Özel Günler & Hijyen Her kadın çantasında ped taşımalı mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çantanızda ped bulundurur musunuz?Ve regliyken nasıl sakin oluyorsunuz? Her kadın çantasında ped taşımalı mı? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evet taşımalı. Ceyda düvenci gibi bir erkeğin çekmecesinden çıkarıp vermesini beklememeli :) 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Regl olsam da olmasam da iki üç tane bulundururum ne olacağı belli olmaz. Sakin kalamıyorum 0 0 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sadece günümde taşıyorum ayrıca öyle fazla bir duygu değişikliği de yaşamıyorum 0 0 Yorumla
hypnogaja_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ne olur ne olmaz taşıyorum regl olduğumda çantama koymayı unuturum diye kdks 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim regl düzensiz ya ne zaman olacağı belli olmuyor o yüzden taşıyorum... duygu durumum değişmiyor 0 1 Yorumla meraklıbirpandaa +1 yıl Belirtisi olmuyor mu Yorumla
gereksiiziimm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl fazladan 3 4 tane aliyom yanıma ve daha agresif oluyorum 0 0 Yorumla
RaraAnka Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yani nolur nolmaz taşınmalı 0 3 Yorumla meraklıbirpandaa +1 yıl Belli zamanı yok mu Yorumla RaraAnka +1 yıl Yok Yorumla meraklıbirpandaa +1 yıl Düzensiz yani Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Regl zamanlarımda bulundururum sadece. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 7,1b cevap paylaştı. taşımalı 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bence isteyen taşıyabilir.. her durum için. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Taşımalı. Ne zaman nerede ne olacağı belli olmuyor. 0 0 Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Kadın olmadığım için bir şey diyemem ama açık durumla eicin taşımaları daha iyibolur 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl her kadın ped taşımalı bencede ne olur ne olmaz 0 0 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet Evet, her kadın çantasında ped taşımalı. 0 0 Yorumla
Enessseee Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl her erkek çekmecesinde bulundurmalı diyen enayi geldi aklıma 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 304 cevap paylaştı. Yakınsa reglisi tasiyabilir 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet taşımalı. Ceyda düvenci gibi bir erkeğin çekmecesinden çıkarıp vermesini beklememeli :)
Regl olsam da olmasam da iki üç tane bulundururum ne olacağı belli olmaz. Sakin kalamıyorum
Sadece günümde taşıyorum ayrıca öyle fazla bir duygu değişikliği de yaşamıyorum
ne olur ne olmaz taşıyorum regl olduğumda çantama koymayı unuturum diye kdks
Benim regl düzensiz ya ne zaman olacağı belli olmuyor o yüzden taşıyorum... duygu durumum değişmiyor
Belirtisi olmuyor mu
Hiç bulundurmam. Hep sakinim diğer, günlerimden farkım olmuyor
fazladan 3 4 tane aliyom yanıma ve daha agresif oluyorum
Zamanına yakın bulunduruyorum
Yani nolur nolmaz taşınmalı
Belli zamanı yok mu
Yok
Düzensiz yani
Regl zamanlarımda bulundururum sadece.
Evett her ne olacağı belli değil
Tabi ki
taşımalı
Erkekler Ne Diyor
Bence isteyen taşıyabilir.. her durum için.
Taşımalı. Ne zaman nerede ne olacağı belli olmuyor.
Kadın olmadığım için bir şey diyemem ama açık durumla eicin taşımaları daha iyibolur
her kadın ped taşımalı bencede ne olur ne olmaz
Evet Evet, her kadın çantasında ped taşımalı.
her erkek çekmecesinde bulundurmalı diyen enayi geldi aklıma
Erkekler bile yasimali
Elbet'te olabilir kadınlarımız özeldir
Yakınsa reglisi tasiyabilir
Ben bilmem kadınlar bilir..
Her cüzdan da condom bulundurmalı
Datlu ☺️🙈 eşim olursa pedini ben Alaçam🤭🥰🙈
taşınmalı bence
Bilmem taşımalı mı
Taşıyabilir bence