Yani anlamıyorum bir hevesle bir şey anlatıyoruz burç konusuyla ilgili buna mı inanıyorsun diyor. Neden bu kadar heves kırıcısınız.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnsanların çoğunda olan veya çoğu insanın kendine yakıştırdığı özellikleri burçlara bölüp yazıyorlar. X burcuna güvenilir bir dost yazmışlar, hayır ben güvenilir bir dost değilim diyecek kaç insan var? Kendine ben şerefsizin tekiyim diyen insanlar bile içten içe aslında özlerinde iyi insan olduklarını sadece diğer insanların hak etmediğini bu yüzden bu hâle geldiklerini düşünür. Özgürlüğüne düşkünmüş, sorsan insanların büyük çoğunluğu özgürlüğüme düşkünüm der kimse ben köle ruhluyum beni kısıtlayın demez. Çoğu insanda birkaç tane özellik, bu şekilde genel geçer şeyler olduğu hâlde uymuyor ama bunlar çoğu doğru diye görmezden geliniyor. Tamamen alakasız çıkanları da yükselene bağlıyorlar. İnsanların buna inanma eğilimini tamamen kendini keşfetme arayışına bağlıyorum. Ben nasıl bir insanım, diğer insanlar benim hakkımda ne düşünüyor gibi soruları kadınlar kendilerine çok sorar. Sevgilisi olan kadınların benim neyimi seviyorsun diye sorup durduğunu hepimiz görmüşüzdür. Kadınlar genel olarak çok düşünür, adımlarını emin atmak ister. Astroloji de bir şekilde onların karar vermesini kolaylaştırıyor. Başlarına olumsuz bir şey geldiğinde bu dönem yıldızlar şöyle böyle olduğu için böyle oldu diyerek bu olumsuz durumu yaşayan tek kişinin kendisi olmadığını, yaşadığı şeyin geçici olduğunu düşünerek kendini rahatlatıyor. Erkeklerin çoğu ne gelecekleri hakkında, ne kişilikleri hakkında kafa yormuyor. Gelişigüzel yaşıyorlar ve bir olumsuzluk olduğunda bir şekilde halletmeye çalışıyorlar. Burçlara inanmıyorum ama inanan insanları da anlıyorum, millete senin burcun şuymuş diye önyargılı yaklaşıp etiketleme yapmadıkları sürece inanan inansın.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkekler için Siyah ve Beyaz vardır. Gri yoktur. O nedenle mantıksız olan çoğunluk sebep yani 7-8 milyar insanı 12 burca sıkıştırıp bütün aslanlar böyle ve ya bütün ikizler böyle diyemezsiniz. Ha evet at gözlüğü takmak cahilliktir, o nedenle sana örneklerle açıklayayım.
Kur-an a göre burçlar var, insanların bölük bölük yaratıldığı doğru. Bu ayette de geçer ama sen seçme şansın olmadan zengin bir aileden doğup, her istediğini elde edebilen ama sevgiyi satın alamayan biri olarak ilgiye doyumsuz bir birey olarak yetişirsin. Diğer seçme şansı olmayan fakir ama birbirine sevgisi çok yüksek ve bağlı bir ailede aynı karakter duygularını geliştirmez.
Nefsin kötü ve ya iyi huyları, yetişme tarzına, çevrene, arkadaşlarına ve imkanlarına bağlı olarak irade sende olduğu için sen o huyunu, o duygularını beslersin ve ya köreltirsin. Bu nedenle 12 karaktere bölemezsin.
Burçlar tamamen gerçek. Ama bunun getirdiği Astroloji Fal saçmalığı var ya, işte o tamamen uydurma, yukarıdaki saydığım sebeplerden dolayı günlük, haftalık gibi bölümlenmiş burç yorumlarında tek bir mantık yok. Biraz geniş düşünelim, saçmalığı anlayacaksınız.
Son olarak; Hani başta dedim ya Siyah ve Beyazdan ibaretizdir diye, Erkeklere Gri ve tonlarından bakmayı, zeki kadınlar öğretirler.. Zeki erkeklerde onu alır ve Adam olurlar..10 Yorumla
"Burçlar" diyişinden zaten konuya bakış açın belli oluyor = FAL vs benzeri konular (!)
Kadınların çoğu astroloji ilim bilim olarak bakmıyor bunu FAL olarak görüyor ve FAL olarak değerlendiriyorlar ve din gibi inanmayı tercih edip inanıyorlar (!) arıza arıza davranışlar beyin yakan mantıksızlıklar !
FAL dinen yasak edilmiştir = haramdır "." Kimse geleceği göremez"." görse sizlere söylemez kendi LOTO TOTO oynar zengin olur vs ama çoğu beyyinnsiz akıılsıız MAL kahve FALCILARIna gidip parasını onlara hediye ediyor.
Kadınlar bu işi bir "dedikodu" ve "FAL" olarak yaptıkları için erkeklere itici geliyor ve bu çok normal, aynısı iddaa oynayan şaşkın KUMARBAZLAR içinde geçerli meraketme! şimdi bana bunu söyleyip akıl vermek istersin ben sen seöylemeden söyliyim ;-) ! o da bir kumar ve yasak ama takan var mı? yok.. neden?
= modern medeni dinsiz kapitalist dünyada insanlar,
ALLaH (cc)'ın kanun kural ve emirlerini masal hikaye olarak görüp YOK sayıyorlar ve başlarına türlü belalar, kötü olaylar vs vs geliyor sonra neden böyle oldu diye soruyorlar merak ediyorlar :-) cevap belli.. neyse konu dağılıyor.
Bilim ilim olarak bakmıyorsan FAL gibi bakıyorsan = YANLIŞ yoldasın.03 Yorumla
Yengeç+1 yılAbi ne anlatıyon allah aşkına. Birincisi herkes müslüman değil ikincisi keşke üslubuna dikkat etseydin biraz. Üçüncüsü sorun burç değil erkeklerin heves kırıcı olması. Ben bir şey anlatırken kırmak yerine düzgün bir şekilde sorununu anlatsa bir şeyy olmaz burç kırıcı oldukları konulardan biri sadece
Oğlak+1 yılBen kendini Müslüman sanıp bu işlerle oyuncak gibi oynayanlar okuyorsa onlar anlasınlar diye yazdım farzet sen ateistsen boş ver okuma geç duymak istediklerini söyleyenlerin yorumlarını okursun..
ayrıca falcılık türü şeyler Hristiyanlıktada şeytan işi ve kötü olarak tanımlanıyor genel olarak araştırırsan bulabilirsin.. Yahudilerdede aynısı olmalı o da ALLAH'ın dini , yasaklar ortak genelde.
Düzgün şekilde anlatıp anlatmaması senin karşındaki insanın kendi kişiliği.. ona denecek bir şey yok
+1 yılAstrolojiyi sadece burç yorumu olarak değil bir çok olasılıkların değerlendirilmesi yönünden takip ediyor ve oldukça önemsiyorum.
Parasal konularda Tivitır’da hakaret, alaycı tarzda dalaşanlar oluyor bilgisizce ve ön yargılı olarak. Yanıt yazdıktan sonra geriye dönüş bile yapmıyorlar.
Astrolojinin gerçekliğini kanıtlamak için en güzel kaynak bence Kuran’dır ki Burç süresi var.
” Burçlarla dolu göğe andolsun, 2. Va'dedilmiş güne (kıyamete) andolsun, 3, 4, 5“ diye başlıyor. Yine başka sürelerde göksel durumlardan bahsedildiğini anımsıyorum bazı ayetlerde.
Ayrıca Hz. Peygamberin, Hz. İsa’nın doğumunda gök yüzünde parlak bir yıldız doğduğunu da söylerler. Yine hadislerde bazı kuyruklu yıldızların gelişini söylerler.
Tüm bunlar gezegen konumlarının bir şeyler anlattığına işarettir.
Ve astroloji ilimi Hz. İdris peygamberden bu yana kullanılan bir ilim, bilim olduğunu öğrendim bir kaç yıl önce.76 Yorumla
Başak+1 yılBurç yıldız anlamında kullanılmış orada. Kuran dağa, incire de yemin eder. Dağ incir bize bir şey mi anlatıyor diyoruz? Hz Muhammedin doğumu olan yıldıza bakarsak mucize olarak 1 defalığına mahsus olmuş. Zaten tüm mucizeler öyle değil mi? hepsi 1 defa gerçekleşir. İdris peygambere verilmiş bir ilim ama dediğin gibi sadece ona mucizevi olarak verilmiş ve ondan başkasının kullanamayacağı bir ilim. Acaba gerçekten yıldız bir şey mi ifade ediyor yoksa Allah Hz Yusuf'a tıpkı rüyayı bildirmesi gibi bir bildirme mi söz konusu? Her rüya bir şey ifade etmez. Kaldı ki bu gerçekten varsa bunu bilimsel olarak deney ve gözlem yoluyla ispat edebilmek gerekir. Denendi, sonuç eskilerin masalı. Bugünkü islami kaynaklar göz önünde bulundurulduğunda TDK tarafından yıldız falı olarak isimlendirilen fal islami olarak caiz değildir.
Aslan+1 yıl@olasılıklararenedak Benim için güzel yol haritası astroloji.🍀🤝
Balık+1 yılŞimdi sen burçların doğruluğunu kurandan mı kanıtlıyorsun? İyi ki musluman degilmisim. İnandigi seye bak. bide mantikliymis gibi anlatiyor sabır. Gezegenlerin konumlarinin senin hayatinla hicbir ilgisi yoktur sen ne kadar bos yaparsan yap bu gercegi degistiremezsin seni orta dogu enteli bozuntusu
Aslan+1 yıl
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
128Cevap
+1 yılBence takıldığın konu burçlar değil karşıdaki nezaket eksikliği seni iyi anlarım nezaket mantık en başta gelir bende de ya sabır ile kendin gibi birini bekleyeceksin ya da insanları bu kadar önemsemeyeceksin buna mı inanıyorsun dediği yerde evet diyip hoop kapatacaksın ç
20 Yorumla
+1 yılPeki sana sadece erkeklerin karsi oldugunu kim soyledi? Bende cok sacma buluyorum bir gezegenin benim karakter yapimla hicbir alakasi yok ya da bazi sacma insanlarin hangi burc anlasir hangisi anlasmaz gibi aptalca seylere inanmam ve ona gore insan secmem.
20 YorumlaHeves kırıcı değiliz, gerçekçiyiz. Güneşin pozisyonu, dünyanın güneş etrafındaki konumu, doğan çocuğun karakterine ne gibi nasıl etki oluşturabiliyor. Mevsimsel diyeceksiniz. mevsim olmayan ülkelerde karakter burç olayı nasıl oluşuyor. bunu açıklayın mantıklı bulalım bizde inanalım.
02 Yorumla
Yengeç+1 yılSorun mantıklı bulmanız değil. Heves kırıcı değiliz şeklinde başlamışsınız cümleye ama eminim bu konuyu biri size açsa kestirip atarsınız. Sorun bu. Mantıklı bulmuyor olabilirsiniz çok normal. İnanmak zorundada değilsiniz. Ama size anlatırken hevesimizi kırmak yerine dinleyip bu konuyu mantıklı bulmadığınızı söyleyebilirsiniz. Ve allah aşkına mevsim olmayan ülke yok. 4 mevsimi aynı anda yaşamayan ülke var. İsveç gibi
+1 yılbazı kızlar erkek neyi anlar ki neyi okur araştırır ki falan demiş. bazıları anlamıyorlar bi şeyden falan demiş. medeniyeti iğneden ipliğe kuran erkeklerdir. elinde cevap yazdığın telefondan tut da seni buraya bağlayan internete kadar :) boş yapmayınız.
04 Yorumla
Oğlak+1 yılben tamamen kadınları sistemden dışlıyor değilim. var bir elin parmağını geçmeyecek kadar kadın. olayı çarpıtma.
Oğlak+1 yılben ne dediğimin farkındayım. tarafsız bakabilmeyi bilmek lazım.
Burçlar, insanların özelliklerini belirliyor genelde o bilgilere katılıyorum gerçekten burç özelliklerini taşıyan dolu insan var ama birisi gelip bana burç ile ilgili bir şey anlatsa kızmam hatta en saçma şeyi bile anlatsa dinlerim bir de üstüne şaka yaptırarak güldürürüm 😁 her erkek veya her kız aynı değil.
10 Yorumla
+1 yılBurçlar var tabi ki
nasıl ki ayın hareketleri sebze meyvelerin oluşumunu olgunlaşmasını etkiliyorsa
burçlar da insanların karakterini etkiliyor
yaratan Allah
bazı şeyleri sebeblere bağlamış yani çiçeğin açması güneşin doğmasıyla olur gibi
fotosentez olayı bitkilerin nefes alması gibi
yani bu dünyadaki her şey bi sebebe bağlı
Burçlar da böyle insanı etkiliyor10 Yorumla
+1 yılAsılda değilim. Hatta kimi zaman bazı açıklamalar bana da anlamlı gelebiliyor. Ancak yine de çoğu zaman mantıksal bir açıdan bakmaya yeltendiğimde, işin, 'Forer etkisi' ve benzeri psikolojik etkenlerin sebebiyet verdiği yanılsamalardan ibaret olduğu düşüncesine hâkim oluyorum
00 Yorumla
+1 yılbiraz realist oluyoruz bu konulara insanın hangi ayda doğduğu kişiliğini ne kadar belirler benim için büyük bir soru işareti mesela ben ikizler burcuyum ama alakam yok yükselen falanda ikizler bilemedim saçma geliyor bana insanın doğduğu ay yerine doğduğu yere göre karakter analizi yapmak daha mantıklı geliyor bana
02 Yorumla
Başak+1 yılPek çok burç çeşidi var. İlla ikizlere uyacak değilsin. Doğum haritası diye bir şey var. Belki diğer borçlarına uyuyorsundur.
Başak+1 yılBurçlarına *
+1 yılBurçları esas alarak kişilik değerlendirmesi yapınca insanları çok yüzeysel görüyorlar ve her zaman doğru sonucada varılmıyor. Oysa insan türü 12’den fazla ve kişiden kişiye kompleks bir kişilik türü görülebilir. Burç türleri, insanların tüm kişiliklerine bakarak daha küçük bir küme
00 YorumlaBana çok aşırı saçma geliyor burç denilen şey. Özellikle bazı kızlarda şu huy var daha tanışır tanışmaz burcun ne diye soruyor. Yani istediği burç çıkmazsa insanı ona göre yargılayıp kendine karar alacak. İnsanın burçlara inanıp hayatına yön vermesi aşırı derece de saçma. Oy bonon borco şoymoş ayol bononla olmoz demeleri yok mu bir tane şamar atacaksın
00 Yorumla
+1 yılBurçlar yüzünden tertemiz ilişkiler bitti burç kontrolü altında olduğun inancıyla ilişki yürümez saçma sapan şeylerle uğraşmayın yok karakter analizi yok bok analizi yok a.. mcık analizi geçin bu işleri ben burç denilen ve insanların çoğunun inal olduğu konularıda karakter analizleride değerlendirdim örnek ben koç burcuyum şeytani duyguları olan koç burcuda var kalbi tertemiz karıncayı bile incitmemiş koçlarda var yük yükselen bunu demişte alçalan şöyle yapmışta böyle olmuş bu ne ya
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yıl4-5 yıl öncesine kadar burçlara inanmıyordum. O sıralar tanıştığım bir kadınla dalga geçmiştim bunlara mı inanıyorsun diye. Kadın benim doğum günümü, yerini, saatini sordu. Oturup burcumu, yükselenimi, alçalanımı hesap etti. Sonra 1,5 saat boyunca benim karakter yapımı, alışkanlıklarımı, özelliklerimi bana anlattı.
O günden beri burçlara inanırım. Ama hangi burç nasıl davranır diye kafa yormuyorum. Sadece akrep ve yükseleni yengeç olarak burcumun bütün özelliklerini taşıdığımı biliyorum.00 Yorumla Çünkü mantıksız. 7.5 milyar insan sadece 12 karakterden ibaret olamaz. Her insan farklı bir dünyadır benim gözümde. Ayrıca herkes farklı şartlarda büyüdüğü için karakteri de ona göre şekilleniyor. Aynı burç olanların hepsi aynı değil. Çoğu kişi burcunun özelliklerini taşımıyor bile.
01 Yorumla
Terazi+1 yılÇünkü sadece güneş burcunun ozelliklerine sahip olmamız imkansız. Senin karakterini ay, jupiter, mars, yükselen ve diğer tüm gezegen burçlarının bileşimi oluşturuyor... Bu da her insanda farklı oluyor. Misal sen ve 10 kişi balık burcusunuz ama hiçbiriniz aynı degilsiniz çünkü yükselenleriniz ay burçlarınız vs farklı
+1 yılBurçlara inanan net gzekalıdır. Burç konusunu muhabbet açmak için kullanırız genelde. Biz kadının akıllısını çok sevmeyiz. Bu yüzden burçları senin gibi ballandıra ballandıra anlatıyorsa anlarız ki o kadını kandırması kolaydır. Bu iyi bir ölçüdür bizim için.
01 Yorumla
Terazi+1 yılAçık sözlü 😂
+1 yılBen de yaparım muhabbetini ama sadece muhabbet ilerletmek için. Ciddiye almam asla. Bazı kızlar burçları sanki bilimsel gerçekmiş gibi kabul ediyor o zaman ben de karşı çıkıyorum. Burçlar işi sadece muhabbet işi aşırı ciddiye almayın lütfen.
02 Yorumla
İkizler+1 yılO zaman bilemem tabii, sadece muhabbet açmak ve ilerletmek amaçlı konuşuluyorsa problem etmem. (Ki sevilmeyen bir burç üyesiyim genelde burç muhabbetinde iyi şeyler denmez burcum hakkında.)
+1 yılNeden genelleme yapıyorsun? Cinsiyetçi yaklaşımları bırakalım lütfen yok kızlar neden böyle yok erkekler neden söyle. Kişi yaptığından kendisi sorumludur
04 Yorumla
Kova+1 yılSonra tartışmalar çıkıyor işte. Astrolojiye ilgi duyan tarot açan hatta kahve falı bakan biton erkek gördüm ben. Kadıköye git fal bakan cafelerde yarısından çoğu erkek
Kova+1 yılKuyudaki kurbağa misali. Anladım genelleme yapmak güzel değil zamanla farklı görüşte insanlar tanıdıkça fikrin değişir eminim
+1 yılBazenleri burçlar kadınlar ile birlikte olmalarına engel olduğu için. Mesela kadın burcunu beğenmeyip uzak durmak istiyor ya da burcuna bakıp bizim tensel uyumumuz iyi değil felan diyor.
01 YorumlaSorun sayesinde saçma bulanları engelleyip hesabımı temizlemis bulundum sis teşekkür ederim 🥰
10 Yorumla
+1 yılerkkeler sır jüpü olmayı seviyorlar sus pus mesela ama burçlarla genelde kişilik analizi yapabiliyorsun bundan dolayı absürt buluyorlar ćoğunlukla ama kimle konuşsam burçlarını yansıtıyor
10 YorumlaBen burçlara inanıyorum ve gerçekten etkilerinin olduğunu düşünüyorum. Çoğu kez deneyimledim. Ama genelde kadınlar burçlara inanmaya erkeklere oranla daha yatkın oluyorlar.
00 Yorumlaİnanması güçte ondan. Ayın Venüs'ün Jüpiter'in değişimlerinin benim aşk hayatıma maddi hayatima cinsel hayatıma vs vs etkisinin olduğunu düşünmek gülünç sadece 😄
00 YorumlaYaw inanan inansın karışmayın.
Cennetten bile kadınların merakına ayak uydurduğumuz için kovulmuşuz çok da şey etmeyin 😂
Ben inanmam ama dinlerim neden ise dinlemeyi seviyorum 😂🙈00 YorumlaBurçla gerçektir ancak yorumlamak sıkıntılıdır anlatan kişi ilme dayalı açıklamalıdır aksi takdirde kadere müdahale etmektir uzun lafın kısası çok incelik isteyen konudur hepsi bu
00 YorumlaMesela ben kova burcuyum. Kova burcu erkeği çapkındır diyor. Halbuki ben utangaç biriyim. Aşırı dışa dönük biri sayılmam. Genelleme içeriyor bu yüzden mantıksız
00 YorumlaO konu erkek olusuyla alakalı degil.. Oğlak ya da koç burcu olabilir karşındaki.. Astroliji gibi ilimler dışında daha çok materyalist yapıları olan burclarddandır yani
00 Yorumla
+1 yılyalan şeylere inanıp vasıfsız elemanları zengin ediyorsunuz ayrıca insanlara sıfatlar belirleyip o kişi hakkında yanlış tutumlarda bulunuyorsunuz
10 YorumlaÇünkü çoğu insan kişilik bozukluklarını ve anne sütü eksikliklerini jüpiterin eğim açısına bağlamaya çalışıyor.
10 Yorumla
+1 yılKesin ikizlerdir onu diyen. İkizler burçları ne fenadır sen bilmezsin. İşlerine gelmeyen hiçbir şeye inanmazlar
12 Yorumla
Yay+1 yılKesinlikle öyle. Hepsi idam edilmeli
İnanmıyorum şahsen. Aynı gün doğduğum hemcinsim sınıf arkadaşımla çok farklı karakterleriz. Yaşamımız da çok farklı.
00 Yorumla
+1 yılyav ne alakası var onu diyen büyük ihtimal g*tünü yiyim ayağı yapmk içindir hani karizma gözükmek için bişeyleri hadlerineymiş gibi eleştirirler ya.
00 Yorumla
+1 yılMantık yok çünkü. Zannediyoruz ki her şey bizim için ar. Ne kadar da benciliz. Galaksi, evren, yıldız bizim için olan şeyler değil.
00 YorumlaSenin tanıdığın kişinin kişiliği öyledir , hem suçu başkasında aramak yerine kendin de aramanı tavsiye ederim herkes aynı değildir.
00 Yorumla
+1 yılBilmem sanki hepsi bjk li çarşı taraftarı gibi herşeye karşılar 😂😂😂🙃
02 Yorumla
Aslan+1 yılBende bjkliyim çaktırma😂😂😂😂🙃🙃🙃
Mantıklı düşünüyoruz daha gerçekçiyiz hayal dünyasında yaşayamıyoruz maalesef sizler gibi
02 YorumlaÇünkü çok saçma. İnsanın hayatının yönünü çevresi belirler yaşantısı yaşanmışlıkları belirler maddiyat belirler. Çin takvimindeki hayvanlar değil
00 Yorumla
+1 yılÇünkü burc yerine kisinin karaketine ya da duygularina her insanin farkli olacagina inanmadiginizi dusunuyoruz
00 Yorumla
+1 yıldünyaya erkek olarak gelecekken Allahın son dakika yaptığı bir güncellemeyle kadın olmuşum ben o zaman
00 Yorumla
+1 yılYo ben ilgiliyim, severim ama derinlere de dalmam. Yükseleni bilmam nesi bilmem bir kaç burcu bilirim epey.
00 Yorumla
+1 yılNe yani bu sene Mars tersine gidiyor diye benim aşk, iş, monoton hayatım bir anda renklenecek mi?
02 Yorumla
Oğlak+1 yılBaşıma gelenlerden gezegenler sorumlu demek
+1 yılBen karşı değilim inanırım ama gelecekte şöyle böyle şeyler bekliyor bh Burcu gibi şeylere inanmıyorum sadece özelliklere inanıyorum
00 Yorumla
+1 yılErkekler hangi konu hakkında neyi araştırıyor ve biliyor ki bir de kalkıp bunu anlasın.
05 Yorumla
Kova+1 yılBirbirinden tamamen farklı 7 milyardan fazla insanın hemen her şeyini 12 tane burç sınırlarına indirgemek gibi bir saçmalığı safsatayı anlamak için araştırmaya çok gerek yok sanırım.
Eğer bunun için araştırmaya bilmeye ve anlamaya gereksinim duyuyorsa bir insan annesinden doğduğu gibi tertemiz bir beyinle yaşamaya çalışıyor demektir.
Aynı gün, aynı saat ve muhtemelen o saatin herhangi bir 15dakikasının içinde doğmuş üçüz kardeşlerin yüzleri hariç herşeyleriyle birbirinden farklı oluşunu hangi astroloji açıklıyor?
Madem burçlar insanlar üzerinde kesin bir geçerliliğe sahipse..
Saçmalık olduğu için iyi ki de inanmıyorlar. Yılın herhangi bir gününde doğdun diye yok gezegenler eşitlenecmişte hırçın olucakmışsın saçma sapan şeyler.
33 YorumlaBurçların yalan dolan olduğunu bildikleri için karşılar sizde her bişeye inanmayın canım
10 Yorumla
+1 yılÇünkü burç işleri bizim için boş bir masaldan ibaret...
10 Yorumla
+1 yılastroloji bir bilim değil ve herkes inanmak zorunda değil.
13 Yorumla
Başak+1 yıl
+1 yılSadece erkekler değil, aklı başında, bilime önem veren kadınlar da burçların zırva olduğunu biliyor :)
00 Yorumla
+1 yılBurçlar safsatadır. Asıl soru "kadınlar neden burçlara inanmaya eğilimli" olmalıydı
12 Yorumla
Akrep+1 yıl@Lovelanguage ordamısın?
E saçma çünkü. Ben öyle demem pek ama çok burca takılanlara diyorum
10 Yorumla
+1 yılKızların önüne en bilimsel şeyleri koy onlar gidiyor burç diyor fal diyor. Benim de canımı sıkıyor o insanla muhabbetimi kesiyorum
00 Yorumla
+1 yılÇünkü yok, diğer erkekleri bilmem ama ben hayal aleminde yaşamıyorum şahsen.
00 Yorumla
+1 yılAslında hepsi karşı değil ben inananları da tanıyorum. Ama erkekler pek fala filan inanmazlar
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 554 cevap paylaştı. Biraz daha gerçekçiyiz çünkü ama yine de kişiye bağlı bu durum
00 Yorumla
+1 yılHayatımı burçlar yönetmiyor istediğim gibi yaşıyorum
00 YorumlaÇünkü burçlar insanın karakterini belirlemez sadece kendisi belirler
03 Yorumla
İkizler+1 yıl@Cheena değişiyor zaten?
+1 yılYani inanıyorum ama böyle günlük haftalık yorumlara falan inanmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilimsel değil. Bi araştır tarihçesini nerden çıkmış neye dayanıyor. Zaten safsata olfuğunu göreceksin. Tonlarca yazı araştırma deney var bilim insanlarının bu konuda.
07 Yorumla
Aslan+1 yılLink atar mısın bilim insanlarının araştırmaları ve deneyleri hakkında çok merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılS. Novella. A Muddled Defense Of Astrology. NeuroLogica blog
P. Plait. No, Nasa Didn’t Change Your Astrological Sign
slate.com/.../...hange-your-astrological-sign.html
Astrology and Science. Astrology And Science.
http://www.astrology-and-science.com/
Cevap sahibi+1 yılRichard dawkingsin deneyleri vardı çok önce izledim araştırırsan bulursun. Yine bi kaç saygın bilim insanınn burçlara inannan küşilerle yaptıkları bir deney vardı izlediğim ve okufupum. Ben sana evrim ağacında yazan makeleyi atayım sen direk onu oku. Bunlarla upraşma
Cevap sahibi+1 yıl
Aslan+1 yılİlk attığın link inandırıcı değil. Hatta inanmayan biri tarafından yazılmış hissi uyandırdı.
2. ve 3. link daha gerçekçi paylaşım ama hepsini okuyamadım. Özellikle ikinci olan çok uzun başlıklar içeriyor. Vakit bulunca okumaya çalışırım.
Ama ben inanan biriyim ve benim içinde başarılı bir yol haritası veriyor. Soran eic verdi. Kısmen detaylı yazdım. Önemli olan benim inanmam. Ve gerçekliğini görmem.
Cevap sahibi+1 yıl@KıyametAlameti çok fazla kaynak var. Rastgele attım. Evrim ağacı toparlayıp yazmış orayı okuyabilirsin.
Kişisel olarak ne deneyim yaşadın bilemem. Zaten bilim de senin kişisel deneyimine bakamaz. O seni bağlar senin yaşadığın bir tecrübedir. Hani inanma kimse sana bir şey diyrmez. Ama bilümsel bir temeli yok. Bilim sana bana sen ne diyorsun diye de sormaz onun bir metodu vardır bütün verileri ele alır. Sorgular sonuca varır. Bilemedim. Başka söylenecek söz yok
Aslan+1 yılEyvallah teşekkür ederim attığın linkelere bakacağım. Merak ettim. 🍀🤝😇
+1 yılsoyut işler olduğu içindir az fantastik ruhlu olması lazım (benim gibi) ki anlayışla dinlesin
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyoruz çünkü gereksiz, gerekli doğru şeylerle gelin
00 YorumlaÇünkü inanmıyorum da ondan. Arada bir gırgırına muhabbet edilir o kadar. Aldırış etmem
00 Yorumla
+1 yılbazı erkekler de tam tersi daha sen onun burcunu sormadan o senin burcunu sorar merak eder
04 Yorumla
İkizler+1 yılMerak ediyorlar
Başak+1 yılBen soruyorum bazrn. Ama kızı tartıyorum diyorum bu kesin burçlars inanıyordur ondan soruyorum
İkizler+1 yılÇoğu kadın burçları önemser
- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026