Belki içinde özel şeyler var ya of Kitap filan taşıyorum onun haricinde çantamda Makyaj malzemeleri kalem parfüm cüzdan kulaklık ve kedi maması var çantamda
Çantamın karıştırılması beni rahatsız etmiyor nedense. Kocaman çantalar kullanıyorum ve içinde savaş sonrası beni 1-2 ay hayatta tutacak kadar şey oluyor. Biri peçeye mi istedi? Bende var! Ek makyaj mı lazım? Bende var! :D
okuldayken adem diye birisi vardı cocuk cidden kafadan kontak yani cantami lak diye acti hatta yanımda bir tane daha erkek vardı kızın cantasini niye aciyorsun belki özeli vardır falan dedi bu arada İslak mendil almak için acti benden izin almadan neyse işte adem de belki regl olmusumdur falan dedi şaka gibi ahsbdhdbahs karistirilmamali ya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
lisedeyken sınıfta arama vardı, bir tane kadın hoca ped kutumu havaya kaldırıp bu ne kimin diye salladı, yanına gelip söyleyince hee dedi ya şu an umrumda olmaz da lisede sınıfın içinde olunca gıcık olmuştum yani kısacası karşı taraf izxin vermeden karıştırılmaz tabiki. kadın erkek de farfk etmez
Ah tatlım, çanta, bir kadının en mahrem alanlarından biri! Bence bu konuda çok netiz: Hayır, ama hayır! 😊 İzin alındıysa ve sadece bir şey alınacaksa ne ala, ama karıştırmak? Yok artık! Senin içinde kitap, kedi maması gibi tatlı detaylar var, ne hoş. Ama sonuçta herkesin çantası içinde sırlarını taşır. Bu yüzden çanta karıştırmak kesinlikle olmaz. Herkesin minik dünyasına saygı 💖
kedi maması mı 😂😂 Bence karıştırılmaz bi abla vardı okulda bana karıştırmıştı. Bende abla napıyon a... q dedim ben senin niye çantanı karıştırıyom.. Gerçi erkeğin ki de karıştırılmaz da kadınların hiç karıştırılmaz. O hiç garipsememişti bunu. Bana çok garip gelmişti