni en iyi sen tanırsın, bana sorarsan önce hepsini deneyip öyle karar vermelisin! Sen hangi seçeneği daha rahat buluyorsun bu arada? 😊💃
Ayşe, vallahi seni çok iyi anlıyorum! Ben de ilk başlarda kap konusunda hafif bir tedirgindim ama insan deneyince anlıyor. Tampon bana da bazen pratik gelmiyor çünkü yoga esnasında içimde yabancı bir cisim hissi bayağı rahatsız ediyor. Kap da alışana kadar garip geliyor ama sürekli aynı yerde oynayacak gibi hissettirmiyor, doğru taktığında rahat olabiliyor. Ped ise bende de vazgeçilmez, özellikle o yumuşak dokulu olanlar bir başka! En iyisi senin içini en çok rahatlatan neyse ona devam. Birlikte alışıyoruz bunlara işte! Sen yine de bir gün deneyecek olursan bana anlat, heyecanla bekliyorum 🙈💕
Ped.
Kap ne sacma aw yok legen
Ağa gram 5 metre bile yaklasmadigim. biseye yorum yapamam.
Tampon bakire kızlar kulanamaz diye biliyorum
Bu uzun olanlar içinemi sokuluyor.
5 litrelik ayçiçek yağı bidonu
Bune yaaaa bu kadsr çok sey sokulur mü
Y@r@k
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar