Agrim vardi yemek yapmadım diye tartıştık kim haklı?

Dün regl olmuştum ve karnım aşırı derece de ağriyordu. Kıvranıyordum bildiğiniz ya. Hicbisey yapamadım ilaç içtim uzandım. Eşimde işten geldi acıkmıstı bende yemek yapamadım karnim çok ağrıyor dedim. Eşimde sinirlendi işten aç geliyorum bi yemek bile yok dedi. Ki ben hergun yemek yapan biriyim güzelde yaparım bunu kendisi de bilir. Sadece dün yapacak durumum yoktu. Gitti kendisi sinirli bi şekilde yumurta kırdı yedi bende ne bu tavır, karnımın agrisindan duramıyorum farkında mısın dedim? Her ay olan bisey bu kadar abartma istersen ben her ay ugrasamam böyle dedi. O kadar üzüldüm ve kırıldım ki zaten çok sancim vardı bi de üstüne böyle deyince gittim odaya ağladım. Aglayarak uyuya kalmışım uyandım çıkmadım odadan yanıma geldi özür diledi bi anlik yorgunluk ve açlık haliyle oyle dedim yoksa kıyar miyim sana dedi. Zaten duygusalim ve hassasım böyle deyince yine ağlamaya başladım. Sen böyle yapınca içim rahat etmiyor cok mu ağrın var diyip sıcak su torbası falan getirdi ama hala çok kırgınım 😔
Agrim vardi yemek yapmadım diye tartıştık kim haklı?