+1 yılNefret edilmelik bir yanı yok açıkcası. Ben sadece üzülüyorum, elimden pek bir şey gelmiyor çünkü. O acıyı hafifletmek mümkünse sevdiğimin üzerinden almak istiyorum ama elden bir şey gelmiyor.
Yani gidip hediye falan alma, yemek yapma, sıcak havlu ile pres yapma tarzı şeyler yapmıştım eski ilişkilerimde ama bir yere kadar fayda ediyor.
Nefret ettiğim tek şey sevdiğim kadının acı çekmesi olur diyelim. Öyle oturup izlemekten başka çarem yok, doğum da aynı şekil.
Kadınlar çok zor durumlardan geçiyor, takdir ediyorum cidden.
İyi günler dilerim10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNefret etmek değil de zor geçen bir hafta. Sadece biz için değil eşlerimiz , sevgililerimiz de nasibini alıyor bu zorluktan. Eh hoşlanmamaları normal. Biz de çok hoşlanıyor değiliz ya. Ama sağlık açısından bakınca katlanmaya değer, erkekler ne kadar anlar bilemem
00 Yorumla
abi yorumların saçmalık seviyesi SODKDKCKPDPALALW
pis kokuyorsunuz ne abi?
Sizin ananiz kardesiniz bacinizda regl oluyor ananiz olmasaydı siz bu dünyada olmazdiniz ananizin karnından @mindan kanla ciktiniz sizde pis kokuyordunuz bir zamanlar hatırlayın. d22 Yorumla
Soran+1 yılAKDBIEMEKDNCDK akıl edemiyolar
- +1 yıl
Ya şöyle ruh hastalarının görüp ciddiye alıp sonra tüm erkekler öyle düşüncesine varıyorsunuz. Yapmayın
Kızlar Ne Diyor
+1 yılÇünkü acıyı bilemezler mesela bir anda ağrı girer benim tahmine göre 4 gün kaldı regl takviminde gelmeden önce ve ilk günler ağrı veriyor çünkü çok oluyorsun? ilk günler sonra azalıyor o yüzden ağrı olmuyor çünkü onlara göre bazılarına göre o acı değil bilmedikleri için acı çekiyorlar sonuçta aslında çekiyorsun? o durum olması için kemik ağrısı olur kasık ağrısı olur karın ağrısı olur ilk zaten
13 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten Merve hanım.
- +1 yıl
Bazen çok olmak lazım mavi🤣🤣🤣
- +1 yıl
Evet
Bazı hemcinslerimiz yüzünden. Ayrıca sanki biz seviyoruz da onlar da sevecek, tribi ayrı, siniri ayrı, tatlısı çikolatası ayrı, ağrısı ayrı, dokunamıyorlar ayrı. Bu açıdan bakınca sevmeleri için de pek mantıklı bir sebep yok.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
👌🏻
Bnce yarı yarıya durum. Anlayışlı erkek anlar bu gayet doğal bi durum ama bağzıları yetersiz bilgiden anlayamıyor yapacak bir şey yok. 🙃
20 YorumlaBence nefret etmiyorlar çünkü bu kadınların yaratılıslarında var. Bizde isterdik regli olmayıp karın ağrısı çekmemek ama bu doğamızda var. O yüzden onlarında sorun ettiklerini düşünmüyorum
20 Yorumla
+1 yılAdamlar regl bile olmuyor. Nasıl nefret etsinler? Hadi , regl olan kızlardan nefret ediyorlar. Gibi bir şey söylesen soru da mantık hatası olmayacak. Ama böyle hiç bir anlamı yok.
017 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama anladılar onlar
- +1 yıl
Kusura bakmayın , biraz fazla çıkışmış olabilirim 🙂
Soran+1 yılSorun değill 🫶🏻
- +1 yıl
- +1 yıl
@reynunn Erkeklerin de regl olduğu konusuna mı?
- +1 yıl
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 boş ver idrak kapasiten yeterli değilmiş demek ki ve sana bir şey yazan olmadığı halde neden alındın ki?
- +1 yıl
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 üzerine vazife olmayan şeylere karışmayacaksın o zaman!
Büyükler konuşurken küçükler lal olmasını bilmeli bilmiyorsa ve idrak edemiyorsa da laf söylendiğinde yumurtlamayı bilmeyen kel hindi gibi kabarmayı marifet sanmamalı! - +1 yıl
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 adam olana sorulur doğru ama sadece adam olana cevap verilir!..
- +1 yıl
+1 yılBence ani ruh değişimlerimizden nefret ediyorlar reglden değil. Bazen aşırı sinirli bazen aşırı sakin, ılımlı oluyoruz bence sorun bu biz kızlar bile şikayetçiyiz yani bu durumdan
00 YorumlaKadınlar bile sevmiyor regl olmayı. Erkekler neden sevsin. Hormonlar, tripler, sinir çekilecek kadın olmuyoruz
10 Yorumla
+1 yılTiksinmeyen ve normal zamandan daha ilgili duyarlı erkekleri sevin kızlar
21 Yorumla- +1 yıl
@meralmaral ben tiksinmem hor görmemek gerekir normal karşilarım
+1 yılBen de nefret ediyorum, nefret etmeyen birileri var mı sfhgfg
10 YorumlaNefret etmiyorlar aslında sadece bazıları ilişkiye giremediği için sinir oluyorlardır
10 YorumlaBiz kadınlar olmaktan nefret ediyoruz adamın da nefret etmesi doğal değil mi
01 Yorumla- +1 yıl
@Starfairr aynen say say bitmiyor
s +1 yılNefret ettiklerini sanmıyorum ama bayılmıyorlar da. O duygu değişimi onları yoruyor bence
00 Yorumla
+1 yılO gün kadınlardan çok çekiyorlar çünkü SXFFVSGVGDHBS
00 Yorumla
+1 yılyani bu sorumu belli değilmi nedeni. gül koklayamayacak diye sevmezler
21 Yorumla- +1 yıl
regl zamanında bir başka sevimli oluyorlar.
Nesillerinin devam etmesi açısından hayati önem taşıdığını kavrayabilseler nefret etmezler
02 Yorumla
Soran+1 yılAhh aah Evet
Regl sürecinde biraz hırçın oluyoruz diye olabilir😅
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ilişki yasayamiyorlar cevabı bu kadar basit 😅
00 YorumlaValla benimki hiç nefret etmiyor o gün elinden geleni yapardı şimdi hamileyim olmuyoz
02 Yorumla
+1 yılBiz hastasiyiz sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha doğru
- +1 yıl
ağrılarmı yoruyor seni?
kkzlar da nefret ediyo
10 Yorumladokunamadıkları için
00 Yorumla
+1 yılBi de regl olsalar can kurban
00 Yorumla
+1 yılÖyle erkeği babası doğurmuştur net
00 Yorumla
u +1 yılSinirli olduğumuz için.
00 Yorumlayoo kim o nefret edenler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle mi ediyorlarmış
00 Yorumla
+1 yılerkeklere noluyor 😅
00 Yorumla
+1 yılEtmezler bence
01 YorumlaKanıyor ya belki ondandir
00 YorumlaNiye etsinler
00 Yorumla- Daha fazla (6)
Erkekler Ne Diyor
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılCahil erkekler nefret eder sadece
10 Yorumla
+1 yılreglden nefret edilmiyordur aslında
regle maruz kalan kadının acısı onlara çekilmez geliyordur
kadın bu acıya dayanıyor ama erkek kadından yansıyan acıya bile dayanamıyor
erkek olduğum halde böyle düşünüyorum
ama her erkek aynı değildir ben kadınları seven onlara saygı duyan onların mutlu olmasını isteyen erkeklerdenim10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞefkatli bir erkeğin nefret edeceğini sanmam. Tabi kadın da biraz çabalıyorsa. Erkek kadının karnı ağrıdığında karnını sever, okşar, zaten el çok sıcak olur su torbası yerine. Romantik tatlı anlar yaşanır.
Tabi böyle erkekler pek azaldığı için bu soruyu sorman normal. Reglden nefret ediyor dediğin erkekler herhalde cinsellik yapamadığından ve zaten berbat olan iletişimleri iyice gıcıklaştığından nefret ediyordur.
28 Yorumla
Soran+1 yılEn güzel yorum. allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılCidden mi? Teşekkür ederim. Sizden de.
Soran+1 yılEvet cidden ben de teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek.
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden beğendim kdndkdndkdndkdkdl
Soran+1 yılHesabın açılmıyo ki
Cevap sahibi+1 yılTekrar beğendim. Neden nasıl oluyor o anlamadım
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım?
+1 yılHayır canım neden nefret edelim o olmasa bizler olmazdık eşime arkadaşlarıma karşı. Son derece anlayışlı olurum kadınlar çiçektir her zaman sevilmeyi hak ediyor ama relg dönemlerinde ayrı özen gösterilmeleri gerektiğini düşünüyorum
10 YorumlaZordur sizler için regl ağrısı vs ben kendi adıma bilmediğim bir şeyden nefret etmem sizler baş tacısınız ve iyi ki varsınız kızlar siz olmasaydınız hayat çekilmezdi biraz anlayışlı olmak gerek onun ağrısı ya da acısını siz bilirsiniz nefret etmek yerine normal olduğunu bilmek ve saçma görmemek lazım
00 Yorumlaregl olmanızdan değil, aşırı abartanlarınız var onların bu abartılarından nefret ediyoruz sadece
07 Yorumla
Soran+1 yılAmaa bilmiyosunuz kinee
Soran+1 yılBiliyorum haklısın ama bazıları yüzünden suçsuz larda suçlu oluyo
Soran+1 yılEvet teşekkürler
- +1 yıl
Kanka erkeklerde 70 gün reglmi? Ben meseleyi tam anlamadım galiba. Nasıl oluyor?
O senin etrafında ki erkeklerin cehaletini ve karakterini gösterir... Aslında kendini şanslı hissetmelisin... Miss gibi filtre sistemi işte...
00 YorumlaÇok sıkıntılı oluyor ve her durumda tartışıp kavga etmek istemenizden. tabi buda sizin o anki ruh halinizden kaynaklı işte
00 Yorumla
+1 yılNefret mi ediyormuşuz? Benim neden haberim yok
03 Yorumla
Soran+1 yılSnxnkxmc öyle diyolar ama kadınlar çok abartıyo falan diyolar
- +1 yıl
Regl olayından değil kadın hormonlarına ve bu hormonlarla oluşan davranışlardan rahatsız oluyoruz bazen. Bu da olayı anlayamıyor olmamızdan kaynaklanıyor.
Soran+1 yılDoğru
+1 yılDoğal bişi ve ben nefret etmiyorum.. geçmiş soslun size
00 Yorumla
+1 yılKendi içinizde yaşasanız sıkıntı yok. Gerçekten çekilmiyorsunuz o zaman
02 Yorumla- +1 yıl
@biyotikkk evet anan dahil
+1 yılBen yeryüzünde ipek böcekleri hariç hiçbir canlıdan nefret etmem
03 Yorumla- +1 yıl
Neden ipek böcekleri?
- +1 yıl
Paylaşmak istemiyorum kimseyle ama hepsini yok edeceğim
- +1 yıl
Peki
Reglden nefret eden kim ise eger bi de dogum izlesin. Kadindan iyice nefret eder o zaman
05 Yorumla- +1 yıl
Hayranlık duymalısın nefret nedir? Yuh be. Senş leylekler getirmiş belli ondan bu andavallık
- +1 yıl
Pardon yanlış anladım
Alışık ve kendimizden olmadığı için. Mesela sen bi erkeğin bokundan tiksinmez misin? Aynı şey
06 Yorumla- +1 yıl
Kızların boku yok mu aw
- +1 yıl
4mdan tiksinmiyonuz ama ne alaka
- +1 yıl
niye jig0(0 mu bunlar
sayenizde sajhdsajkdlsak sizle birlikte sizde çektiriyorsunuz çünkü salkdsaşlkdas
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHuysuz sinirli olmanızdan kaynaklanıyo diğer türlü de korunarak cinsellik olucağı için ya da o sırada olmayacağı için. Altınızı da değiştirin günde çook kez mutlakaaa!
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 341 cevap paylaştı. Niyeki kadının anatomisi aslında duygusal ve dişilik zamanı ;)
00 YorumlaRegl olan bi kaç kadınla otobüste yan yana dumuşluğum var aşırı berbat bir koku geliyor lağam kokusu gibi. Bioloji okuduğum için reglin ne olduğunu en ince detayına kadar bilen biriyim ama bazı kadınlarda dehşet koku yapıyor
011 Yorumla- +1 yıl
Sence neden kokuyor madem biyoloji okumuşsun nedenini biliyorsundur, pis kokuyorlar diye aşağılamandan belli ki sen bir B k değilsin anan da leş gibi kokuyor evet 👍🏻
- +1 yıl
Bende öyle koku olmuyor ilk ergenlik yıllarımda oluyordu 15 yaşından sonra koku gitti bende anlamadım
- +1 yıl
Ben çok ağrı çektim birde kanamam çok olurdu bir kere okulda işte o kadar oldum ki sıra eteğim çorabım aşırı kan aktı oralar kan olmuştu bacağımdan akıyordu bildiğin ilk iki sene zor geçti şimdi de ağrım çok ama kan az
- +1 yıl
Yunurtlama döneminde yani hamilelik olmadığı zaman rahmin iç o poşete benzer duvarları kopar ve kanla rahim ağzına toplanır geçen bir kaç hafta içinde koku yapmaya başlar. O duvar ne kadar zor koparsa o kadar kanama yapar o yüzden. Böyle kızlar doğum zamanıda sıkıntı çekerler
- +1 yıl
Ama ilk iki bilemedin üç sene sürdü böyle kanamam sonra azaldı ama ağrı hala aynı tabi üşüttüğüm için özellikle yazın çok ağrıyor
- +1 yıl
Bak ne kadar ağrım olursa olsun hatta bazen inliyorum ağrıdan ama ağrı kesici hiç almadım ha birde yazın olacağım vakit ayaklarım altı ateş yanıyor sanki altında bir yanıyor bir yanıyor rahatsız edici
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer kız regl oluyor ama bazı kızlar çok abartıyor sanki doğum yapıyorlar aw öyle abartiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlar fazla abartıyor çünkü, ekstra yorucu oluyorlar
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerseyi abartıyorsunuz ilgi çekmek için
Cevap sahibi+1 yılNiye?
Cevap sahibi+1 yılMız mız laniyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılÇok miz miz siniz
Cevap sahibi+1 yılEvet aciyor ama onu da biz abartıyoruz
Cevap sahibi+1 yıl1 hafta lafını yapıyorsunuz ilgi çekmek için
+1 yılkızın regl olması doğal bir durum. anlayışla karşılamak destek olmak gerekli. çikolata almaq ağrıları olduqda yanında olmaq.
10 YorumlaKanıyor ya o anda ilişki güzel olmaz
Hem vajinayı estetik olarak düşünüldüğünde kan ondan uzaklaştırır00 Yorumla
+1 yılBen nefret etmiyorum neden nefret edimki etrafımdaki kızlar regl olunca elimden geldiğince mutlu etmeye çalışıyorum
00 YorumlaÇünkü seninle istediklerini rahat yapamıyorlar kısıtlanıyorlar 😊
00 YorumlaErkeklerin dert gunu bas ağrisi zmaani erkekleri biktirma gunu
00 YorumlaÇünkü o zaman kukuya yanaşamıyoruzz
02 Yorumla
Soran+1 yılMis gibi
+1 yılBen seviyorum çok hoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılKan geliyorya hani ama nefret değil bu
00 Yorumla
+1 yılReglden nefret etmiyoruz?
04 Yorumla- +1 yıl
Pekii ama ben Kanuniyim sen 5. Muratsın falan 😅