1. si evde namaz kılınabiliyor mu yani öyle sabah namazını demiyorum, namaz kılan insanlar namaz vakitlerinde camiye gidiyor ya namaz kılmak için işte namaz kılmak için camiye gitmek yerine evde kılsam sorun olur mu abdestimide evde alırım 2. sorum ise google maps'te 2012 yılına gitmek istiyorum ama olmuyor daha önce bir program vardı onla 2012 ye gitmeyi denedim ama kuş bakışı gözüküyordu onda da şimdilerde google maps'te yeni özellik gelmiş eski tarihe gidilebiliyor ama onda da anca 2014 2015 yıllarına kadar gidebiliyor daha eskiye gidilmiyor, google mapst'te nasıl 2011 2012 yıllarına gidebilirim veya 2012 yılının dünyasını gösteren bir program var mı google maps gibi ama öyle kuş bakışlı olmasın direkt bizim görüş açımızda olsun istiyorumBU FOTOĞRAFTAKİ GİBİ İSTİYORUM GOOGLE MAPS 2012 YILININ DÜNYASINDA İSTEDİĞİM YERLERE BÖYLE GİDEYİM İSTİYORUMgoogle maps'te 2012 yılına nasıl gideceğimi söylerseniz sevinirim sadece eski mahalleme gidicem eski evimin fotoğrafını çekicem şu an o ev yıkıldı
1-Evinde necaset yoksa kılabilirsin. 2-Street View dünyanın herhangi bir cadde, sokağını farklı zamanlarda çekmiştir. Merak ettiğin yerin merak ettiğin yılda Google Maps'de çekimi yoksa Yandex'e bak. Orada da yoksa yoktur. Başka site veya uygulamalarda olabilir. 3-Bu kadar birbirinden alakasız konudaki soru başlıklarını ayrı ayrı açmanı öneririm.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah Razı olsun sonunda eski tarihe dönebildim buldum eski evimi
1 evinde kılabilirsin ama daha cok vesvese gelir aklin dağılır Camide kılmak daha iyidir hoca tecvudli okudu icinde şaşırma olasili pek olmadi icinde Daha sevaptir (( 2 kişi bile olsaniz cemaat yapin buyurmuştur efendimiz )) 2 sorun 1 alakasi bile yok resim araba gitmek felan kisacasi bilmiyom
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İlk sorunu cevaplayayım camide cemaatle kılmak daha sevap olsa da evde kılmada hiçbir mahsur yoktur geçerlidir