2 sorum var cevap verir misiniz?

1. si evde namaz kılınabiliyor mu yani öyle sabah namazını demiyorum, namaz kılan insanlar namaz vakitlerinde camiye gidiyor ya namaz kılmak için işte namaz kılmak için camiye gitmek yerine evde kılsam sorun olur mu abdestimide evde alırım
2. sorum ise google maps'te 2012 yılına gitmek istiyorum ama olmuyor daha önce bir program vardı onla 2012 ye gitmeyi denedim ama kuş bakışı gözüküyordu onda da şimdilerde google maps'te yeni özellik gelmiş eski tarihe gidilebiliyor ama onda da anca 2014 2015 yıllarına kadar gidebiliyor daha eskiye gidilmiyor, google mapst'te nasıl 2011 2012 yıllarına gidebilirim veya 2012 yılının dünyasını gösteren bir program var mı google maps gibi ama öyle kuş bakışlı olmasın direkt bizim görüş açımızda olsun istiyorum
BU FOTOĞRAFTAKİ GİBİ İSTİYORUM GOOGLE MAPS 2012 YILININ DÜNYASINDA İSTEDİĞİM YERLERE BÖYLE GİDEYİM İSTİYORUM
BU FOTOĞRAFTAKİ GİBİ İSTİYORUM GOOGLE MAPS 2012 YILININ DÜNYASINDA İSTEDİĞİM YERLERE BÖYLE GİDEYİM İSTİYORUM
google maps'te 2012 yılına nasıl gideceğimi söylerseniz sevinirim
sadece eski mahalleme gidicem eski evimin fotoğrafını çekicem şu an o ev yıkıldı
Güncellemeler
+1 yıl
2 sorunun da cevabını buldum teşekkür ederim
2 sorum var cevap verir misiniz?