Çantasız olmaz mı yani o çantada neler var?
Bazılarının içinde, meyve falan bile varmış.
Bazıları da sadece süs olsun diye taşıyormuş.
Bazılarının içinde, meyve falan bile varmış.
Bazıları da sadece süs olsun diye taşıyormuş.
Errrrrrr sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Parfümüm deodorantım makyaj çantam ıslak mendilim manikür setim (bir tırnağın ne zaman kırılacağını asla bilemezsin😊) cüzdanım şarj aletim kulaklığım sigaram cakmaklarım (tek bir çakmak asla olmaz😊) tel tokatlarım değişik modellere göre ihtimal dahilinde tokalarım yine güneş gözlüğüm günlük ve normal olmak üzere pedler Vs Vs aklıma gelenler bunlar. Bunların hepsini her zaman yanımda taşırım haliyle de biraz da büyük bir çanta lazım 😊😁
Kişisel eşyalar cüzdan şarj aleti kulaklık yaz aylarında güneş gözlüğü makyaj malzemeleri parfüm anahtarlık peçete ıslak mendil genel olarak da büyük çantalar seçtiğim için içinde olmazsa olmazlarım bunlardır 😊 uzun süre yol gideceksem mutlaka kitap da olur
Daha bu az bir kısmı ya 😀😁😁
Evet aynen öyle 😊
Çantamda silah, bıçak, antibakteriyel jel, dezenfektan sprey, ıslak mendil, kitap, diş fırçası, ağız çalkalama suyu ve el kremi var açıkçası. İhtiyaca göre değişir. Normal karşılamak gerekir.
Hayır.
Anlatsam buraya sigmaz o kadar sey koyuyorum cantama
Cüzdsnı telefonu ıbır zıvırı nereye koycaz çanta taşımazsak?
Taciz edecek olursa kafasını koparayım diye taşıyorum
Tişkür ettim babacım
Sadece cüzdan ve gözlüğüm yeri gelince çanta bile almıyorum
Teşekkür ederim
Sadece süs diye taşıyorum bazen :D cuzdan telefon klasor bunlar var bende bir tek
Çantasız kendimi çok kötü hissediyorum. Yanımızda taşımamız gereken bir sürü şey oluyor bu yüzden çanta iyidir
Makyaj cüzdanı telim kulagimlim felan nereye koycam
Makyaj niye taşımayim ben makyajimsiz yapamam :D
Sırt çantası kullanıyorum çoğunlukla 😓bende taşımaktwn çok memnun değilim aslında
O gun sıktığım parfumum, makyaj çantam, ped, çikolqtam (olmazsa olmaz)
Şarj aleti, kulaklik, cuzdan, anahtar, islak mendil, kuru mendil,
El kremi, toka çesileri, okuduğum kitabım...
Çanta tasimassak tum bunlari nereye koyarizki 🙊
Telefon anahtar para nereye koycaz bunlaro
Çanta çantalıktan çıkı içinde yok yok
Bence de niye taşıyoruz 😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar