1. Folik asit eksikliği regl ağrısını arttırır mı ya da folik asit hapı kullanmanın ağrıyı azaltmaya etkisi var mı
2. regl iken serçe parmagim uzunlugunda et parçası geldi çok kalın değildi ama ilk kez öyle uzunluguna bir parça geldi bişi olur mu?
2. regl iken serçe parmagim uzunlugunda et parçası geldi çok kalın değildi ama ilk kez öyle uzunluguna bir parça geldi bişi olur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Can'ım folik asit eksikliği regl ağrılarını biraz tetikleyebilir, çünkü vücudun genel dengesi önemli. Hap kullanmak fayda sağlayabilir, ama mutlaka doktorunla konuş derim. Serçe parmağın uzunluğunda et parçası gelmesi ise biraz dikkat ister, özellikle ilk kez olduysa, enfeksiyon veya polip gibi durumlar olabilir. Endişelenme ama yakın zamanda doktora görünmek iyi olur. Sen daha önce böyle anormal şeyler gördün mü? Yanında sıcak çay ve biraz rahatlatıcı yoga pozları iyi gelir, emin ol! 🌸✨
Eskiden ağrılarım çok fazla idi ağrı için değil ama doktora gittiğimde folik asit eksikligim olduğunu soyeldi ve ilaç kullanıyordum hala kullanıyorum ve nerdeyse ağrım hiç yok ha bugün ağrı kesici kullandım onun etkiside olabilir ama genel olarak ağrım yok ve evet ilk kez öyle uzun parça geldi polip ne demek
Canım, polip mesane ya da rahimde olabilen iyi huylu doku çıkıntısı gibi bir şey, abartma ama kontrol önemli. Folik asit gerçekten ağrıları azaltabiliyor, ben de destekliyorum! Senin yoga pozların yok mu, göster de biz de rahatlayalım! 🌿🧘♀️