Size göre hangisi daha kullanışlı? Hangisini daha çok tercih ediyorsunuz? Ped mi tampon mu? Ben tamponu daha çok seviyorum
Ped
Tampon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tamponu ilk defa duydum, merak ettim ve internetten biraz araştırdım. Sanırım bilmeyen kızlara faydalı olabilecek bir yazı buldum. Buradan paylaşayım diye düşündüm.
"Öte yandan vajinal tamponlar uzun süreli ve bilinçsiz kullanımda "Toksik Şok Sendromu" olarak adlandırılan yaşamı da tehdit edebilen bir komplikasyona sebep olur. Tamponun kullanımında bilinçli davranmak ve en önemlisi tamponu 4-6 saatten daha fazla vajinada tutmamak bu riskten uzak kalmanızı sağlayacaktır.
Vajinal tamponların kullanımı sadece adet dönemini kapsamalı , vajinal akıntılar veya günlük hijyen sağlamak için tampon tercih etmekten kaçınılmalıdır."
Eh artık rahatlığı size kalmış kızlar orasını ben bilmem.
maşallah maşallah yorumlarda regl olan erkekleride gördük nasıl kullanıyorlar onlarıda yazsalardı bilseydik😂😂
Tampon hiç kullanmadım, kullanmaktanda korktum açıkçası toksik şok sendromunu öğrendim ama merak etmiyor da değilim yine de ped daha sağlıklı geliyor rahatlık açısından tampon daha rahat olabilir kayma yamulma olmadığından :/ bilemedim 😕 sağlık açısından ped rahatlık açısından tampon sanırım 🧐
yorum yapmıcaktım ama yani tutamadım kendimi kızlardan cok erkeler yorum yapmış ayıp ya :/
Onlar daha çok kullanmışlar demekki😃
Denizde falan tampon güzel oluyor dışarı taşma olmadığı için. Ama ipi içime kaçacakmış gibi hissediyorum 😕 bir de otururken falan rahatsız ediyor o beni ya. Ped diyorum ☺️☺️
@Ali5483 Evlilik akşamı bakire olma kanıtlama çabası sonucunda akan kan kızlık zarı delindiği için akar ama bu delinmeye bilir ya da kişi hiç kızlık zarına sahip olmayabilir. Yani kızlık zarının delinmesi bakirelik ile alakalı değildir. Tampon bu yüzden bakireliği bozmaz bozamaz. Bakire cinsel ilişkiye girmemiş kişi demektir. Tampon bir cinsel ilişkiye girmeni sağlamaz. Tampon sert bir hamlede kızlık zarını yırtabilir. Dediğim gibi kızlık zarı yırtılan kişi bakire değil diye birşey yok. Kanlı çarşaf geleneği sadece bir Eski kafalı iğrençlik.
Erkeklerin tamponu kizlardan daha iyi bilmesi bizim aglanicak halimize gulmemizdir. Ne kadar egitimsiz oldugumuzu gosterir. Uzucu
çok şükür böyle dertlerim yok.
allahtan transım tenk yu gad
@Dobby anaaa dobi heri potırdaki korkunçlu yaratık
@Dobby korkuyodum lan ben ondan
@Dobby ay hoşt ulan haala duruyo
Şu lanet pis görünümlü şeyi kullanıp çöp kutusuna atarken peceteye sarin en azından pislik yapma nin manası yok bazı kızlar cidden iğrençsiniz
canım tampon denize falan girerken kullanılır ped le bir alakası yok ki seni yanlış bilgilendirmişler tampon takarsan vücudundaki pis kan içerde kalır
Hayır. Tampon ped olarakta kullanılıyor. Zaten kısa süreli aralıklarla değiştiriliyor yani pis kan içerde kalmıyor. Pedide bir süre değiştirmezsen leş gibi olur
bence iyi araştır derim hiç sağlıklı değil, kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Katılıyorum tampon geçici kani durdurmak için gözenekleri sıkı ped gibi değil kadınlar özel günlerinde denize veya havuza girerken takıyorlarmış 😂bende tampon ne diye araştırdım bir ara ilk kez duyduğumda ordan biliyorum ha nereye nasıl takıyorlar onuda bilemicem 😂iyisimi regl döneminde denizden havuzdan uzak durmak
Tampon çok daha kullanışlı bence. Bir kere bezle dolanıyormuşsun hissine sahip değilsin direk hiçbir şey hissetmiyorsun ve ayrıca istediğin iç çamaşırını da giyebilirsin. Pedinin yapışmama tayttan görünme dertlerini yaşamıyorsun.
Erkekler abaza erkekler gerçekten yeter ya size ne oluyor bilip bilmeden yorum yapıp duruyosunuz, mesajlarda da rahatsız Edip durmayin artık cokmu meraklısın küfür edilmesine
Mesajlara kapat bence profilini
Bütün erkeklere tek tek insanlık dersi vermekle mi uğraşacaksın şimdi? Kendi seçimleri. Bu şapşallıkla abazalıktan ölcekler😒 buradan bir kaç erkek sinirimi bozdu verdim savcılığa. Onlarla mı uğraşacam en güzel yanı da neydi biliyor musun? Gözlerindeki pişmanlığı görmek.. ama fayda etmedii tabii. En iyisi kapat mesajları dostum
Bir önceki hesabımda paylaştım canım . Mahkeme kağıtları vs.
valla tampon kullanmak çok korkuturdu ama uzun süredir kullanıyorum ve dünyanın en rahat şeyi kesinlikle akması yok kokusu yok rahat rahat :D
gidişat beni baya korkutuyo şu soruya kızlardan çok erkekler cevap vermiş yetmemiş ankette de oy kullanmışlar.
Tebrik ederim
Ped tabiki plajda flan tampon olabilir ama sağlıksız olduğunu düşünüyorum
tampon daha kullanışlı ama çok fazla tavsiye edilmiyor uzmanlarca süre bakımından
tamponu bakireler kullanamaz o açıdan çok sık kullanılan bişi değildir
Tamponun risklerinden bahsedilmiş ama gerekli önlemler alınırsa en fazla ped kadar riski olur. En rahatı tabi ki tampon.
Tabiki ped daha iyi. Bikere ben tampon kullanmistim aman Allahim cikartmak tam bir iskenceydi
bir daha kullanırsan kotexinkini kullan. Kız çek ipini geliyo. Ama ip kopacak korkusu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂
Çok cahil bir milletiz tampon zararlı diyosunuzda onun her 2 saatte nir değiştirilmesi gerekiyor drğiştirmezsen miktop kapardın aynı şey ped içinde geçerli değiştirmezsrn leş gibi kokuyo bilinçli yorum yapalım bana tampon daha sağlıklı geliyo heleki fazka kanaman varsa ped yahriş koku heryeri kan yapıyor ama tampon yapmıyor
Sorunun başlığı bakiremisin yoksa değilmisin olsaymış daha yerinde olurmuş erkekler üşüştüğüne göre..
Tampon ne ya? Hayatımda ilk defa duydum ayrıca içime bir şey sokmaz istemezdim gerçekten içim tuhaf oldu.
Ped tabiki tampon ne ya düşününce bile içim şey oldu
bir soruya bakıyorum bir de yorum yapan erkeklere sjdhdhjss ulan sizin bu soruda ne işiniz var?
tamponun saglıksız oldugunu düşünüyorum , birde tedirgin olur insan gidicekde geri gelmezse diye gerek yok öyle atraksiyonlara:))
Havuza gidiyorum. Çoğunlukla tampon daha iyi gibime geliyor dışarı sızan hiçbişi yok buda kendimi rahat hissetmemi sağlıyor 😀 ama o korku evet biraz korkutuyor
Tampon hiç kullanmadım bekar olduğum içinde bildiğinden de şaşmamak lazım sanki :D
Kesinlikle 👍
Ped kullanıyorum ama tanponu da cok merak ediyorum daha rahat oldugunu söylüyorlar😌
bence hiç merak etme saglık için kötü
Bu tampon ne işe yarıyor biri anlatsın yani nasıl oluor olayı ne
Ped tabiki diğerini kulllanmam ben evlendiğim de de değişmez yine kullanmam
Tampon denize girdigin zaman falan tutmak amaclı kullanılıyor normal zaman da kullanirsan pis kan icinde kalır
Emiyo ya tampon kanı. Ama evet sık değiştirilmezse bakteri üremesi sonucu tss yaratabilir. Gerçi günlerce falan unutulunca oluyo genelde ama risk gene de. O yüzden uygun Aralık'larla değiştirdikçe sorun olmaz
Değişiyor aslında. Tamponda pek rahat edememiştim. Hijyenik ped benim için daha rahat oldu.
Öff tampon ne alaka midem bulandi nasil takiyolar bilmem
Bence kullanışlı. Bakire değilsen bir kez dene bence ☺️😏
@sosyalllmanyak ama saglıksız oo..
Yorumlara gülmekten çenem ağrıdı resmen 😂 erkekler ne acayip bişeysiniz siz yaa
Tamponu hic kullanmadim faydasi oluyomuku bide kac saatdan bir yenilemek lazim? Nasil kullaniyosun🙂
kıyafete ve iç çamaşırına göre seçerim
Kesinlikle mantıklı
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Ben bir arkadaşa bakıp çıkmak için gelmiştim :D Yok yok, cevap verenlerin 24 ü erkek 8 i kız olunca durup bakasım geldi. Yaa ne kadar çok tampon kullanan erkeğimiz varmış ta biz bilmiyormuşuz...
ozaman bu 24 içinde tampon kullanan sende varsın galiba
@deyadenizzz tabiki hayır. Ben soru hakkında değil erkeklerin konuya ne kadar hakimmiş gibi davrandıkları ile ilgili yorum yaptım.
anladım iyi bende ne oluyor dedim.
@deyadenizzz olan buydu işte 😂😂
Gercekten o tampon rahatsız etmiyor mu?
Yani bana içinde yabancı bir cisimle dolaşma fikri pek mantıklı gelmiyor.
Ben kadın olsam (Ki Erkek olmaktan memnunum) Tamponu tercih ederdim 😂😂
Sağlık açısından ped tercih etmelisin. Tampon, kan akışını tıkadığı için zararlı diye okumuştum çok eskiden. Ancak denize veya havuza girerken, bir hamamda jakuzi vb bir imkanı kullanırken tampon gerekli olur. Onun dışında ped kullanmanı öneririm.
Bulaşık süngeri
Erkekler sizlerde hemen yorum yapmısınız kullanıyormusunuz tampon kullanıyorsanız nerenize takiyorsunuz
Orkid ne dediğini bilmiyor. SEN ONU BOŞVER.
Ayrıyetten bu sitede fake olmayan birisi gizli kullanıcı olmadan bu soruyu soramaz. Sormak için Ordik'ten kaç TL aldın bilmiyorum ama o paraları tıkarak kanamayı durdurabilirsin. NE DE OLSA SAHTE VE KANDIRMAYLA KAZANILAN PARA BOĞAZDAN GEÇMEZ.
1. Amacı erkekleri tahrik edici sorular sorup kendini tatmin etmeye çalışan gizlilerden değilim. Bu soruyu sordum diye kimse bana bir şey diyemez.
2. Soruda bir tane bile firma ismi geçmiyor orkid bana para mı vericek beyinnsiz arkadaş. Mal insan gördimde senin kadar malını görmedim
Ulan beyler sizdemi kullanıyoruz bayanlardan çok siz cvp vermişsiniz ya
Yorum yapan erkekler onları nerelerine kullanıyor acaba?
asdfghjklşişlkjhgfghjklşi
Siz en iyisi cuvay bağlayın oraya anca işiniz görülür
Allah yardım etsin dalga bı yana. İşiniz çok zor
tampon ne laaaaaaaaaaaan ilk kez gördüm şaka falan mı bu :D :O
Dkdjdjd
Allahim yarebbim dksjdusn
tıpa ne ya :D
Bence muşamba bez daha iyi sızma leke derdi yok bağla gitsin😀😀😀
ben onu sokmam bakireyim ne ya ufacık şey girse ne olur
bmw tamponları çok pahalı yav üretici fahiş fiyatla satıyor :D...
Çok komiksin huur çocuğu
Kiz arkadasım ped kullanıyor tampon kızlığa zarar verebilir
ne garip aletler bunlar umarım tampon düşündüğüm şey değildir
ne düşünüyosun :D
Bakire olan nasıl kullanıyor tamponu birde neden tampon ped kullanın kizlar sokmayın durduk yere kendinize
Hymen olayı için ok, kadının kendi tercihi ama gayet rahat ve steril bir şeyi vajinaya sokmakta sakıncalı herhangi bir durum yoktur. Kadınlar vücutlarından bu kadar korkmamalılar.
eski bir sevgilim vardı denize girdiği zamanlar tampon kullanıyordu
Bence en güzelli muşamba bezler hem zevkli hemde sıvı gecirmiyor
Bakireler tampon kullanamaz ayrıca tampon mikrop kapabilir ped iyi
Tamponun ne olduğunu ilk defa bir kız olarak yeni öğreniyorum sen gelip şak diye açıklamışsın vay be
Şimdi kızlar bazilari tampon diyor. Onu anladık tamponda kan nasıl emilecek ped kullanırken akıyor kan ama tamponda ipini asildiniz mi kan patlamayacak mi akilda deli sorular
Sorunu açıklıyım tamponun şişme özelliği var. Yani küçük gözüktügüne bakmayın baya bir şişebiliyor ayrıca kişiye özel farklı boyutları da var...
Sizde bir İple Donunuza Bağlayın Kaçmasın
Kiz arkadaşim yazin tampon daha iyi diyor. Kisin farketmiyormus. Ama tampon koku yapiyor sanirim. Yani ben oyle hissediyorum.
Bir kızdan duymuştum Ped çok rahat diyordu yalanmı doğrumu bilmiyorum
kisiden kisiye değişir dene istersn cok merak ediyosn
Yapistiri ver gitsin
Yetiskin bezleri var onlrdan dene kucukte gelmz hem
Yaw napcn ztn pedi tamponu carti curtu senlik bsy dgil ki
Allah allahh yok yok bu erkeklrn genelinde var sizde olmyn bisyi asiri bir merak ediyosnz
Abaza kesim evet haklsn agirlikli oldgu icin
Müracaat et
Iyi bari sevindim
Anlıyorum arkdsim seni :)
Ayy Kıyamam kiyamam yazikkkkkk
Ayy uyuz seni gıcık gel gel allahin mikrobu gel
😀😀
Tampon ilk defa duyuyoeum sakincali biseye benziyo 😂😂
Tabii ki ped
Tampon sıradışı bir müdahele
Ve zarar verir
Bildiğim kadarı ile tampon başka ped başka işe yarıyor
Yok aynı ikisi de regl olunca yani
@margarita93 anladım ama kafa bu sedar başka bir şeye takıldı bakır birisi nasıl tamponu oya tıkar kafam almadı. Kızlık bozulmazmı. Hani kızlık esnekte olbiliyormuş bazen ondanmıdır anlayamadım. Hadi diyelim kızlık esnektir soktuktan sonra çıkarması daha zor olacağından kızlığı zedelemezmi yinede
Bakire birisi
Bakire kızlar için ped.
tampon daha kamufile :D
Soruyu sadece kızlara sorsaymışsın keşke.
oha tampon diye bişey demi varmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Orkid Ne Diyor