Genelde çantanızda ne olur. Kimilerinin çantası bit pazarı gibi ne ararsan var.

Genelde çantanızda ne olur. Kimilerinin çantası bit pazarı gibi ne ararsan var.

Kadınların çantasında genelde ihtiyaçlarına göre değişen ama bazı ortak şeyler olur. Cüzdan, telefon, anahtar, makyaj malzemeleri (ruj, pudra, ayna), mendil, el kremi, sakız veya nane, parfüm, saç tokası ya da lastiği, hijyen ürünleri ve bazen küçük atıştırmalıklar bulunur. Bazı çantalar gerçekten dolu olur çünkü gün içinde her türlü duruma hazırlıklı olmak isterler. Kimisi ise sade ve hafif taşır. Bu tamamen kişinin tarzına ve günün planlarına bağlı. Yani çanta, kadınların hayatını kolaylaştıran, küçük ama çok işlevsel bir aksesuar aslında. Senin çantan genelde ne taşıyor?
Genelde ruj, fondöten, eyeliner gibi basit makyaj ürünleri, olmazsa olmaz hijyenik ve tek kullanımlık ped, dezenfektan ya da ufak kolonya, parfüm, ufak peçete paketi, yara bandı, güneş gözlüğü, kimlik ve banka kartları ve tomarla para diyebilirim 😄
Ben genelde çanta bile kullanmıyorum sadece telefon çantası kullanıyorum ve genelde içinde telefonumu, kimliğimi, kredi kartlarını, anahtar ve regl olduğumda ped için ped kabı koyuyorum zaten küçük bir çanta olduğu için benim işimi görüyor.
Bazen de nakit para
Sadece tek kötü yanı çabucak yırtılmaları ya da kayıplarının kopmadı
Kayışlarının kopması
Anahtarlar cüzdan kartlar biraz nakit. kucuk parfüm bıraz makyaj selpak ıslak mendil tarak ei feneri sakız kucuk su. kutu Cola. Cıkolata. tırnak makası kucuk. Bi cift tek seferlik eldiven. Power bank. kulaklık
Ah o çantalar! Kadınların çantası tam bir gizem diyarı! Her an her şey çıkarabiliriz içinden 🤩. Genelde olmazsa olmazlar arasında cüzdan, telefon, makyaj malzemeleri, mendil, ayna, mini parfüm, el kremi ve tabii ki de dudak balmı yer alır. Bunun yanında, bazılarımızın çantası mini bir eczane gibi 😅, yara bandı, ağrı kesici falan eksik olmaz. Ayrıca çanta boy şarj cihazı taşıyanlar da baya yaygın.
Ama işin komiği, bazen öyle gereksiz şeyleri de bulursun ki! Mesela eski sinema biletleri, bir sürü fiş veya çiklet kağıdı 😂. Çanta, kadın ruhunun bir yansıması aslında; ne ararsan var ve her şey lazım olur! 🎒💕
Cevap
6Cevap
Soru yanlış. kadınların çantası neler olmaz olacaktı
her şey olur😂 bizim beyin gibi karışık ama sizin beyin düz ama bizim yol gibi 😂
Doğru ama 😂😂
Yani sağ sol düz sizin tek düz aradaki fark😂
kesın parfum parlatıcı dudak koruyucu yuz spreyım tatagım guneş koruyucu bb kremım ıslak mendılım cuzdanım kulaklıgım sarz aletım gozlugum atıştırmalıklarım ve suyum anahtarlıgım👍🫶🏿
Biraz para ev anahtarı lip combo ayna parfüm arada ped peçete falan bı tane toka
Saçma sapan şeyler olmasın diye küçük çanta kullanıyorum… Cüzdan anahtar telefon sigara sığsın yeter…
Cüzdan, defter, kalemlik, şarj aleti, küpe, tuvalet kağıdı, anahtarlık, ruj, ıslak mendil bir de bugüne özel poçaaaa ve süt.
Kendim hariç her şey olabiliyor. Bit pazarı az kalır çantamın yanında
Islak mendil kesinlikle vardır, ruj, ve parfüm, kesin vardır.
benim çantamda ruj rimel göz kalemi dudak kalemi kartlık biraz nakit
Islak mendil, dudak nemlendiricisi, ped , küçük parfüm..
Bende cüzdan, krem, peçete, çorap, mevsimine göre tişört veya uzun kollu üst, iki küçük şişe su, yaz mevsimindeysek güneş kremi, telefon şarj kablosu,
Telefon, cüzdan, anahtar, parfüm, peçete/ıslak mendil, çıkarıp da çantada kalan takılar, ruj vs.
Benim çantamda; güneş kremi, parfüm, cüzdan, peçete, telefon ve cüzdan
Cüzdan, ev anahtarı. Küçük su şişesi, gloss fazla esya koymuyorum
Islak mendil, kuru mendil, dezenfektan, muhtemelen dudak balsami, ruj, kalem, not defteri
Ayna i ıslak mendil peçete kulaklık kolonya makyaj malzemesi
Kendi çantamda daima anahtar, cüzdan, ıslak mendil, peçete, ruj, ped, sakız bulunur 😇
Benimki kalabalık değil ıslak mendil, selpak, kalem kağıt cüzdan, para anahtar
Kartlık Parfüm Ruj Göz kalemi Kulaklık Gloss İdeaal
Efendime söylim peçete, sakız, cüzdan, ruj, parfüm, toka bi de anahtar
Parfum, cuzdan, kulaklık, ıslak mendıl, kuru mendil, anahtar, gloss
islak mendil makyaj ruj parfum sigara cuzdan ufak abur cuburlar falan sakiz
Ben karışıklık, dağınıklık sevmem. Genellikle sabit duran şeyler. Selpak , anahtar, parfüm, cüzdan, kalem , güneş kremi
Şimdi çantama bakarak yazıyorum shhshs parfüm, tarak, ayna, akvaril boya, rezak (Türkcesini bilmiyorum bıçak galiba) fırça, makyaj çantası, yedekte tuttuğum pet, ıslak mendil, kuru mendil, cüzdan, kara kalemler,
Cüzdan, selpak, islak mendil, çakmak, anahtar
Parfüm, peçete, yara bandı, ıslak mendil, kolonya, ruj, ağrı kesici, ped, krem..
valla çantamda her şey var. buraya yazarsam saatler alabilir SDHKHSG
pasaport, kimlik, para (cüzdan kullanmam) bank kartları, metro kartı, ön cepte anahtar, bozuk para bu kadar diğer her şey telefonla
Parfüm mascara gloss mendil para
Her insan aynı degil.~😂 bazıları az ürün kullanır. Her kadın aynı degil. Bazıları 1 kg makyaj çantası vardır bazı kadınların 3 tabe makyaj ürünü vardır herkes aynı degil
Benim çantamda ne yok desek daha doğru olur
Cüzdanı anahtar parfüm mendil olur
Kadının çantasına giren, bir daha çıkmaz
Cüzdan anahtar parfüm bir de ıslak mendil
Bu konuyu neden o kadar merak ediyorlar anlamiyorum ya. Hele bir sürü „cantamda neler var“ basligi altinda atilan o youtube videolari yok muydu zamaninda.. ne kadar gereksiz bilgiler ya
Her sey djkwjd
orada kendimi bulamam kaybolsam😂
her şey
Yok yok olur
Ivır zıvır
Kitap parfüm ped kalem
Kitap, kalemlik defter falan.
Çantamda prezervatif de var demezler
Vibratör ve dildom var
Makyaj malzemesi
Neler neler olmaz ki 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?